تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 573 از 827 اولاول ... 73473523563569570571572573574575576577583623673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,721 به 5,730 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

سيلوستره: چلسي قهرمان نخواهد شد

"مايكل سيلوستره" مدافع فرانسوي منچستريونايتد عملكرد چلسي، مدافع عنوان قهرماني ليگ برتر را در اين فصل بسيار ضعيف دانست.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ سيلوستره در اين خصوص اظهار داشت: "همه ما مي‌دانيم كه فصل پيش هيچ يك از باشگاه‌هاي انگلستان نمي‌توانست با چلسي رقابت كند و اين تيم از آغاز تا پايان فصل بي‌وقفه پيش رفت، اما در اين فصل گويا زمان براي آنها متوقف شده و به عقيده من چلسي آن طور كه بايد مانند گذشته قدرتمند نيست."

قرارداد همكاري بارسا و آرسنال آرژانتين منعقد مي‌شود

خوان لاپورتا، رياست باشگاه بارسلونا درآرژانتين حاضر شد تا در كنفرانس خبري ترتيب داده شده از عقد قرارداد همكاري با باشگاه آرسنال اين کشور خبر بدهد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ طي اين قرارداد تيم نوجوانان باشگاه آرسنال زير نظر باشگاه بارسلونا پرورش يافته و برخي از بازيکنان مستعد در نهايت راهي تيم جوانان بارسا ‌شوند. در اين ميان خورخه مسي پدر ليونل مسي هم با لاپورتا به آرژانتين سفر كرد.
    قرار است يك مركز جديد ورزشي در محله زندگي خانواده مسي در روساريو ساخته شود كه اين مساله بخشي از قرارداد با آرسنال است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

كار سخت لوركوزن و فرانكفورت

نمايندگان آلمان كه در گروه‌هاي B و H جام يوفا قرار گرفته‌اند براي عبور از اين مرحله بايد بزرگان زيادي را مغلوب سازند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ پس اتمام قرعه كشي بين تيم‌هاي حاضر در جام يوفا لوركوزن در گروه B اين مسابقات بايد مقابل اف.ث بروژ بلژيك، بشيكتاش تركيه، دينامو بخارست و تاتنهام انگليس به ميدان برود.
    آناليزور لوركوزني‌ها در خصوص اين قرعه ‌كشي گفت: "در اين گروه با حريفان قدري بايد مبارزه كنيم. بنابراين بچه‌ها بايد خود را براي يك فشار مضاعف آماده كنند. البته از اينكه بار ديگر برباتوف را در بازي با تاتنهام مي‌بينيم، خوشحالم. آينتراخت فرانكفورت نيز در اين قرعه‌كشي در گروه H قرار گرفت و بايد با نيوكاسل انگليس، سلتاويگو اسپانيا، پالرمو ايتاليا و فنرباغچه تركيه به مبارزه بپردازد.

مانيش:
    حضور در تيم ملي پرتغال برايم خوشايند است

مانيش بازيكن پرتغالي اتلتيكومادريد پس از غيبت در يك مسابقه تيم ملي كشورش مجدداً به تركيب اين تيم بازمي‌گردد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مانيش در مصاحبه‌اي در اين خصوص اظهار داشت: "شرايط براي حضورم در تيم ملي پرتغال مهياست و از اين بابت خوشحالم.
    فكر نمي‌كنم نسبت به گذشته مسووليت سنگين تري داشته باشم. ما يك مجموعه هستيم. چه در زماني كه تيم پيروز مي‌شويم و چه هنگامي كه تيم مي‌بازيم در هر دو صورت تفاوتي ندارد و همه احساس مسووليت مي‌كنند.
    هدف هميشگي پرتغال پيروزي است. هر چند تمام مسابقات، دشواري‌هاي خاص خود را دارند، اما با تلاش زياد همه آنها را آسان مي‌كنيم."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

حضور دونگا در المپيك 2008 چين

دونگا سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل، به احتمال فراوان هدايت تيم المپيک کشورش را در بازي هاي 2008 چين نيز بر عهده خواهد داشت.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ با توجه به نتايج بسيار خوبي كه تيم ملي فوتبال برزيل پس از انتخاب دونگا به مربيگري اين تيم در بازي برابر تيم‌هاي ملي نروژ، آرژانتين و ولز كسب كرده و در حالي كه اين مربي جوان اولين سال‌هاي مربيگري خود را پشت سر مي‌گذارد، حضورش در مسابقات المپيك و سال 2008 چين امري طبيعي به نظر مي‌رسد.
    دونگا كه تجربه بازي‌هاي زيادي را به همراه تيم ملي برزيل دارد هم اكنون نيز با درخشش در عرصه مربيگري با توجه به مدت زمان كمي كه هدايت تيم ملي كشورش را برعهده داشته، مطمئناً آينده اميدوار كننده‌‌اي را پيش رو خواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

كاپلو: از تورس عذر مي خواهم

فابيو كاپلو، سرمربي ايتاليايي رئال مادريد حرف خود را در خصوص فرناندو تورس، كاپيتان اتلتيكو پس گرفت.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ پس از دربي يكشنبه شب دو تيم پايتخت، كاپلو تورس را "متقلب" خوانده بود، چرا كه اعتقاد داشت فرناندو تورس باعث اخراج راموس از زمين شده است.
    كاپلو پس از رد و بدل شدن يك سري حرف‌ها و اتهامات بالاخره تصميم گرفت كه حرف خود را پس بگيرد.
    دن فابيو در اين خصوص اظهار داشت: "مي‌خواهم صحبت‌هايم راجع به فوتبال باشد نه اينكه كسي را با سخنانم آزار دهم. از تورس مي‌خواهم كه مرا ببخشد، اما همگان ديدند كه سرجيو راموس واقعاً قصد نداشت آرنج خود را به صورت تورس بكوبد. تمام مدتي كه در فوتبال ايتاليا بودم، در تلاش بودم كه با مساله شيرجه زدن و فريب دادن در زمين مبارزه كنم و دوست ندارم بازيكنان از اين طريق بر يكديگر سبقت بگيرند."

تورس: رائول را فراموش كنيد

فرناندو تورس، كاپيتان اتلتيكو مادريد از هم تيمي‌هايش در تيم ملي اسپانيا درخواست كرد كه قضيه دعوت نشدن رائول، كاپيتان ماتادورها را براي ديدار دوستانه شنبه برابر سوئد به كلي فراموش كنند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ جمعه گذشته لوئيس آراگونس، سرمربي تيم ملي اسپانيا نام رائول را در ليست انتخابي خود اعلام نكرد كه اين اولين باري است كه مهاجم رئال مادريد طي 10 سال گذشته به علتي جز مصدوميت به جمع ملي پوشان فراخوانده نشده است.
    تورس در گفت و گويي با خبرنگاران اظهار داشت: "تصميم سرمربي بر اين بود كه رائول دعوت نشود. همه ما متعجب شديم، اما چاره‌اي نيست و بايد با قضيه كنار بياييم."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

پريه‌را:
    براي انتخاب بازيكنان، دچار مشكل شده‌ام

كارلوس آلبرتو پريه را سرمربي برزيلي تيم ملي فوتبال آفريقاي جنوبي معتقد است، براي انتخاب بازيكنان تيمش جهت حضور در مسابقات جام جهاني سال 2010 با دشواري‌هايي مواجه خواهد شد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ پريه‌را سرمربي سابق تيم ملي برزيل با اعلام مطلب فوق تاكيد كرد: "برگزاري بسيار كم مسابقات در كشور آفريقاي جنوبي موضوع انتخاب بازيكنان تيم ملي را براي وي دشوار كرده است.
    به خاطر وجود اين مشكل بزرگ بايد از هم اكنون برنامه ريزي كنيم و مسابقات قهرماني در رقابت‌هاي ليگ را انسجام بيشتري ببخشيم. تنها در اين صورت است كه خواهيم توانست تيمي قدرتمند را براي مسابقات جام جهاني سال 2010 آماده كنيم.
    در آفريقاي جنوبي شرايط با برزيل كاملاً متفاوت است. آنجا همه چيز براي ارائه يك فوتبال خوب مهياست. در حالي كه ما در اينجا تازه بايد برنامه ريزي كنيم و هماهنگ كنيم. موضوعي كه كار من را به شدت سخت كرده است."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

حمايت بازيكنان بارسا از رونالدينيو

تياگو موتا بازيكن بارسا در مصاحبه‌اي در حمايت از رونالدينيو هم تيمي برزيلي خود اظهار داشت: "در شرايطي كه تيم واقعاً به رونالدينيو نيازمند است، او فوق‌العاده ظاهر مي شود."
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ موتا در ادامه مطلب فوق تاكيد كرد: "شايد رونالدينيو اوايل فصل نمايش بسيار عالي داشته باشد، اما او به مرور زمان با انجام مسابقات بيشتر در شرايط بهتري قرار مي‌گيرد. به عقيده من او بهترين بازيكن جهان است، چون در شرايط خاص بسيار استثنايي است."
    همچنين ويكتور والدس دروازه بان آبي و اناري پوشان نيز در اين باره معتقد است؛ رونالدينيو بازيكني است كه به خاطر تيم دست به هر كاري مي‌زند. او يك الگوي مناسب براي بازيكنان ديگر بوده، و بهترين بازيکن بارسا است."

عذرخواهي بكن باوئر از آفريقايي‌ها

فرانتس بكن باوئر در نامه‌اي خطاب به رئيس كميته سازماندهي جام نوزدهم در آفريقاي جنوبي از سوء تفاهمات به وجود آ‌مده عذرخواهي كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ قيصر فوتبال آلمان كه قبلاً اظهار نظراتي در خصوص آماده‌سازي آفريقاي جنوبي براي ميزباني جام جهاني 2010 انجام داده بود، با ارسال نامه‌اي به دني يوردان رئيس كميته سازماندهي اين رقابت ها در قاره سياه از وي به خاطر سوء تفاهمات پيش آمده رسماً عذرخواهي كرد.
    در اين نامه آمده است: "متاسفم كه اظهارات من اشتباه تصور شده است. من تا جايي كه در توانم باشد به آن كميته كمك خواهم كرد و تجربياتم را در اختيار آنها مي‌گذارم تا آفريقاي جنوبي هر چه بهتر از عهده ميزباني جام نوزدهم برآيد."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

كالدرون:
    بكام هر چه سريع تر تمديد كند

رامون كالدرون، رياست باشگاه رئال مادريد اصرار دارد كه قرارداد ديويد بكام هر چه سريع تر تمديد شود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ به نظر مي‌رسد كه ستاره انگليسي برنابئو اخيراً مذاكرات محرمانه‌اي را با سران باشگاه ردبولز نيويورك داشته تا فصل بعد به آمريكا منتقل شود، اما كالدرون در خصوص اين مهره انگليسي گفت: "او استعداد ناب فوتبال است و من براي او احترام زيادي قائلم. رابطه خوبي هم با او دارم. مي‌دانم كه او نيز در صدد تمديد با باشگاه رئال است و اگر امكانش وجود داشته باشد تمايل دارم هرچه سريع تر با ما تمديد كند، چرا كه او بازيكن با اهميتي براي تمام ما محسوب مي شود."

حمايت فونتس از باكرو

ميگوئل فونتس، رياست باشگاه رئال سوسيه داد اطمينان خود را نسبت به خوسه ماريا باكرو، سرمربي باشگاه اعلام كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ باكرو كه تيمش با تنها يك امتياز پس از طي 5 هفته در قعر جدول لاليگا به سر مي‌برد، اخيراً اظهار داشته كه آينده‌اش در سوسيه داد در دستان برد اجرايي اين باشگاه است.
    فونتس در اين خصوص اظهار داشت: "در حال حاضر قصد نداريم باكرو را از دست بدهيم. فوتبال عرصه اي است كه در آن نتايج تعيين كننده‌اند. اگر قرار بود تصميمي اتخاذ شود، مي‌بايست فصل پيش اتفاق مي‌افتاد. من به سرمربي و تيم كاملاً اطمينان دارم، چون آنها نهايت تلاش خود را براي كسب امتياز به كار مي‌گيرند."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

قرعه کشي مرحله گروهي جام يوفا

مرحله گروهي رقابت هاي جام يوفا قرعه کشي شد و تيم هاي راه يافته به اين مرحله رقباي خود را شناختند.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، گروه بندي اين مسابقات به شرح زير است:
    گروه A: رنجرز – پارتيزان – اوسر - ليوورنو
    گروه B: تاتنهام – کلوب بروژ – ديناموبخارست – بايرلورکورن - بشيکتاش
    گروه C: گراس هاپرز – آلکمار – براگا – سويا - ليبرس
    گروه D: اودنزه – لان – اوساسونا – پراما - هيرنووين
    گروه E: نانسي – ويسلا – فاينورد – بلکبرن - باسل
    گروه F: اسپارتا – آستريا – آژاکس – اسپانيول - وارگم
    گروه G: پاناتينايکوس – پاري سن ژرمن – راپيدبخارست - ملادابولسلاو
    گروه H: آينتراخت – فنرباغچه – سلتاويگو – نيوکاسل – پالرمو

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

لمپارد:
    بايد مراقب باشيم

فرانك لمپارد، هافبك 28 ساله چلسي در خصوص عملكرد استيو مك لارن مبني بر حذف ديويد بكام از تيم ملي اظهار داشت كه هيچ يك از بازيكنان انگلستان جايگاه مطمئني ندارند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ لمپارد در مصاحبه‌اي در اين باره گفت: "پس از جام جهاني به نوعي موقعيت تمام بازيكنان نامعلوم شد و به همين علت هم تمام ستارگان انگلستان مجبور هستند تا توانايي‌هاي خود را بار ديگر به اثبات برسانند.
    آنچه كه براي بكام اتفاق افتاد شوك بزرگي براي همه ما بود و اين مي‌تواند هشداري براي تمام بازيكنان انگلستان باشد، زيرا شايد نفر بعدي خود من، وين روني، جان تري و يا بازيكن ديگري باشد.
    با اينكه خيلي‌ها معتقدند جايگاه من در تيم مطمئن است، زيرا زماني كه خوب بازي كرده و گل مي‌زنم دليلي براي نگراني وجود ندارد، اما با اين حال بايد بگويم موافق اين استدلال نيستم و اعتراف مي‌كنم كه هيچ اطميناني به آينده خود ندارم.
    البته اين روش مك لارن و سختگيري‌هاي او سبب شده تمام بازيكنان به علت حفظ جايگاه خود، از بدو ورود به تمرينات تا پايان بازي‌ها به سختي تلاش كنند كه به عقيده من همين فشاري كه بر بازيكنان وجود دارد مي‌تواند نتايج مثبتي نيز در پي داشته باشد."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

رونالدو:
    هدف اصلي‌ام، رسيدن به اوج آمادگي است

رونالدو بازيكن برزيلي رئال مادريد در مصاحبه‌اي تاكيد كرد: براي رسيدن به بهبودي كامل انگيزه زيادي دارم."
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رونالدو در ادامه مطلب فوق اظهار داشت: "در حال حاضر اصلي‌ترين هدفم دستيابي به آمادگي كامل تا قبل از برگزاري ديدار بيست و دوم اكتبر ماه جاري رئال برابر بارسلونا است.
    تمريناتم را به صورت جدي دنبال مي‌كنم و حتي تلاش مي‌كنم با انجام تمرينات مضاعف از لحاظ جسمي هم به شرايط ايده‌آلي دست پيدا كنم."
    حضور رونالدو در دقايقي از ديدار رئال برابر تيم‌هاي ديناموكي‌يف و اتلتيكو مادريد و اعتماد كاپلو به اين بازيكن با توجه به وزن نامطلوب وي، قطعاً در افزايش انگيزه رواني رونالدو براي داشتن اميدي بيشتر به آينده خود در تركيب تيمش بي‌تاثير نبوده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •