از من میشنوی تخلیه نکن
شرکتای دیگه سرعت شبانه بهتر از این ندارنپشیمون میشی
میبینی که ، من آسیاتک سرویس 2 مگ دارم شبانه باید حداقل 256 کیلوبایت باشه ولی نصفه هست حدود 120 - 130
از من میشنوی تخلیه نکن
شرکتای دیگه سرعت شبانه بهتر از این ندارنپشیمون میشی
میبینی که ، من آسیاتک سرویس 2 مگ دارم شبانه باید حداقل 256 کیلوبایت باشه ولی نصفه هست حدود 120 - 130
شنیدم این شرکت پرداخت انلاین نداره!
درسته؟
از مشکلات دیگه ی این شرکت بگید
هرگز به شایعات توجه نکن نخیر این شرکت پرداخت آنلاین داره![]()
دوستان فن آوا دانلود شبانه رایگان داره؟ محدود میکنه یا نه؟
بله داره
من که تهران ازشون سرویس 1 مگ گرفتم تا 10 مگ هم باز گذاشتن ولی شبانه دقیقا ساعت 2 به بعد روی سرعت 190 قفل میشه , بعد از ساعت 7 دوباره سرعت میره رو 950 تا 1 مگ
خب خوشبختانه کار به قرص برنج نکشیدسلام فن آوا
![]()
دوستان منطقه مخابراتی شما هم مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز رو 190 محدود شده؟
ممکنه مناطق خلوت تر این محدودیت رو نداشته باشن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولا ممنون از اطلاعات
شما کدوم منطقه ای؟
سلام
مرکز ما از خلوت ترین منطقه ها در شبانه هست ، چون ۹۰ درصد مشترک ها تجاری هستن و شب تعطیل هستن ، از هر شرکتی هم خریدم اگه خودشون محدودیت نزاشته باشن حداکثر سرعت شبانه رو در تمام شب ها بهم میداده
مثلا پارس آنلاین که معمولا اکثر کاربرا شبانه مشکل کمبود پهنای باند دارن ، من مثل روز سرعت دانلودم ۹۰۰ هست و هیچ وقت کم نشد ( شبی هم ۱۵ گیگ دانلود کردم تو این ۱ ساله که ازش داشتم )
این محدودیت شبانه فن آوا کت بیشتر از ۱۹۰ نمیشه تابلو هست که از مرکز خود فن آوا با اکانتینگ قرار دادن چون خط مثل روز بسته شده ولی سرعت رو با اکانتینگ محدود کردن به ۱۹۰
در ضمن مرکز دانشگاه ( تهران ) هستم ( که میشه محدوده چهارراه جمهوری ، چهارراه ولیعصر ... ، که همش پاساژ و بازار و معازه هست و شبا همشون تعطیلن )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by faramobile; 25-11-2014 at 13:11.
سلام من پارس آنلاین دارم میخوام چند روز دیگه بیام فن آوا. میگه پایین تر از 512 تو مرکزتون نمیدیم! می خوام 512 5gb بگیرم که شبانه داشته باشه. میگه رو 4mb میبندیم بعد میگه شبانه سرعتتون همون سرعتی هست که خریدین یعنی 50 اینا. اینطوریه واقعا؟ کمه که... اینجارو میخوندم دوستان میگن 190 ایناست شبانشون
چیکار کنم..
* پینگ 8.8.8.8 چطوره ؟
درسته
سرعت 190 برای سرویس های 1 مگ هست
پینگ 8.8.8.8 : 250 تا 300 هست !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)