سلام بچه ها میخواستم بدونم که چه زمانی میشه که to بعد از فعل tobe بیاد؟
اخه من این جمله رو تو یک کتاب داستان دیدم میخاستم بدونم که قاعده اش چیه؟و همینطور معنی اش؟
sara was now to see him for the last time
سلام بچه ها میخواستم بدونم که چه زمانی میشه که to بعد از فعل tobe بیاد؟
اخه من این جمله رو تو یک کتاب داستان دیدم میخاستم بدونم که قاعده اش چیه؟و همینطور معنی اش؟
sara was now to see him for the last time
کسی طریقه کار با نرم افزار tell me more رو بلده؟
من سریال رو بلد نیسم اما خداییش مجموعه Planet earth بی بی سی خیلی به من کمک کرد
اول اینکه لهجش فقط US و نکته مهمش اینه که فقط یه نفر داخلش صحبت میکنه...و در ضمن گویندش خیلی آروم و روون صحبت میکنه
سارا (بعدا) او را برای آخرین بار دید
یکی از اصطلاحات موارد کاربرد مشتقات be ؛ برای گفتن اینکه بعدا چی شد:
:be to do sth : used to say what happened later
(He was to regret that decision for the rest of his life (= he did regret itاو بقیه عمرش را برای اون تصمیم تاسف خورد
یا :
او برای تصمیمی که برای بقیه عمرش گرفته بود تاسف خورد
ممنون از شما،ولی من فقط دنبال سریال هستم،چیزی که تو سریال میبینم اینه که با جذابیتش و داستانش منو میکشونه که بشینم و بقیش رو ببینم ولی این ها رو تو مستند فکر نکنم بتونم پیدا کنم.
سلام دوستان می خواستم بپرسم این کتاب صوتی رایج ترین لغات زبان انگلیسی یا 4000 Essential English Words
پی دی افش هم موجوده در نت؟
ممنون میشم جواب بدین
با سلام چنداصطلاح به زبان انگلیسی درباره فقرمی خواستم بامعنی ممنون میشم جوابم روبدید.
سلام دوست عزیز ... من اینجا یه جستجو کردم ... نمی دونم اونی که شما میگی هست یا نه !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: رمز فایل
دوست عزیز این صوتیش هست شما دادی، پی دی اف نیست ..
پی دی افش رو من قبلاً گشته بودم رو نت چیزی پیدا نکردم .. فقط یه دونه هست که بعید می دونم با کتاب صوتیش هماهنگ باشه ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونید خودتون با صوتیش مقایسه کنید ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ..
می تونید اینجا Poor و Poverty یا هر لغت دیگه ای رو سرچ کنید تا اصطلاح و ضرب المثل بهتون بده راجع بهش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)