من 990 دارم 2 ماه هست از اينترنت ايرانسل استفاده مي كنم من روز اول سيم رو انداختم *130*3*6# زدم فوري امد از ان موق عگوشي رو 10 بار پاك كردم زدم فروي امده به سايت يرانسل كاري نداشته باش كه نيست
تو زنگ بزن 130 از ان روشsms اينترنت رو بگير
من 990 دارم 2 ماه هست از اينترنت ايرانسل استفاده مي كنم من روز اول سيم رو انداختم *130*3*6# زدم فوري امد از ان موق عگوشي رو 10 بار پاك كردم زدم فروي امده به سايت يرانسل كاري نداشته باش كه نيست
تو زنگ بزن 130 از ان روشsms اينترنت رو بگير
شاهين جان مي خواستم بدونم قشم كي زير پوشش مي ره ؟
اگر يه ليستي از شهرهاي جديدي كه قراره زير پوشش برن بزاري ممنون مي شيم .
راستي از مشكل ميدون آزادي و خ. استاد معين و ... ( كه گفتي به خاطر فيبر نوريه ) چه خبر ؟ مشكلشون حل شد؟
اين قطعيا كه پيش مياد اصلا خود مهندساي ايرانسل مي فهمن ، يعني منظورم اينه كه بلافاصله مي فهمن يا اينكه
بايد مردم گزارش كنن ؟![]()
دوستان شماها وقتی گوشیتون خاموش باشه و پیغام گیرتون فعال باشه sms براتون میاد ؟! شاهین خان ایراد نیست که نمیاد برای من؟
ببخشيد جاي آقا شاهين گل جواب ميدم تا زود تر به جواب اولتون برسيد
به اين آدرس بريد آقا شاهين زحمت كشيده آپلود كرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سیستم ایرانسل بس عجیبه ، طرح طلایی رو دو هفته قبل غیرفعال کردم، دیروز دوباره فعالش کردم، امروز اس ام اس تایید اومده ولی هیچی پول اضافه نشده ظاهرا !
میشه کسی بگه چرا نمیشه MMS فرستاد ؟ ؟؟؟![]()
آقا شاهین مرسی از کمکت ولی همچنان سیم کارت من مسدوده.
شماره و مدل گوشی رو برام میل کن.
البته منظورم اینه که دیگه از کابل از نوری استفاده نمی شه.
و همیشه آنتن پر هستش. برگشت صدا نداره. قطع و وصل هم نمیشه.
کاملا درسته و فقط سیم کارت هاش رو به مدیران ارشد می دهند و قیمت مکالماتش هم خیلی کمتر از این خطوطه ما هست.
آقا شاهين اگه ممكنه يه تحقيقي بكني ببيني تو شهر هاديشهر كي ميخواد ايرانسل راه اندازي بشه.البته اينو بگم كه يه هفته اي فعال بود و آنتن مي داد ولي مثل اينكه با خطوط آذربايجان تداخل امواج داشت قطع كردن
دستت درد نكه يه خبري بده
سلام
من میخوام GPRS گوشیمو فعال کنم .
گوشیمم nokia 5700 هست .
به 2225 که S nokia 5700 رو ارسال می کنم جوابی ارسال نمیشه .
به 140 که زنگ میزنم و شماره ی 3 و سپس 6 رو می گیرم ، میگه تنظیمات گوشی شما موجود نمی باشد .
تو سایت که میرم تنظیماتش با تنظیمات گوشی من فرق داره .
با 140 تماس می گیرم و به اپراتور وصل میشم ، یارو میگه سریال نامبر گوشیتو بده تا برات ارسال کنیم . دوباره که تماس گرفتم تا سریال نامبر رو بدم گفت ما اصلا همچین چیزی نداریم .
یه بار دیگه که به 140 زنگ زدم و به اپراتور وصل شدم ، گفت گوشی شما تو لیست نیست و اصلا نمیتونید با این گوشی به اینترنت متصل بشید !!
ولی تو همین فروم هم افرادی هستند که با nokia 5700 به GPRS متصل میشن .
شما هم با اون ایرانسلتون . هرکی یه چیزی می گه .
بالاخره من چه جوری باید به GPRS متصل بشم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)