تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 1135 اولاول ... 744745245645705715725735745755765775785846246741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از همه دوستان بخاطر لطفي كه دارن متشكرم!
    بله توي اهواز نمايشگاه قطعات يدكي خودرو گذاشتن( چند وقت قبل تهران بود) و گويا چندتا كلاسيك هم ميارن( حالا چي چي باشه نميدونم!! ولي يه سري ميزنم و ببينم چي هست و عكس هم ميگيرم)
    در مورد اولين سري موتورهاي 6 سيلندر 250 اينچي نوا، اينجوري كه توي اين سايت آمريكايي تاريخچه نوا نوشته از سال 1975 شروع شد كه دليل اصلي اونهم بحران نفتي اون سال و رسيدن هر ليتر بنزين به 1$ بوده كه باعث كوچك شدن حجم موتورها و كم مصرفتر شدن ماشينها شد و در واقع شروع يك دوره جديد از خودروهاي پوني آمريكايي با موتورهاي كم حجمتر و ضعيفتر.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این چند روزه من از جلوی هزار تا پلیس راهنمایی رد شدم و هیچ کدوم کاری باهام نداشتن.
    حتی دیروز کمربند نبسته بودم سر چهار راه جلوم رو گرفتن 15 تومن جریمه نوشتن ولی کاره دیگه نداشتن....
    ماشینی که معینه داشته باشه دیگه خیلی بعیده توقیفش کنند.

4. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستای گل کاپریس مارو خفت کردن ولی ما در رفتیم . من دارم دیوونه میشم من تازه یه نوا رو به زندگی داشتم بر میگردوندم کلی خرجش کردم الان چه کنم آخه اینا دارن چه میکنن پرایداشون باد کرده دولت پول کم آورده دارن مثل همیشه سر ملتو زیر آب میکنه تو تهران که ترکوندن
    پس کجاس حمایت از خودروهای کلاسیک نفرین به شما که آسایش ملت و گرفتین هر روز تو ترس زندگی میکنیم راستی بعد از این نوبت لباس آقایونه به نام طرح شیما وای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا

6. 2 کاربر از dmk800i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    ورودتون رو به سایت تبریک میگم.
    شما ساکن کدوم شهر هستین؟

8. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب در اينكه ريش و قيچي دست اونهاست شكي نيست، اما بقول آقا محسن، چيكار ميتونيم بكنيم؟
    چيزي كه مشخصه اينه كه بيشتر توي تهران گير دادن كه بخاطر آلودگي شديد هوا دچار مشكل شده.
    اما فرم برخورد غير قانوني بوده و نبايد همه رو با يه چوب برونن..اوني كه ماشينش مرتبه و معاينه فني داره نبايد چوب بقيه رو كه بدون تعمير اساسي و دودزا بودن تردد ميكنن رو بخوره.
    ممكنه اين طرح براي شهرهاي ديگه هم مثل تهران به شدت اجرا بشه اما كاري از دست من و شماي نوعي بر نمياد، چرا؟
    چون من فكر ميكنم بايد با زبان خودشون باهاشون حرف زد..
    اونها حرف از قانون ميزنن، خب ما هم بايد حرف از قانون بزنيم..
    و زبان ما كي هست؟
    فدراسيون اتومبيلراني كه باني جريان خودروهاي كلاسيك هست و اون پلاك تاريخي رو هم با هماهنگي با راهنمايي و رانندگي رونمايي كردن.
    خب غير از اون ما به كجا دستمون بنده؟ اگر گفتن بياييد يك طومار امضاء كنيم و اظهار وجود كنيم، همه حاضريم، اگر جناب دكتر صالحخو كه باني اين قضيه هست ، كاري انجام بده و همكاري بخواد، خب بايد دنبالش باشيم، اما بدون يك سازماندهي و تشكل قانوني كه خود دولت هم قبول داشته باشه ، چه كاري از ما ساخته است؟؟
    الان به خودمون نگاه نكنين كه ماشينها رو تعمير ميكنيم و خرج ميكنيم و مرتب نگاه ميداريم، يه عده هستن كه واقعا بجاي ماشين، گاري سوار ميشن و هيچ هزينه اي نميكنن( حالا يا ندارن و يا صرفشون نميكنه نميدونم) اما اكثرا چوب اونها رو ميخوريم و اونها آبروي امثال ما رو ميبرن..
    بايد جوري باشه كه حساب كار ما با اونها جدا باشه و اينهم فقط توسط همون فدراسيون و قوانين كه قراره گذاشته بشه امكانپذير هست و نه چيز ديگه.

10. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حرف جناب کامارو صحیحه....
    بعضی از ماشینها هستن که تو سطح شهر هم کم نیستن.
    مثل یه سری از پیکانهای قدیمی-رنو ها-و یه سری از ماشینهای دیگه که واقعآ داغون هستن و جدآ هم آلودگی دارن.
    خب باید با اونها برخورد بشه نه ماشینی مثل نوای جناب کامارو یا ایمپالا من که تازه تعمیر هستن و ظاهر خوبی هم دارن.
    من یه کلیپ دیدم نمیدونم شما هم دیدید یا نه اینطور که متوجه شدم فقط توی تهران اونم یه سری مینی بوس خاور و اتوبوش که دود میکردن رو خوابوندن.

12. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من ساکن تهرانم چرا پستهای من تعدادش 1 شده من 1 یا 2 هفته پیش عکسای نوام رو براتون گذاشتم

پس چرا این فدراسیون هیچ کاری نمیکنه میدونید تو تهران چه ماشینایی رو گرفتن به کاپریس ما که معاینه هم داره تازه سلامتش هم در حد عالیه گیر دادن پلیسه تا برگشت تو گاریش L90 کاغذاشو بیاره ما جیم شدیم یکی از دوستام 50 تومن بهشون داده ولش کردن گفتن ما سهمیه امروزمون رو تحویل دادیم یه دشت تپل بده بزن به چاک ولی بیرون نیار که شاید شانس نیاری

14. 3 کاربر از dmk800i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

تا بوده همین بوده.صورت مسئله رو پاک میکنن.
    حتمن توی جاده ها بارها دیدی که کامیون های جدیدی مثه آکتروس و ... وقتی معکوس میکشن چنان دودی ازشون بلند میشه بیا و ببین...
    خوب مقصر کیه؟؟مقصر اون بی پدر مادریه که میاد پشت تلویزیون و میگه گازوییل ما شده یورو 4.در حالیکه اشغالترین گازووییل موجود در دنیا اگه نباشه با قدرت میتونم بگم جز 5 گازوییل اشغال دنیاست.
    چرا باید کامیونی که قیمتش 200 میلیون تومن هست اینطوری دود کنه؟؟بنظرتون چیزی غیر از کیفیت فوق العاده پایین بنزین و گازووییل تولیدی کشور هست؟؟؟

اینا هم همش بهانست برای فروش محصولات داخلی و البته درآمدزایی برای دولت.شما یه حساب سر انگشتی بکنید میبینید که یه پرایدی که قیمت واقعیش بیشتر از 5 میلیون تومن نیست بالغ بر 13 میلیون فروخته میشه.حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش را.
    فکر کنم این بحث تموم بشه بهتره.چون بحث کردن ما عملن فایده ای که نداره هیچ بلکه ضرر داره.
    --------------
    علی اقا بابت سایت ها ممنونم.
    عجب نوا کوپه های خوشگلی توی اون سایت بودنا.لامصب با ادم حرف میزنه.
    من عاشق جلو پنجره مدل پایین نوا هستم.

16. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نه محمد عزیز به خدا کلی آمریکایی و آلمانی و ... خودم دیدم کم لطفی نکنین به خدا دروغ نمیگم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من نگفتم شما دروغ میگید گفتم توی اون ویدیو اینطور بود.

19. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •