به نظر من هیچ چیزی به پای کسپر اسکای اینترنت سکورتی 2010 نمی رسه.
مخصوصا آپدیت شدش.
به نظر من هیچ چیزی به پای کسپر اسکای اینترنت سکورتی 2010 نمی رسه.
مخصوصا آپدیت شدش.
كاسپر با رايتر لب تاپم مشكل دارد البته بايد بگم اپتيكم با كاسپر مشكل دارد.هر وقت كاسپر را نصب ميكنم همه سي دي و دي وي دي ها را ميسوزاند
disable کن رایت کن.......دوباره enable کن..........هر وقت كاسپر را نصب ميكنم همه سي دي و دي وي دي ها را ميسوزاند
با کدوم ورژن این مشکل رو دارید؟
بیشتر در مورد مشکلتون توضیح بدید.
سلام.از دوستان کسی میدونه kaspersky روزانه حدود چند تا update رو در database هاش قرار میده؟؟؟
بستگي داره لابراتوار كاسپر چند بدافزار را شناسايي كرده باشه.آمار دقيقي نميشه ارايه داد.ممكنه گاهي اوقات HotFixهايي هم در آپديتها قرار بدن تا اشكالات و باگهاي گزارش شده در كاسپر را برطرف كنه.
با عرض سلام خدمت جناب همیلتون.اگه امکانش هست یه مقداری درباره برنامه kaspersky key finder توضیح بدین.من اخرین نسخه این برنامه رو به همراه یک راهنمای تصویری از سایتدانلود کردم ولی باز چیزی متوجه نشدم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.اگر احتیاجی به نرم افزاز هست میتونید از سایت بالا دانلود کنید اگر هم نشد بگین خودم uplad کنم.ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام.
يك زماني نويسنده اين برنامه كليدهاي كاسپر را تهيه ميكرد و اين برنامه با اتصال به سرورهاي خودش امكان دانلود و ذخيره سازي آن كليدها را در كامپيوتر افراد داشت.اما بنا به دلايلي اون فرد كليه تشكيلات خودش را جمع كرد و رفت و عملا ديگه اين برنامه كاربردي نداره.
ممنون جناب همیلتون ولی من احساس میکنم هنوز هم key میده به شرطی که اخرین نسخه این نرم افزارو داشته باشین.تو نسخه 1.5 نمیتونه به سرورش وصل شه ولی تو نسخه های 2 به بالا به راحتی این کارو انجام میده.حالا به خاطر در خواست دوستان نسخه اخر این برنامه رو تو rapidshare قرار میدم تا دوستان بتونن ازش استفاده کنند و یه کمی هم ما رو کمک کنند.
با سلام خدمت استاد عزیز hamilton.من از kis 2009 استفاده میکنم.میخواستم بدونم کرک تریال ریست تاثیری تو عملکرد انتی ویروس داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)