در مورد راهنمایی ممنون.فقط موندم از جمهوری بخرم یا توپخونه(میخوام بخرم ولی میترسم بهم جنس دست 2 بندازن یکی به من بگه از کجا میشه مطمین خرید؟؟شاید من زیادی وسواس دارم تو خرید!!!)
در مورد راهنمایی ممنون.فقط موندم از جمهوری بخرم یا توپخونه(میخوام بخرم ولی میترسم بهم جنس دست 2 بندازن یکی به من بگه از کجا میشه مطمین خرید؟؟شاید من زیادی وسواس دارم تو خرید!!!)
شما برو از فروشگاه فتحی بخر
تو فروشگاه های تهران معتبر ترین و بهترین قیمت رو ایشون الان میدن
مرسی pedram_sad عزیز آدرسش و تلفنش رو بیزحمت یا اینجا بده یا پی ام بده چون من واقعا سر خرید هرچیزی خیلی وسواسی هستم یعنی خدا نکنه سرم کلاه بره تا 1 ماه فکرش اذیتم میکنه.این 360 هم چون ارزون شده میخوام بخرم ببینم چطوره چون من آخرین کنسولی که خریدم پی اس پی بود که سه سال پیش خریدم که خدا رو شکر مشکلی تا حالا نداشته
اين آدرس اينترنتيه ايشون هستش :ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بردهای قبلی یعنی لانچ زیفز تقریبا اینجوری بودن یعنی شانسی از اب درمیومدن ولی از فالکون به بعد 90 درصد مشکل حل شده و در جاسپر هم که دیگه داره وارد نهمین ماه تولیدش میشه مشکلی گزارش نشده
برادران كسي خبر از داشبورد جديد نداره؟؟؟؟ من منتظر اينترنت بروزر هستم !!!!
(اين ماكروسافت داره رو اعصابم راه ميره )![]()
فعلا نه برو ps3 بگير Browser داره :دي
سلام.دیروز یه xbox 360 elite خریدم.خیلی باحاله.
به ! سلام پدرام جون !!
خیلی ازت ممنونم پدرام جان از بابت اطلاعات.
پس گارانتی مارانتی نداره تو جعبه اش!!
راستی بچه های عزیز (بیشتر اونهایی که x360 ندارن) اگه من براتون x360 مستقیماً از آمریکا وارد کنم (زیر قیمت) نظرتون چیه ؟ می خرین ؟
شوخی کردم ! حالا شایدم اینکارو کردم . ولی نمی کنم. آخه خلاف قوانینه
حالا اگه اینکارو کردم خبرتون می کنم.
الان بن میشم میرم پیکارم.
درسته سیستم جالبی هست ولی کنسول بیشتر برای بازی طراحی شده و اینجوری کنسول به یک همه کاره تبدیل می شه ...
همین مونده My Computer و درایو E , C و ... هم بزنن !
کنسول به معنی دستگاهی مخصوص بازی هستش !
مجید داره پیش فروش می کنه 210 ... ( توی بازیسنتر )تو فروشگاه های تهران معتبر ترین و بهترین قیمت رو ایشون الان میدن
مجید هم از قدیمی ها و بچه های گل توپ خونه هست ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)