آنتی ویروس نوزتون آپدیت شده استفاده کنید
آنتی ویروس نوزتون آپدیت شده استفاده کنید
درووووود
بچه ها من ی سوال دارم ربط ب تاپیک نداره
بخوام تاپیکه ماهواره و ریسیور رو پیدا کنم باید چ کار کنم؟
ممنون
ليستي از سرويسهاي ويندوز كه موقع بالا آمدن اجرا ميشوند و ميتوان آنها را غير فعال كرد ( براي افزايش سرعت ويندوز )
را ميخواستم .
سلام
امروز 24 خرداد و من از ساعت 3 شروع کردم و الان ساعت 11 شب تموم شد .
کل مراحلی رو که گفتین مو به مو انجام دادم.
کل ویروس های شناخته شده( حدود 600 تا) مربوط به System Volume Information هارد اکسترنالم بودن .جالب اینجاست که وقتی سیستمم مشکل داشت هاردم به سیستم وصل نبود.( از قبلش بود)چند تا هم مربوط به کرک ها بود.
چه پیغام سمجی حتی موقع ویروس یابی و بعد از اون هم اومد.(رجوع به تصویر ذیل)
بعد از اون ویندوز عوض کردم و درایوهای c و d رو فرمت کردم ( ابتدا با سون و بعد با اکس پی ) و ویندوز تازه نصب کردم ( از ویندوز هایxp سافت گذر)هیچ درایوری به جز کارت شبکه رو نصب نکردم و بلافاصله دوباره تمام مراحل گفته شده رو انجام دادم ولی این بار خبری از ویروس نبود. الان حدود 1 ساعت دارم تو پوشه هاش میچرخم و اون پیغام نیومده تا ببینیم دوباره میاد یا اینکه برای همیشه رفت.
بازم ممنونم از راهنمایتون.
1- تعداد و نوع ویروس ها
2-خطا در هنگام ویروس یابی و بعد از اون
3- بعد از نصب ویندوز جدید
Last edited by sajad_n90; 14-06-2010 at 22:11.
جواب ما رو کسی نمیدونه
سلم دوستان
بعد از اینکه ویندوز عوض کردم چند تا از پوشه هام رنگ نوشته هاش آبی شده میخواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا اینکه میشه رنگ نوشته هارو عوض کرد؟
سلام دوستان من وقتی میخوام یه فولدر که توش فیلم هست رو باز کنم با این ارور مواجه میشم windows explorer has encountered a problem and needs to close
که وقتی dont send رو میزنی کامل پنجره بسته میشه یادم میاد قبلا یه دستوری توی محیط داس بود که پیش نمایش فایل های تصویری رو میبست و این ارور کامل میرفت اگر کسی میتونه اون دستور رو بده که پیش نمایش فایل های تصویری از بین بره گمونم درست میشه
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
این رنگ مربوط میشه به پوشه ی فشرده شده.
کلیک راست کن روی پوشه properties > advanced تیک ...compress contents رو بردار.
سلام.
آفرین بر شما.
کار تون عالی بود.
برای اینکه این نوع ویروس ها که لانه شون در System Volume Information هست، فعال نشد، و از شر این نوع ویروس ها خلاص بشید، بهتره که System Restore رو برای همه درایوها به غیر از درایوی که ویندوز در اون نصب هست، غیر فعال کنید. (این کاری هست که مدتهاست خودم درسیستم ام انجام میدم.
بدین ترتیب که روی My Computer راست کلیک کرده و گزینه Properties رو بزنید.
به سربرگ System Restore برید و برای هر داریوی که میخواهید اونو غیر فعالش کنید. (مطابق تصویر)
و در آخر، یه درخواست از خودتون!
برای اینکه حجم صفحات انجمن بالا نره و استفاده از تاپیک برای کسانی که از اینترنت دیال آپ استفاده میکنن، آسون باشه، لطفا در تصاویری که در فروم قرار میدید، از فرمت JPG استفاده کنید. (تصاویر بالا فرمتش bmp بود که حجم هر تصویر، نزدیک 3 مگ شده بود.)
در هر حال ممنون بابت اطلاع دادنتون.
موفق باشید
با سلام به شما طبق پست زیر که مربوط به مدیرای سایت هست بحث در مورد این موارد ممنوعه !!! اگه خواستی آدرسه چند تا سایت رو در پیام خصوصی واست می فرستم که مخصوص این جور بحث هاست!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)