تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 905 اولاول ... 74474524564570571572573574575576577578584624674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض عیب یابی و تعمیر خودرو

اینم یه عکس دیگه که نشون میده اب کم نمیکنه
    شده شبیه قهوه تلخ خخخخ
    Last edited by paket; 11-12-2014 at 15:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

اینم یه عکس دیگه که نشون میده اب کم نمیکنه
    اوه اوه اين ماشين وضعيتش خيلى وخيمه و کاملا مشخصه اب روغن قاطى کرده و دلىلش وشر سر سيلندره البته واشر شما کاملا نسوخته بلکه ترسونده يعنى يه قسمتى از واشر باد کرده و باعث شده روغن وارد اب بشه و بصورت خامه اى در بياد دلايل اون گل و لاي هاى قهوهاى روى اب کمپرس زدن توى اب راديانور هست کمپرس که رد بشه از واشر باعث ميشه گل و لاى و جرم هاى مجارى اب سيلندر را بشوره و پشت درب رادياتو جمع کنه
    به نظرم من در اولين فرصت باز بشه تا مشکلات ديگه اى پيش نياورده
    دلايل بد کار کردن موتور بخشيش مي تونه از واشر سر سيلندر باشه ( البته در ماشين شما ) و بخش ديگش شمع و واير و سنسور ها و استپر و گرمکن دريچه ى گاز . يا حتى سنسور اکسيژن که بايد تک تک بررسى بشه
    به نظرم اول مشکل سر سيلندر را رفع کنيد چون از همش واجب تره

3. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اوه اوه اين ماشين وضعيتش خيلى وخيمه و کاملا مشخصه اب روغن قاطى کرده و دلىلش وشر سر سيلندره البته واشر شما کاملا نسوخته بلکه ترسونده يعنى يه قسمتى از واشر باد کرده و باعث شده روغن وارد اب بشه و بصورت خامه اى در بياد دلايل اون گل و لاي هاى قهوهاى روى اب کمپرس زدن توى اب راديانور هست کمپرس که رد بشه از واشر باعث ميشه گل و لاى و جرم هاى مجارى اب سيلندر را بشوره و پشت درب رادياتو جمع کنه
    به نظرم من در اولين فرصت باز بشه تا مشکلات ديگه اى پيش نياورده
    دلايل بد کار کردن موتور بخشيش مي تونه از واشر سر سيلندر باشه ( البته در ماشين شما ) و بخش ديگش شمع و واير و سنسور ها و استپر و گرمکن دريچه ى گاز . يا حتى سنسور اکسيژن که بايد تک تک بررسى بشه
    به نظرم اول مشکل سر سيلندر را رفع کنيد چون از همش واجب تره
    چشم تا یکشنبه مورد نداره سوار شم بعد ببرم نمایندگی ؟
    پس حتما حتما واشر اورجینال بندازم دیگه اره ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تعمیرکارمو هم عوض میکنم چون پارسال تا حالا کلا ده هزارتا بدون اینکه بهش فشار بیاد راه رفتم باهاش اما متاسفانه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

تعمیرکارمو هم عوض میکنم چون پارسال تا حالا کلا ده هزارتا بدون اینکه بهش فشار بیاد راه رفتم باهاش اما متاسفانه ....
    سلام
    نه مشکلى نداره فقط زياد به ماشين فشار نياريد و مسافت هاى دور هم نريد
    و ترجيحا از بنزين اىتفاده کنيد تا گاز
    و حواستون به امپر اب و ميزان اب رادياتور باشيد
    بله از واشر اورجينال استفاده کنيد
    و مکانيکتون را هم عوض کنيد
    معلومه مکانيک قبلى کارش را درست انجام نداد.که تو 10 هزار دوباره واشر سوخته
    راستى مدل ماشينتون چند و چقدر کارکرده ؟

7. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    نوسان دور موتور چند دليل مى تونه داشته باشه خرابى استپر و هنچنىن مشکل در سىستم برقى ماشىن البته اينکهومى گيد استپر را عوض کرديد ممکنه استپر جديد خراب بوده چون استپر تقلبى خىلى تو بازار وجود داره بهترين استپر براى اين ماشين مارک دينا پارت يا کاربراتور ايران هستش بقيه ى مارک ها کيفيت جالبى نداره
    مورد بعدى که مى گيد ماشىن تو سربالاىى ها موقع نيم کلاچ خاموش مىشه مىتونه عدم ريگلاژکلاچ و همچنىن ضعيف شدن صفحه ديسک و صفحه اگه تعوىض نکردىد باشه . که موقع نيم کلاچ ماشين لرزش زىادى داره و خاموش ميشه
    در مرحله ى اول شما استپر شمع و واير ها و در صورت نياز کوىل ها و سنسور هاى دريچه گاز بررسى بشه
    در مورد صداى متور منظورتون ايمکه خشک کار مي کنه ىا صداى زيادى داره کدوم ؟؟

ممنون از پاسخت
    ولی مشکل اصلی من موقع سرد بودن ماشینه
    اصلا خوب کار نمیکنه وقتی استارت میزنم ماشین باید خودش باید بالای 1 وقتی سرده دیگه
    ولی برای من خاموش میکنه باید گاز بدی و وقتی دوباره پاتو از گاز برداری خاموش میکنه و وقتی میخوام تو سربالایی حرکت کنم وقتی موتور سرده اصلا نمیشه چون خاموش میکنه
    ماشینم وقتی داغه گاز میدم انگار هوا میده بیرون صدایی که اگزوز میده خیلی داغونه
    من معاینه فنی رو تازه گرفتم اگر اگزوز مشکل داشت میفهمیدن
    ولی انگار خفه میکنه فکر کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    نه مشکلى نداره فقط زياد به ماشين فشار نياريد و مسافت هاى دور هم نريد
    و ترجيحا از بنزين اىتفاده کنيد تا گاز
    و حواستون به امپر اب و ميزان اب رادياتور باشيد
    بله از واشر اورجينال استفاده کنيد
    و مکانيکتون را هم عوض کنيد
    معلومه مکانيک قبلى کارش را درست انجام نداد.که تو 10 هزار دوباره واشر سوخته
    راستى مدل ماشينتون چند و چقدر کارکرده ؟
    مدل 89 و 60هزارتا سامی جان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .پراید من انژکتوری زیمنس مدل 87 است.
    مشکلش اینه که صبح زمستون که هوا سرد شده روشن نمی شه . من یسری برسی ها انجام دادم که نتیجه رو برات مینویسم .
    1- رله دوبل رو برسی کردم سالمه . یعنی خروجی هاش همه ولتاژ مثبت باتری رو دارن .
    2- صدای پمپ بنزین پس از باز کردن سوییچ بگوش می رسه و پس از چند لحظه صدا قطع میشه .
    3- سر وایر شمع ها رو کشیدم و با یک سیم موقع استارت زدن وضعیت جرقه رو نسبت به بدنه چک کردم دیدم جرقه نمی زنه . پس نتیجه گرفتم که اشکال برقیه .
    4- سر هر دوفیش مر بوط به کویل رو کشیدم و بعد از باز کردن سوییچ ولتاژ مثبت رو دریافت می کنم .
    5- یک ال ای دی رو با مقاومت سری کردم و به دو سر سیم فیش کشیده شده از کویل وصل کردم و ال ای دی کم نور روشن شد. سپس اقدام به استارت زدن کردم . قاعدتا باید سیگنالهای منفی ارسال شده از ecu باعث روشن شدن کامل ال ای دی بصورت لحظه ای میشد که این اتفاق در سر هر دو فیش که چک کردم نمی افتاد .
    6- تا اینجای کار حدس زدم که سیگنالها از ecu برای کویل ارسال نمیشود .
    7- در همون حالت تست با ال ای دی اومدم و با سشوار زیر داشبورد در قسمت ecu را چند دقیقه ای گرم کردم و سپس با یک استارت دیدم که سیگنال ها ارسال شد و ال ای دی چشمک می زنه . سپس فیش های کویل رو وصل کردم و ماشین با یک استارت روشن شد .
    خوب با این شرح حالی که براتون نوشتم بنظر شما اشکال از کجا میتونه باشه ؟!

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

دوستان در پراید های انژکتوری بنزینی روغن گیبرکس و واسکازین هر دو وجود داره؟؟؟ یا این دو تا یکیه؟؟

ممنون

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام عرض میکنم خدمت عزیزان

من یه پراید 131 مدل 90 دارم. اولای پاییز بردم ضدیخ با دو تا بطری آب رادیاتور توش ریختم. بعدش ماشین به خاطر وجود رسوب، توسط ضدیخ
    رسوب زدایی و در نتیجه دچار نشتی شد. که مشکل نشتی را برطرف کردم. اما بعد کمتر از 3 ماه آبش خالی شده. دلیلش چیه؟
    حتمن به دنبال نشتی بگردید معمولن استفاده ااز رسوب گیر عوارض جانبی روو داره شما سریع نشتی رو پیدا کنید تا کار دستتون نداده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •