به نظرم یه درایور برای مانیتورت از اینترنت دانلود کن و نصب کن .
چون با این توصیفات شما نباید کم بیاره .
من تاحالا اینطور مشکلی ندیدم ! که بخوام دقیق راهنماییتون کنم .
به نظرم یه درایور برای مانیتورت از اینترنت دانلود کن و نصب کن .
چون با این توصیفات شما نباید کم بیاره .
من تاحالا اینطور مشکلی ندیدم ! که بخوام دقیق راهنماییتون کنم .
من وقتی میخواهم بیشتر بازی ها را بکنم بازی به ندازه 2 ثانیه می ایسته و دوباره تا 30 ثانیه ای خوبه؟حتی یک بازی گرافیک بسیار پایین؟چرا؟
به خاطر اين كه Direcx9 آخرين ورژنش نصب نيست نصب كن خوب ميشه
دوست خوبم میشه لینکی برام پیدا کنی..من گشتم نتونستم پیدا کنم..زیادم وارد نیستم..ممنونت میشم...
LG FLATRON 775FT
عزیزم میتونی اینجا درخواست بدی :
حدس من اینه که ویستا به طور کامل مانیتور شما رو نمیشناسه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس یه درایور امتحان کنی بد نیست .
بازی scarface رو رو ویستا ریختم....................بازی رو اجرا میکنم به جای ادم فقط دو تا چشمه... ادمای بازی دیده نمیشن تفنگها دیده نمیشن شلیک میکنی فقط نور تیر دیده میشه...در کل دیواره بلکه هیچی جز نور تیر ها وصدا دیده نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخرین درایور برای گرافیک نصبه
آقا اینجا کسی بازی Xpand Rally Xtreme رو تجربه کرده ؟؟(( مسابقات اتومبیل رانی وسط بیابون و جنگل و کوهستان))
من تا حالا تو اجرای این بازی اصلا و ابدا مشکلی نداشتم و بازی رو با حداکثر جزئیات به راحتی اجرا میکردم !! ولی الان نمیدونم چیش شده که بعد از اتمام هر مسابقه نتایج مسابقه رو نشون نمیده و هیچ کاری نمیکنه !! البته سیستم در شرایط طبیعی به سر میبره و هیچی هنگ نمیکنه !! ولی از اونجایی که تو کادری که نتایج مسابقه رو نشون میده دکمه ادامه بازی وجود داره و این کادر الان ظاهر نمیشه مجبورم با ALT+ F4 از بازی بیرون بیام !!
خیلی این بازی (( و اصلا بازیهای اتومبیل رانی )) رو دوست دارم و دلم نمیخواد از دستش بدم !!
اگه ممکنه یه کمکی هم بمن بکنید !!
ممنون![]()
دوست عزیز! بازی Scarface: The World Is Yours متاسفانه به هیچ وجه با ویندوز ویستا سازگار نیست و حتی پچ رسمی هم برای سازگاری با ویستا منتشر نشده.
آخرین پچ ورژن 1.00.2 هم تاثیری در این امر نداره. شما مجبور هستید که قید این بازی رو در ویستا بزنید...
Last edited by havas_1980; 25-04-2008 at 23:53.
نه نصبه.تازه از روی همان سی دی هم نصب کردم ولی نمیشه!!
اگر لینک دانلود اخرین ورژن را بدید ممنون میشم
سلام
دوستان این بازیهای ریپ شده رو که حجم کمی دارن چه جوری باید نصب کنم..........
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)