تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 1404 اولاول ... 744745245645705715725735745755765775785846246741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید، میشه یه نفر یه توضیح کلی بده که این پاتاپون چه جور بازی یی اِ؟ یعنی فقط باید یه سری دکمه رو با آهنگ بزنیم؟ اگه بخوام به یه نفر یه بازی هدیه بدم، ارزشش رو داره این رو بهش بدم (سنش 12- 13 ساله)؟
    شما باید با ترکیب 4 تا کلید pon و pata و chika و don که به ترتیب میشه کلید دایره-مربع-مثلث-ضرب در آهنگ هایی که یادت میده را بزنی که هر کدووم یک کاری میکنه.مثلا pta pata pata pon که بزنی سپاهت راه میره یا اگه بزنی pon pon pata pon حمله میکنن و....
    باید ارتشت را قوی کنی و به مبارزه بپردازی.
    ظاهر بچه گونه ای که بازی داره هرکسی که میبینه میگه بچه شدی داری این بازی را بازی میکنی اما این بازی یک بازی فوق العاده سخت و فکری هست.بر خلاف ظاهری که داره.
    به نظر من به درد 12-13 ساله نمیخوره.
    اگه بازی میخواهی هدیه بدی به نظر من بازی Ratchet and Clank-size matters خیلی خوبه هم قشنگه هم به درد اون سنی که گفتی میخوره.

نمیدونی کدوم مرحله؟!
    من مرحله های قبلشو 4 بار رفتم پیدا نکردم!
    شرمنده چون بازی را خیلی وقت پیش تموم کردم یادم نیست.
    Last edited by choory; 03-09-2008 at 12:22.

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه دستگاه داری که باید باهاش از همونجایی که هستی صدای اونا رو از همون فاصله ضبط کنی....
    درسته باید در حالی که دستگاه رو آوردم بیرون میرفتم جلو.
    البته این نسخه من کلا مشکل داره، دیالوگ ها رو دیر به دیر میاره. صدا ها رو بعضی وقت ها بعد از دیالوگ میاره.
    آخر مرحله penthouse که میگه هلیکوپتر میاد دنبالت، یک بار اصلا هیچ اتفاقی نیافتاد مجبور شدم دوباره اون قسمت رو برم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باید با ترکیب 4 تا کلید pon و pata و chika و don که به ترتیب میشه کلید دایره-مربع-مثلث-ضرب در آهنگ هایی که یادت میده را بزنی که هر کدووم یک کاری میکنه.مثلا pta pata pata pon که بزنی سپاهت راه میره یا اگه بزنی pon pon pata pon حمله میکنن و....
    باید ارتشت را قوی کنی و به مبارزه بپردازی.
    ظاهر بچه گونه ای که بازی داره هرکسی که میبینه میگه بچه شدی داری این بازی را بازی میکنی اما این بازی یک بازی فوق العاده سخت و فکری هست.بر خلاف ظاهری که داره.
    به نظر من به درد 12-13 ساله نمیخوره.
    اگه بازی میخواهی هدیه بدی به نظر من بازی Ratchet and Clank-size matters خیلی خوبه هم قشنگه هم به درد اون سنی که گفتی میخوره.
    از اطلاعاتتون ممنونم. به نظر که بازی جالبی میاد. این بازیه که معرفی کردید همونی نیست که تو بازی نمای این ماه هم بود؟
    این کسی که می گم، GoW بازی می کنه و خیلی هم از این جور سبک ها (مثل PoP، AC) خوشش می آد!!! به جز این بازی، بازی های خوب چی هست (منظورم از "این بازی"، همونی بود که معرفی کردید)؟ که گرافیکش هم خیلی خوف باشه؟

از جوابهاتون ممنونم.

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می گم بعد از final fantasy دیگه بازی درست و حسابی واسه psp چی اومده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

من تو یه مرحله از پاپتون که دونفر دارن باهم مبارزه میکنن وکلی آدم دور و ورشون و یه نفر دیگه هم کنار یه برج ایستاده گیر کردم

اینجا باید چیکارکنم؟

داره خودمونی میشه skyupper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Choory جان خیلی ممنونم ازت تونستم پاتاپون اجرا کنم

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از اطلاعاتتون ممنونم. به نظر که بازی جالبی میاد. این بازیه که معرفی کردید همونی نیست که تو بازی نمای این ماه هم بود؟
    این کسی که می گم، GoW بازی می کنه و خیلی هم از این جور سبک ها (مثل PoP، AC) خوشش می آد!!! به جز این بازی، بازی های خوب چی هست (منظورم از "این بازی"، همونی بود که معرفی کردید)؟ که گرافیکش هم خیلی خوف باشه؟

از جوابهاتون ممنونم.
    بله این همون بازی هست که توی بازی نما شماره 43 در موردش صحبت شده.خودم هم دارم بازی میکنم خیلی جالب و سرگرم کننده هست.
    همینطور که طوی مجله گفته و من از خیلی ها شنیدم بازی daxter هم خیلی جالبه.(راستی بچه ها کسی میدونه حجم فایل iso بازی daxter چقدر هست؟)
    بازی lego indiana jones هم خیلی خوبه.
    راستی شما نمیدونید شماره 44 بازی نما منتشر شده یا نه؟؟؟؟

من تو یه مرحله از پاپتون که دونفر دارن باهم مبارزه میکنن وکلی آدم دور و ورشون و یه نفر دیگه هم کنار یه برج ایستاده گیر کردم

اینجا باید چیکارکنم؟
    شما اگه منظورت اینجا هست که هنوز وارد مرحله های بازی نشدی.
    ممکنه یکم با عکس زیر فرق داشته باشه.

اینجا در حقیقت محل قبیله تو هست و اون افراد هم افراد قبیلت هستند و جشن گرفته و دارند پای کوبی میکنند.
    شما باید به کمک کلید R به سمت راست بری اونجا یک ستونه سیاه هست ضربدر بزن برو داخل مرحله را انتخاب میکنی بعد دوباره ضربدر میزنی میری توی یک صفحه که باید سپاهت را مرتب کنی سپس کلید select را میزنی و میری داخل مراحل بازی.

Choory جان خیلی ممنونم ازت تونستم پاتاپون اجرا کنم
    خواهش میکنم.وظیفمونه.
    Last edited by choory; 03-09-2008 at 18:19.

8. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

درسته باید در حالی که دستگاه رو آوردم بیرون میرفتم جلو.
    البته این نسخه من کلا مشکل داره، دیالوگ ها رو دیر به دیر میاره. صدا ها رو بعضی وقت ها بعد از دیالوگ میاره.
    آخر مرحله penthouse که میگه هلیکوپتر میاد دنبالت، یک بار اصلا هیچ اتفاقی نیافتاد مجبور شدم دوباره اون قسمت رو برم.
    نباید راه بری چون لو میری !
    احتمالا بازی ریپ شده هست

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

محمد خان شما بايد اون پلاگينى که براى اجراى تم هاى ctf نصب ميکنى هماهنگ با ورژن فريمورت باشه.يعنى براى همون ورژن نوشته شده باشه.وهم تم هاى ctf که استفاده ميکنى اونا هم بايد براى همون فريمور نوشته شده باشه.
    در کل خيلى دردسر داره به نظر من بيخيال ctf شو برو تو کاره همين ptf ها که دردسر هم نداره.
    موفق باشيد.
    ممنون chooryجان

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نباید راه بری چون لو میری !
    احتمالا بازی ریپ شده هست
    بازی ریپ شده نیست. چون همه چیز رو داره.
    البته به گفته دوستان ، Cpu Clock Game رو گذاشتم روی 333/166 و در جاهایی که گیری وجود داشت، به این طریق مشکل حل شد.

البته با این به اصطلاح اورکلاک کردن با این سرعت خاص من مشکل داشتم. نسخه من m33 3.90 هست.
    وقتی با این سرعت اور میکنم، موقع بازی یک دفعه دستگاه خاموش میشه. و باید دوباره روشنش کرد.
    یک بار هم کلا قفل کرد و مجبور شدم دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا دستگاه خاموش بشه .

مشکل از چیز خاصی هست؟
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •