البته خوب دقت کردم نوشته این قانون برای مشترکین نامحدود اعمال میشود.
ولی خوب بازم این یعنی چی یعنی مشترک نامحدود نمیتونه هر روز تو یه ساعت خاص دانلود کنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
البته خوب دقت کردم نوشته این قانون برای مشترکین نامحدود اعمال میشود.
ولی خوب بازم این یعنی چی یعنی مشترک نامحدود نمیتونه هر روز تو یه ساعت خاص دانلود کنه
فكر كنم بيشتر منظورشون با كسايي هست روز و شب 10 تا فايل هم زمان دانلود ميكنن
درسته طبق گفته خود شاتل Fair Use Policy واسه سرویسهای نامحدوده یعنی اینکه یک سقفی واسه دانلود وجود داره که اگر ببینن دانلودتون زیاده سرویس رو قطع می کنند یا سرعتش رو میارند پایین .ولی تو قم شنیدم سرویس 2 مگ طرف رو آوردن سرعتش رو پایین و ماه بعد هم که خواسته شارژ کنه گفتن فعلا به شما 128 فقط می تونیم بدیم. خلاصه این مشلات هم هست.
چقدر مسخره. طرف, نامحدود میگیره که اگه دلش خواست 24 ساعت دان کنه. اگه همچین چیزی هست پس چرا دارن پول نامحدود میگرن؟! اصلآ بگن هر 24 ساعت تا این حجم اجازه دانلود دارید و یا چیزی مشابه این.
کسی میدونه اندیشه هم همچین قوانینی داره یا نه؟
Last edited by G.D.ragon.Ir; 22-08-2010 at 19:47.
نه نداره
نامحدود اندیشه سوال جواب نداره. برای همینه که سرعت رو بالا نمیبرن همونو که خریدی رو بهت میدن.چون نمیخوان بعدا به یه بهانه ای سرویستو کم یا قطع کنن.
واسه سرویس ما که نیست. من که یه روز در میون ارم 700مگ می گیرم. هنوز کسی با منم تماس نگرفته. فکر کنم moz از همه بیشتر دان می کنه. اگه بچه های گمنام امام زمان بخوان با کسی تماس بگبرن ، اون اولین نفره
ای بابا. شما چرا اینقدر گیر دادین به شاتل و اندیشه. من میگم دیگه بحث مقایسه رو ول کنین. دیگه هر کس باید اطلاعات می گرفت گرفت. دیگه بزاریم هر کس هر موقع دلش خواست به هر شرکتی که می خواد بره. حالا چه اندیشه چه پارس چه شاتل چه نونوایی سر کوچشون
والا، اعصاب خودتونو داغون می کنین که چی. لپ کلام: مشتریانی که از شاتل ناراضین برن اندیشه، مشتریانی هم که از اندیشه ناراضین برن شاتل. بقیه هم سر جاشون بمونن، تکون نخورن تا وقتیکه سرویسشون ترکید
جمیعاً صلوات محمدی
دوستدار همگی![]()
Last edited by ramin2020; 22-08-2010 at 20:56.
عزیز دل حاجی!ای دردو بلات بخوره تو سر حاجی سبزی!منم با حرفت کاملا موافقم ولی ببین من از اول که سرویس اندیشه گرفتم سرعتم بین 80 تا 120 متغیر بود و پینک هم 240 تا 290 در روز و شب هم اکثرا 70 تا 110 دانلود داشتم حالا از شروع تابستون زد تر خورد به خط 4 منم چون با پشتیبانی صحبت کردم هم تلفن هم از داخل سایت و گفتن داره حل میشه(تمام صحبتام تو تاپیک موجوده) ولی زمان بره
حالا دوباره سرعت شده 80 تا 120 در روز و 60 تا100 در شب با همون پینک ولی کمی نوسان
حالا منطقیه من خطم جمع کنم یکی دو هفته انیترنت نداشته باشم بعد برم از جایی سرویس بگیرم که به گفته عزیزان حداکثر سرعتش 80 هست؟اونم با این کاربرای کم!
خوب ماکه باخودمون لج نداریم که !من گفتم سرویسم تا مهراندیشست بعدش هم قشنگ میشه تصمیم گرفت مگر وضع دوباره خراب شه که چون آستانه تحمل من تموم شده با این مشکلات اخیر
من اگه شاتل سرعت 100 تا 120 با پینک خوب بده مهر 100 درصد از شاتل سرویس میگیرم چون اندیشه سرورش داره میترکه اینقدر مشترک داره
راستی یه چیزی بگم بخندیم
من تاحالا چند نفر رو بهشون واسه گرفتن اینترنت،شرکت اندیشه رو پیشنهاد دادم ولی نمیدونستم میشه تخفیف گرفت وگرنه خودم باهاشون میرفتم![]()
Last edited by foa.neh; 22-08-2010 at 21:16.
این تاپیک اینجاست که درباره همین چیزا بحث کنیم دیگه, دعوا هم که نداریم (تا الان دیدید کسی با کسی دعوا بگیره یا توهینی رد و بدل بشه) فقط بحث هست و تبادل نظر (همینم که انجام ندیدم که در تاپیک رو باید گل گرفتای بابا. شما چرا اینقدر گیر دادین به شاتل و اندیشه. من میگم دیگه بحث مقایسه رو ول کنین. دیگه هر کس باید اطلاعات می گرفت گرفت. دیگه بزاریم هر کس هر موقع دلش خواست به هر شرکتی که می خواد بره. حالا چه اندیشه چه پارس چه شاتل چه نونوایی سر کوچشون
والا، اعصاب خودتونو داغون می کنین که چی. لپ کلام: مشتریانی که از شاتل ناراضین برن اندیشه، مشتریانی هم که از اندیشه ناراضین برن شاتل. بقیه هم سر جاشون بمونن، تکون نخورن تا وقتیکه سرویسشون ترکید
جمیعاً صلوات محمدی
دوستدار همگی![]()
)
لطفا جواب بدین ؟؟
مرسی![]()
شما مطمئنی من با دو تا از دوستام که حدود 3 ماه نامحدود داریم هر سه مون سرعتمون حدود 120 هست یعنی واقعا بره بعضی ها رو سرعت واقعی میدن اخه این که اصلا نمیشه مثلا من که الان روزی 7 گیگ دان میکنم خوب اگه اینا سرعت 16 به من بدن که 24 ساعت 1 گیگ هم نمیشه بعد این فرقش با محدود چیه؟فقط میشه پول و هزینه برق بیشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)