تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 574 از 2403 اولاول ... 7447452456457057157257357457557657757858462467410741574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته خوب دقت کردم نوشته این قانون برای مشترکین نامحدود اعمال میشود.

ولی خوب بازم این یعنی چی یعنی مشترک نامحدود نمیتونه هر روز تو یه ساعت خاص دانلود کنه

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فكر كنم بيشتر منظورشون با كسايي هست روز و شب 10 تا فايل هم زمان دانلود ميكنن

3. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته خوب دقت کردم نوشته این قانون برای مشترکین نامحدود اعمال میشود.
    ولی خوب بازم این یعنی چی یعنی مشترک نامحدود نمیتونه هر روز تو یه ساعت خاص دانلود کنه
    درسته طبق گفته خود شاتل Fair Use Policy واسه سرویسهای نامحدوده یعنی اینکه یک سقفی واسه دانلود وجود داره که اگر ببینن دانلودتون زیاده سرویس رو قطع می کنند یا سرعتش رو میارند پایین .ولی تو قم شنیدم سرویس 2 مگ طرف رو آوردن سرعتش رو پایین و ماه بعد هم که خواسته شارژ کنه گفتن فعلا به شما 128 فقط می تونیم بدیم. خلاصه این مشلات هم هست.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چقدر مسخره. طرف, نامحدود میگیره که اگه دلش خواست 24 ساعت دان کنه. اگه همچین چیزی هست پس چرا دارن پول نامحدود میگرن؟! اصلآ بگن هر 24 ساعت تا این حجم اجازه دانلود دارید و یا چیزی مشابه این.

کسی میدونه اندیشه هم همچین قوانینی داره یا نه؟
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 22-08-2010 at 19:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چقدر مسخره. طرف, نامحدود میگیره که اگه دلش خواست 24 ساعت دان کنه. اگه همچین چیزی هست پس چرا دارن پول نامحدود میگرن؟! اصلآ بگن هر 24 ساعت تا این حجم اجازه دانلود دارید و یا چیزی مشابه این.

کسی میدونه اندیشه هم همچین قوانینی داره یا نه؟
    نه نداره
    نامحدود اندیشه سوال جواب نداره. برای همینه که سرعت رو بالا نمیبرن همونو که خریدی رو بهت میدن.چون نمیخوان بعدا به یه بهانه ای سرویستو کم یا قطع کنن.

7. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این یعنی دوستانی که رفتن شاتل فک کنم رکب خوردن
    واسه سرویس ما که نیست. من که یه روز در میون ارم 700مگ می گیرم. هنوز کسی با منم تماس نگرفته. فکر کنم moz از همه بیشتر دان می کنه. اگه بچه های گمنام امام زمان بخوان با کسی تماس بگبرن ، اون اولین نفره

ای بابا. شما چرا اینقدر گیر دادین به شاتل و اندیشه. من میگم دیگه بحث مقایسه رو ول کنین. دیگه هر کس باید اطلاعات می گرفت گرفت. دیگه بزاریم هر کس هر موقع دلش خواست به هر شرکتی که می خواد بره. حالا چه اندیشه چه پارس چه شاتل چه نونوایی سر کوچشون
    والا، اعصاب خودتونو داغون می کنین که چی. لپ کلام: مشتریانی که از شاتل ناراضین برن اندیشه، مشتریانی هم که از اندیشه ناراضین برن شاتل. بقیه هم سر جاشون بمونن، تکون نخورن تا وقتیکه سرویسشون ترکید
    جمیعاً صلوات محمدی
    دوستدار همگی
    Last edited by ramin2020; 22-08-2010 at 20:56.

9. این کاربر از ramin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بدی همینه دیگه...یه مدت گند میزنن به اینترنت بعد که یکم بهتر میشه همه راضی میشیم به همین چیزی که الان داریم ( همین حرف رو یکی از بچه ها زده بود که دقیقا باهاش موافقم)
      دوسته عزیز...الان تویه مرکزه چهار هر مشکلی که باشه فقط و فقط باعث و بانیش اندیشه هست...چرا؟؟؟ چون نوسان داری، صفر شدن داری...اما دقیقا در همین مرکز مشترکین شرکت هایه دیگه بدون صفر شدن و نوسان دارن از اینترنت استفاده میکنن.
    عزیز دل حاجی!ای دردو بلات بخوره تو سر حاجی سبزی!منم با حرفت کاملا موافقم ولی ببین من از اول که سرویس اندیشه گرفتم سرعتم بین 80 تا 120 متغیر بود و پینک هم 240 تا 290 در روز و شب هم اکثرا 70 تا 110 دانلود داشتم حالا از شروع تابستون زد تر خورد به خط 4 منم چون با پشتیبانی صحبت کردم هم تلفن هم از داخل سایت و گفتن داره حل میشه(تمام صحبتام تو تاپیک موجوده) ولی زمان بره 

حالا دوباره سرعت شده 80 تا 120 در روز و 60 تا100 در شب با همون پینک ولی کمی نوسان 
    حالا منطقیه من خطم جمع کنم یکی دو هفته انیترنت نداشته باشم بعد برم از جایی سرویس بگیرم که به گفته عزیزان حداکثر سرعتش 80 هست؟اونم با این کاربرای کم!
    خوب ماکه باخودمون لج نداریم که !من گفتم سرویسم تا مهراندیشست بعدش هم قشنگ میشه تصمیم گرفت  مگر وضع دوباره خراب شه که چون آستانه تحمل من تموم شده با این مشکلات اخیر
    من اگه شاتل سرعت 100 تا 120 با پینک خوب بده مهر 100 درصد از شاتل سرویس میگیرم چون اندیشه سرورش داره میترکه اینقدر مشترک داره 
    راستی یه چیزی بگم بخندیم
    من تاحالا چند نفر رو  بهشون واسه گرفتن اینترنت،شرکت اندیشه رو پیشنهاد دادم ولی نمیدونستم میشه تخفیف گرفت وگرنه خودم باهاشون میرفتم
    Last edited by foa.neh; 22-08-2010 at 21:16.

11. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ای بابا. شما چرا اینقدر گیر دادین به شاتل و اندیشه. من میگم دیگه بحث مقایسه رو ول کنین. دیگه هر کس باید اطلاعات می گرفت گرفت. دیگه بزاریم هر کس هر موقع دلش خواست به هر شرکتی که می خواد بره. حالا چه اندیشه چه پارس چه شاتل چه نونوایی سر کوچشون
    والا، اعصاب خودتونو داغون می کنین که چی. لپ کلام: مشتریانی که از شاتل ناراضین برن اندیشه، مشتریانی هم که از اندیشه ناراضین برن شاتل. بقیه هم سر جاشون بمونن، تکون نخورن تا وقتیکه سرویسشون ترکید
    جمیعاً صلوات محمدی
    دوستدار همگی
    این تاپیک اینجاست که درباره همین چیزا بحث کنیم دیگه, دعوا هم که نداریم (تا الان دیدید کسی با کسی دعوا بگیره یا توهینی رد و بدل بشه) فقط بحث هست و تبادل نظر (همینم که انجام ندیدم که در تاپیک رو باید گل گرفت )

داره خودمونی میشه sa2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    اندیشه که شب ها سرعت پایین تر از دایل آپ ام میریسه... روز ها هم که همش DC میشه...

روز سرعت: 120 تا 150 تفریبا

مال بقیه هم اینجوریه ؟؟
    لطفا جواب بدین ؟؟

مرسی

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه نداره
    نامحدود اندیشه سوال جواب نداره. برای همینه که سرعت رو بالا نمیبرن همونو که خریدی رو بهت میدن.چون نمیخوان بعدا به یه بهانه ای سرویستو کم یا قطع کنن.
    شما مطمئنی من با دو تا از دوستام که حدود 3 ماه نامحدود داریم هر سه مون سرعتمون حدود 120 هست یعنی واقعا بره بعضی ها رو سرعت واقعی میدن اخه این که اصلا نمیشه مثلا من که الان روزی 7 گیگ دان میکنم خوب اگه اینا سرعت 16 به من بدن که 24 ساعت 1 گیگ هم نمیشه بعد این فرقش با محدود چیه؟فقط میشه پول و هزینه برق بیشتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •