تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 574 از 3745 اولاول ... 7447452456457057157257357457557657757858462467410741574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خوبید؟ آره خودمم : دی
    نمیدونم اسم من رو چی میخواین بذارید بد شانس یا ... هر چیز دیگه
    خلاصه دیروز شنبه بعد از یک ماه و اندی پیگیری های مکرر من و پیر شدنم، پورت من عوض شد ولی مشکل حل نشد همچنان چراغ ADSL یا اصلا روشن نمیشه یا چشمک میزنه و یا بعد از 10 دقیقه روشن میمونه و مودم رو که خاموش روشن میکنم اونم دیگه روشن نمیشه.

با این اوصاف گفتم شاید مشکل از طرف من باشه ، گفتم دونه دونه چک کنم ببینم مشکل از چیه
    مودم رو بردم خونه یکی از اقوام چک کردم سالم بود...این از این
    مودم رو بدون اسپلیتر و بدون هیچ دستگاه اضافه ای به پریز وصل کردم تمامی تلفن ها و... رو هم از سایر پریز ها کشیدم و مودم رو روی پریز های مختلف تست کردم
    مودم رو چند بار ریست کردم
    همچنان مشکل پاربرجاست

ولی یه چیزی رو متوجه شدم ،
    وقتی مودم روشن وبه سیستم وصله ، اگر از تلفن استفاده کنم و یا با دیال اپ بیام معمولا چراغ روشن میشه و گاهی روشن میمونه.
    این مشکل رو دقیقا با پورت قبلی هم داشتم که تو تاپیک اشاره کردم.
    این رو به کارشناسشون گفتم ، گفت احتمالا مشکل از اسپلیتر مرکزه.
    حالا قراره امروز یکشنبه ساعت 9 کارشناس بیاد بررسی کنه.

حالا سوال هام ایناست:
    1 - به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
    2 - از کجا باید بفهمم که واقعا پورت عوض شده و اینا الکی نمیگن که عوض کردیم؟چون 4 شنبه درخواستش ارسال شده و شنبه رانژه شده...این فاصله زمانی معقوله؟ (با توجه به اینکه گفت پورت خالی نداشتیم و پورت شما رو بعد از جمع اوری گیر آوردیم و به شما دادیم!)
    3 - دو سه باری که چراغ ADSL روشن موند رفتم Status رو چک کردم نتایج:

نظرتون درباره این اعداد و ارقام چیه؟ با توجه به این تصویر امکان اینکه مشکل داخلی باشه هست؟
    ضمن اینکه از خود سایتش یه فایل دانلود کردم همون لحظه سرعت دانلود به زور به 30 کیلو بایت میرسید ساعت 5 بعد از ظهر.در حالی که با پورت قبلی با سرعت 400 کیلوبایت دانلود میکرد همون فایل رو.

مرسی برای انکه وقت گذاشتید و پست بنده رو مطالعه کردید.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه موضوعی رو هم بگم ،
    من از نحوه کار شرکت های دیگه اصلا خبر ندارم
    (فقط میدونم مال مخابرات یکی از آشناهامون از زمانی که رفت درخواست داد تا زمانی که تونست به اینترنت وصل بشه کمتر از 3 روز طول کشید.)
    همونطور که گفتم از نحوه کار شرکت های دیگه خبر ندارم ، ولی خیلی مطمئن هستم که این شرکت آسیا تک تو این 35 روزی که گذشت خیلی به من دروغ گفتن.
    انواع و اقسام وعده وعید هارو دادن.
    چندین بار من رو به اینور اونور پاس دادن بعضی هاشون خیلی بد صحبت کردن با من.
    تو کل این 35 روز فقط یکبار با من تماس گرفتن اون هم روز اول ثبت نام اینترنتی بود و تماس گرفتن که هزینه رو هر چه سریعتر واریز کنید.از اون موقع تا الان حتی یکبار هم تماس نگرفتن.
    چندین بار به من گفتن خودمون تماس میگیریم ولی وقتی از زمان مقرر میگذشت ، خودم پیگیری میکردم.

اینها رو گفتم (خیلی هارو هم نگفتم) که بگم من خیلی ناراضی هستم
    اصلا بحث هزینه رو بذاریم کنار، من وقت خیلی با ارزشم رو با این شرکت هدر دادم.
    در حالت کلی به هیچوجه این شرکت رو به کسی توصیه نمیکنم مگر اینکه بحث مقایسه با شرکت های دیگه پیش بیاد

من اگر اینترنت 10 مگ هم بهم بدن باز هم ناراضیم چون من به اینترنت احتیاج خیلی زیادی داشتم تمامی کارهای شرکت قرار بود از این طریق انجام بشه که همه به تعویق افتاد.
    من به مسئولشون آقای کشاورزی هم گفتم که من قرار بود حداقل 10 خط دیگه برای شرکت بگیریم که با این وضع کلا پشیمون شدم.
    در کل اگر قضیه رو از زاویه دیگه ای ببینیم و مشکل از طرف من هم باشه باز هم من از نحوه پاسخگوییشون اصلا راضی نیستم.

یک سریشون که کلا هندونه زیر بقل آدم میذارن همش میگن شما حق دارید ول خوب این حق دادن به چه درد من میخوره.
    من با آسیا تک قرار داد نبستم که به من بگن حق داری ، قرار داد بستم که اینترنت دریافت کنم.

نمیدونم باور می کنید یا نه ولی من الان بعد از این همه مدت اصلا یادم نمیاد چه سرویسی سفارش دادم!
    اگر دوستی خواست از این شرکت برای بار اول اقدام به دریافت سرویس کنه حتما به این پست من ارجاع بدید.

شرمنده پر حرفی کردم.
    موفق باشید.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یه موضوعی رو هم بگم ،
    من از نحوه کار شرکت های دیگه اصلا خبر ندارم
    (فقط میدونم مال مخابرات یکی از آشناهامون از زمانی که رفت درخواست داد تا زمانی که تونست به اینترنت وصل بشه کمتر از 3 روز طول کشید.)
    همونطور که گفتم از نحوه کار شرکت های دیگه خبر ندارم ، ولی خیلی مطمئن هستم که این شرکت آسیا تک تو این 35 روزی که گذشت خیلی به من دروغ گفتن.
    انواع و اقسام وعده وعید هارو دادن.
    چندین بار من رو به اینور اونور پاس دادن بعضی هاشون خیلی بد صحبت کردن با من.
    تو کل این 35 روز فقط یکبار با من تماس گرفتن اون هم روز اول ثبت نام اینترنتی بود و تماس گرفتن که هزینه رو هر چه سریعتر واریز کنید.از اون موقع تا الان حتی یکبار هم تماس نگرفتن.
    چندین بار به من گفتن خودمون تماس میگیریم ولی وقتی از زمان مقرر میگذشت ، خودم پیگیری میکردم.

اینها رو گفتم (خیلی هارو هم نگفتم) که بگم من خیلی ناراضی هستم
    اصلا بحث هزینه رو بذاریم کنار، من وقت خیلی با ارزشم رو با این شرکت هدر دادم.
    در حالت کلی به هیچوجه این شرکت رو به کسی توصیه نمیکنم مگر اینکه بحث مقایسه با شرکت های دیگه پیش بیاد

من اگر اینترنت 10 مگ هم بهم بدن باز هم ناراضیم چون من به اینترنت احتیاج خیلی زیادی داشتم تمامی کارهای شرکت قرار بود از این طریق انجام بشه که همه به تعویق افتاد.
    من به مسئولشون آقای کشاورزی هم گفتم که من قرار بود حداقل 10 خط دیگه برای شرکت بگیریم که با این وضع کلا پشیمون شدم.
    در کل اگر قضیه رو از زاویه دیگه ای ببینیم و مشکل از طرف من هم باشه باز هم من از نحوه پاسخگوییشون اصلا راضی نیستم.

یک سریشون که کلا هندونه زیر بقل آدم میذارن همش میگن شما حق دارید ول خوب این حق دادن به چه درد من میخوره.
    من با آسیا تک قرار داد نبستم که به من بگن حق داری ، قرار داد بستم که اینترنت دریافت کنم.

نمیدونم باور می کنید یا نه ولی من الان بعد از این همه مدت اصلا یادم نمیاد چه سرویسی سفارش دادم!
    اگر دوستی خواست از این شرکت برای بار اول اقدام به دریافت سرویس کنه حتما به این پست من ارجاع بدید.

شرمنده پر حرفی کردم.
    موفق باشید.
    شرکت های زیادی نیستن که تو ایران دارن اینترنت ارائه میدن و تو این بین تصور من اینه آسیا تک بهترینه
    البته شما درست میگید خب این سری مشکلات هم هست میتونه بخاطر مشغله زیادشون باشه
    شما بایستی پاپیچ میشدید که سریعتر بیاین درست کنید و از این حرفا
    من خودم همه مدارکو بودم و گفتن بیا اینارو ببر مخابرات تا خطتتو فعال کنن بعد که adsl اومد تو خط شما مودمتو بیار کانفیگ کنید که منم چون پولشو گرفته بودن بردم کانفیگ کردن
    در کل اگه کوتاهی چیزی میشه از سرف پشتیبانیشون هست نه از طرف خود دفتر
    بهرحال بازم به شما حق میدم
    ولی خب شما هم نباید این همه منتظر میموندین دیگه!!!

4. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا اصلا چیزی به نام کنسل فکر کنم ندارن چون هز بار میگفتم کنسل سریع به خودشون میومدن میگفتن در اسرع وقت انجام میدیم.
    هی من میگفتم کنسل اینا یه چیز دیگه میگفتن.
    حالا ماجرای امروز رو براتون بگم دیگه اخرشه.
    امروز قرار بود کارشناس بیاد نیومد تماس گرفتن
    گفت:
    خط شما اصلا رانژه نشده بود!و مشکل از طرف مخابرات بود.
    مودم رو روشن کردم دیدم چراغ ثابت میشه
    چند بار هم تست کردم اینترنت هم فعال شد.
    به نظر من دیروز هم الکی گفته بودن رانژه شده با پورت جدید ، و الکی گفتن امروز کارشناس میاد که یکروزی من رو معطل کنن میدونستن امروز درست میشه.

الان هم دارم با همین خط پست میدم
    دان استریم رو روی 4 مگ بستن.
    ولی احساس می کنم سرعتم پایینه.
    با IDM تست کردم سرعت دانلود به زور روی 30 کیلو.در همین زمان
    صفحات هم اونطوری که انتظار داشتم و با پورت قبلی که مقایسه می کنم با سرعت کمی بالا میاره.

مشکل از طرف چی میتونه باشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

1 ماهی سرویس رو تمدید نکرده بودم ... همه چی مثل قبل هست دیگه ؟! ...
    بله تغییر حاصل نشده..البته یخورده مثل اینکه دوستان ناراضی هستن ولی واسه ماکه تاثیری نداشته تازه 2 مگ داشتیم با 450-60 داشتیم دانلود میکردیم گفتم موقع دانشگاه دیگه بندازم رو 128 چون زیاد نیاز نیست با همون 128 هم با همون سرعت دارم دانلود میکنم

---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------

امشب سرعت اینترنت خیلی کم شده.
    من 512 دارم باید روی 60Kb باشه اما به ندرت به 30 میرسه.
    میانگینش 20kb هست.
    افتضاحه.
    بعضی وقات بدلیل ترافیک سنگین شبکه همچین اتفاقاتی پیش میاد البته بستگی به سایت مورد نظر هم داره...شما همزمان یه فایم از medifire دانلود کنید ببینید بازم همین سرعت رو داره ؟؟؟

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

بازم خوش به حال تو که سرعتت رو 100 الی 150 است . بی پدر مادر ها الان تقریبا یک هفته میشه که سرعت اینترنم حداکثر تا 50 شده خداییش خیلی زور داره پول اینترنت یک مگابایت بدم ولی سرعتم به جای 130 تا 150 روی 20 تا 50 باشه

من که بیخیال این شرکت دزد آسیاتک شدم . این شرکت ها رو ملت باید تحریم کنن تا حساب کار دستشون بیاد

بدبختی اینه که تو ایران هیچ ضمانی بابت خرید اینترنتت نیست و هر شرکتی که دلش بخواد میتونه هروقت که عشقش بکشه سرعت رو کم بکنه و هیچ راه قانونی هم برای شکایت از این دزد ها نیست .

دوستانی که شرکت خوب در محدوده فردیس کرج میشناسن لطفا معرفی کنن تا برم سراغ اون شرکت تا از شر این خلاص بشم باید
    شما بهتره سرعتتونو عوض کنید ویخورده پایین تر بیاین ببینید در اون محدوده چه اتفاقی میفته
    با پشتیبانیش صحبت کردید ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حجم رو از کدوم صفحه آسیا تک میتونم ببینم دقیقا که چقدر مصرف شده.
    +
    این سایت اسپید تست رو یا اصلا بالا نمیاره یا خیلی دیر میاره...حالا از کدوم قسمتش میتونم تست سرعت بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینا اصلا چیزی به نام کنسل فکر کنم ندارن چون هز بار میگفتم کنسل سریع به خودشون میومدن میگفتن در اسرع وقت انجام میدیم.
    هی من میگفتم کنسل اینا یه چیز دیگه میگفتن.
    حالا ماجرای امروز رو براتون بگم دیگه اخرشه.
    امروز قرار بود کارشناس بیاد نیومد تماس گرفتن
    گفت:
    خط شما اصلا رانژه نشده بود!و مشکل از طرف مخابرات بود.
    مودم رو روشن کردم دیدم چراغ ثابت میشه
    چند بار هم تست کردم اینترنت هم فعال شد.
    به نظر من دیروز هم الکی گفته بودن رانژه شده با پورت جدید ، و الکی گفتن امروز کارشناس میاد که یکروزی من رو معطل کنن میدونستن امروز درست میشه.

الان هم دارم با همین خط پست میدم
    دان استریم رو روی 4 مگ بستن.
    ولی احساس می کنم سرعتم پایینه.
    با IDM تست کردم سرعت دانلود به زور روی 30 کیلو.در همین زمان
    صفحات هم اونطوری که انتظار داشتم و با پورت قبلی که مقایسه می کنم با سرعت کمی بالا میاره.

مشکل از طرف چی میتونه باشه؟
    دوسته عزیز شما با spped net یه تست بگیرید ممکنه ping شما بالا باشه
    از سایت medifire دانلود کنید و سرعت رو گزارش کنید

---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------

حجم رو از کدوم صفحه آسیا تک میتونم ببینم دقیقا که چقدر مصرف شده.
    +
    این سایت اسپید تست رو یا اصلا بالا نمیاره یا خیلی دیر میاره...حالا از کدوم قسمتش میتونم تست سرعت بگیرم؟
    وارد پنل کا ربری خودتون بشید نوشته گزارش ریز مصرف
    تو خود سایت نوشته تست دیگه
    ممکنه مشکل از مرور گر شما باشه توصیه من شما :
    مودم رو دوباره کانفیگ کنید
    سیستم رو ریست کنید
    بعد دوباره امتحان کنید با یه مرور گر دیگه

9. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خوبید؟ آره خودمم : دی
    نمیدونم اسم من رو چی میخواین بذارید بد شانس یا ... هر چیز دیگه
    خلاصه دیروز شنبه بعد از یک ماه و اندی پیگیری های مکرر من و پیر شدنم، پورت من عوض شد ولی مشکل حل نشد همچنان چراغ ADSL یا اصلا روشن نمیشه یا چشمک میزنه و یا بعد از 10 دقیقه روشن میمونه و مودم رو که خاموش روشن میکنم اونم دیگه روشن نمیشه.

با این اوصاف گفتم شاید مشکل از طرف من باشه ، گفتم دونه دونه چک کنم ببینم مشکل از چیه
    مودم رو بردم خونه یکی از اقوام چک کردم سالم بود...این از این
    مودم رو بدون اسپلیتر و بدون هیچ دستگاه اضافه ای به پریز وصل کردم تمامی تلفن ها و... رو هم از سایر پریز ها کشیدم و مودم رو روی پریز های مختلف تست کردم
    مودم رو چند بار ریست کردم
    همچنان مشکل پاربرجاست

ولی یه چیزی رو متوجه شدم ،
    وقتی مودم روشن وبه سیستم وصله ، اگر از تلفن استفاده کنم و یا با دیال اپ بیام معمولا چراغ روشن میشه و گاهی روشن میمونه.
    این مشکل رو دقیقا با پورت قبلی هم داشتم که تو تاپیک اشاره کردم.
    این رو به کارشناسشون گفتم ، گفت احتمالا مشکل از اسپلیتر مرکزه.
    حالا قراره امروز یکشنبه ساعت 9 کارشناس بیاد بررسی کنه.

حالا سوال هام ایناست:
    1 - به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
    2 - از کجا باید بفهمم که واقعا پورت عوض شده و اینا الکی نمیگن که عوض کردیم؟چون 4 شنبه درخواستش ارسال شده و شنبه رانژه شده...این فاصله زمانی معقوله؟ (با توجه به اینکه گفت پورت خالی نداشتیم و پورت شما رو بعد از جمع اوری گیر آوردیم و به شما دادیم!)
    3 - دو سه باری که چراغ ADSL روشن موند رفتم Status رو چک کردم نتایج:

نظرتون درباره این اعداد و ارقام چیه؟ با توجه به این تصویر امکان اینکه مشکل داخلی باشه هست؟
    ضمن اینکه از خود سایتش یه فایل دانلود کردم همون لحظه سرعت دانلود به زور به 30 کیلو بایت میرسید ساعت 5 بعد از ظهر.در حالی که با پورت قبلی با سرعت 400 کیلوبایت دانلود میکرد همون فایل رو.

مرسی برای انکه وقت گذاشتید و پست بنده رو مطالعه کردید.
    وضعیت خطتون نرماله فقط snr upstream یکم پایینه در ضمن اگر قبلا 400 داون میکردید داون استریم شما 4 مگ بود ولی الان تو این عکس 2 مگ هست. شاید اینو تغییر دادن به دروغ گفتن پورت رو عوض کردن!

11. این کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این اسپید تست رو من با اپرا فایرفاکس و Chrome تست کردم همش مینویسه:
    Configuration Load Failed
    An Error occurred while loading speedtest.net

مودم رو دوباره کانفیگ کنید
    سیستم رو ریست کنید
    بعد دوباره امتحان کنید با یه مرور گر دیگه
    مودم رو مجدد کانفیگ کردم سیستم رو هم ریستارت کردم تاثیر نداشت.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطع شدن هام هم خیلی زیاده تقریبا هر 1 دقیقه یکبار چراغ ADSL کلا خاموش میشه و دوباره چشمک میزنه و ثابت میشه.
    سرعتم هم الان فوق العاده پایینه در حد همون دیال آپ!با دان استریم 4 مگ.
    مابین ارسال این پست و آپلود عکس 6_7 بار قطع شد.
    Status

اینم چند دقیقه بعدش:

پینگ رو بجز اسپید تست در حالت عادی از کجا میتونم چک کنم چقدره؟

مرسی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •