سلام
دوستان من مودم tfi60 رو از یکی از فروشگاه ها اینترنتی خریداری کردم میخام بدونم برای tdlte ثبت نام میخاد ؟ یعنی سیمکارتش نیاز به فعالشدن داره یانه؟![]()
سلام
دوستان من مودم tfi60 رو از یکی از فروشگاه ها اینترنتی خریداری کردم میخام بدونم برای tdlte ثبت نام میخاد ؟ یعنی سیمکارتش نیاز به فعالشدن داره یانه؟![]()
من همون اوایل ازسایت ایرانسل شاپ خریدم سیمکارتشم یکروزبعدخودکارفعال شد.اگر ازت مشخصات وکپی کارت ملی گرفتن که خودکارفعال میشه
اگر نه بایدبری خدمات ایرانسل مدارک بدی فعال کنن.البته توسایت ایرانسل یک گزینه جدیدگزاشتن به عنوان تکمیل اطلاعات tdlt.نمیدونم داستان اون چیه؟
سلام آپلود هم لیمیت میشه ؟
بله .سرعتش میادپایین.امادرکل بسته هاشو تست کردم تاالان قطع وصلی نداشته.فقط به نظرمن نسبت به سرعت بستها
قیمتش زیاده.هرکدوم حداقل 5000 تومن بایدارزونترباشه
درود بر عزیزان بسته نامحدود 4m رو خریدم کل حجمی رو که بران زد 112 گیگ بودیعنی 112 گیگ از نظر اینا میشه نامحدود بعد هم من با سه تا چراغ آنتن دانلودم به زور شد 2 مگ قیمت بسته هاشم که خدا تومان همون بهتره برم adsl رو فعال کنم
سلام
دوستان کسی هست حوالی مرکز خرید کوروش باشه و سرویس TD-LTE داشته باشه؟ اگه هست کیفیتش رو بگید همراه با مودمی که استفاده میشه و سیگنال دهی...
در ضمن بین مودم های موجود TD-i40 ,GP2101,Z6000,DT350,Tk-2510 کدوم بهتره؟
مرسی
از نظر شما چی ؟ 112 گیگ حجمی حسابه ؟ میشه بگید دانلود 24 ساعته با سرعت 32 کیلوبایت ماهی چند گیگ میشه ؟
32 اینقدر کمه که کسی حوصله دانلود باهاش رو نداره! اما روزی ۲.۴ گیگ میشه! پول برق و قطعات رودر نظر بگیری، اصلا منطقی نیست
سیگنال خونه ب خونه فرق میکنه! منطقه ای نیست
کلا اگه راه دیگه ای واسه نت داری، اصلا دوروبر تی دی نیا اما اگه مثل من تلفن بهت نمیدن دیگه یه بحث دیگست
این مودم ها فکر نمیکنم همه موجود باشن اما ۲۱۰۱ جواب پس داده! من ۳ تاش رو داشتم
از i40 میترسم چون یه بار خود ب خود پسوردش Open شد! غیر اون، مودم بدی نبود
یه مدل دیگم داشتم b5142 چون که دیگه نیست، کلا بیخیال
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)