اینم یه عکس دیگه که نشون میده اب کم نمیکنه
شده شبیه قهوه تلخ خخخخ
اینم یه عکس دیگه که نشون میده اب کم نمیکنه
شده شبیه قهوه تلخ خخخخ
Last edited by paket; 11-12-2014 at 15:44.
اوه اوه اين ماشين وضعيتش خيلى وخيمه و کاملا مشخصه اب روغن قاطى کرده و دلىلش وشر سر سيلندره البته واشر شما کاملا نسوخته بلکه ترسونده يعنى يه قسمتى از واشر باد کرده و باعث شده روغن وارد اب بشه و بصورت خامه اى در بياد دلايل اون گل و لاي هاى قهوهاى روى اب کمپرس زدن توى اب راديانور هست کمپرس که رد بشه از واشر باعث ميشه گل و لاى و جرم هاى مجارى اب سيلندر را بشوره و پشت درب رادياتو جمع کنه
به نظرم من در اولين فرصت باز بشه تا مشکلات ديگه اى پيش نياورده
دلايل بد کار کردن موتور بخشيش مي تونه از واشر سر سيلندر باشه ( البته در ماشين شما ) و بخش ديگش شمع و واير و سنسور ها و استپر و گرمکن دريچه ى گاز . يا حتى سنسور اکسيژن که بايد تک تک بررسى بشه
به نظرم اول مشکل سر سيلندر را رفع کنيد چون از همش واجب تره
چشم تا یکشنبه مورد نداره سوار شم بعد ببرم نمایندگی ؟
پس حتما حتما واشر اورجینال بندازم دیگه اره ؟؟
تعمیرکارمو هم عوض میکنم چون پارسال تا حالا کلا ده هزارتا بدون اینکه بهش فشار بیاد راه رفتم باهاش اما متاسفانه ....
سلام
نه مشکلى نداره فقط زياد به ماشين فشار نياريد و مسافت هاى دور هم نريد
و ترجيحا از بنزين اىتفاده کنيد تا گاز
و حواستون به امپر اب و ميزان اب رادياتور باشيد
بله از واشر اورجينال استفاده کنيد
و مکانيکتون را هم عوض کنيد
معلومه مکانيک قبلى کارش را درست انجام نداد.که تو 10 هزار دوباره واشر سوخته
راستى مدل ماشينتون چند و چقدر کارکرده ؟
ممنون از پاسخت
ولی مشکل اصلی من موقع سرد بودن ماشینه
اصلا خوب کار نمیکنه وقتی استارت میزنم ماشین باید خودش باید بالای 1 وقتی سرده دیگه
ولی برای من خاموش میکنه باید گاز بدی و وقتی دوباره پاتو از گاز برداری خاموش میکنه و وقتی میخوام تو سربالایی حرکت کنم وقتی موتور سرده اصلا نمیشه چون خاموش میکنه
ماشینم وقتی داغه گاز میدم انگار هوا میده بیرون صدایی که اگزوز میده خیلی داغونه
من معاینه فنی رو تازه گرفتم اگر اگزوز مشکل داشت میفهمیدن
ولی انگار خفه میکنه فکر کنم
مدل 89 و 60هزارتا سامی جان
سلام دوستان عزیز .پراید من انژکتوری زیمنس مدل 87 است.
مشکلش اینه که صبح زمستون که هوا سرد شده روشن نمی شه . من یسری برسی ها انجام دادم که نتیجه رو برات مینویسم .
1- رله دوبل رو برسی کردم سالمه . یعنی خروجی هاش همه ولتاژ مثبت باتری رو دارن .
2- صدای پمپ بنزین پس از باز کردن سوییچ بگوش می رسه و پس از چند لحظه صدا قطع میشه .
3- سر وایر شمع ها رو کشیدم و با یک سیم موقع استارت زدن وضعیت جرقه رو نسبت به بدنه چک کردم دیدم جرقه نمی زنه . پس نتیجه گرفتم که اشکال برقیه .
4- سر هر دوفیش مر بوط به کویل رو کشیدم و بعد از باز کردن سوییچ ولتاژ مثبت رو دریافت می کنم .
5- یک ال ای دی رو با مقاومت سری کردم و به دو سر سیم فیش کشیده شده از کویل وصل کردم و ال ای دی کم نور روشن شد. سپس اقدام به استارت زدن کردم . قاعدتا باید سیگنالهای منفی ارسال شده از ecu باعث روشن شدن کامل ال ای دی بصورت لحظه ای میشد که این اتفاق در سر هر دو فیش که چک کردم نمی افتاد .
6- تا اینجای کار حدس زدم که سیگنالها از ecu برای کویل ارسال نمیشود .
7- در همون حالت تست با ال ای دی اومدم و با سشوار زیر داشبورد در قسمت ecu را چند دقیقه ای گرم کردم و سپس با یک استارت دیدم که سیگنال ها ارسال شد و ال ای دی چشمک می زنه . سپس فیش های کویل رو وصل کردم و ماشین با یک استارت روشن شد .
خوب با این شرح حالی که براتون نوشتم بنظر شما اشکال از کجا میتونه باشه ؟!
سلام
دوستان در پراید های انژکتوری بنزینی روغن گیبرکس و واسکازین هر دو وجود داره؟؟؟ یا این دو تا یکیه؟؟
ممنون
حتمن به دنبال نشتی بگردید معمولن استفاده ااز رسوب گیر عوارض جانبی روو داره شما سریع نشتی رو پیدا کنید تا کار دستتون نداده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)