هر کار کردم نشددرایورش رو چند بار نصب کردم روی سیستم دیگه امتحان کردم کابلشو عوض کردم فکر میکنم این مشکل نرم افزاری باشه چون تست پیج میزنه برام . نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم . ادیت : اقا مشکل ما حل شد مربوط به درایورش بود ممنون
هر کار کردم نشددرایورش رو چند بار نصب کردم روی سیستم دیگه امتحان کردم کابلشو عوض کردم فکر میکنم این مشکل نرم افزاری باشه چون تست پیج میزنه برام . نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم . ادیت : اقا مشکل ما حل شد مربوط به درایورش بود ممنون
Last edited by R.min; 05-01-2013 at 20:55.
سلام
سلام کسی میدونه تانک پرینتر CANON MG2140
کجای تهران گیر میات>؟
اصلا میخوره تانک یا نه؟
برای رنگ مجددش باید چیکار کنم؟
تونسی جوابشو میل کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
سلام دوست عزیز
دستگاه شما تانک نمی خوره اما کارتریج های خودش رو می تونید شارژ کنید.
توصیه می کنم از جوهر پارات تکنیک استفاده کنید.موفق باشید
[QUOTE=m_2t_ab;7411552
توصیه می کنم از جوهر پارات تکنیک استفاده کنید.موفق باشید[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
جوهر پارت تکنیک توی مشهد از کجا میشه گرفت؟
من قصد خرید یک 1410 دارم و فروشنده به شدت از جوهر inktech دفاع میکنه و میگه معتبرترین جوهر موجود هست. خودش هم فقط همین رو کار میکنه. حالا شما میگید چکار کنم؟ از اونجا که خودش هم کار نصب و تحویلش رو انجام میده یه مقدار دردسر میشه. مگر اینکه سری اول از همون جوهر استفاده کنم و برای دفعات بعدی پارت تکنیک بگیرم.
سلام
بزودی آموزش اینکه چطور پرینتر خودمو که مخزننی نمیشد مخزنی کردم رو بصورت فیلم براتون میزارم تا شما هم همگی بتونید پرینتراتونو مخزنی کنید.
درود بر همه اساتید اوب اینکه من نمی تونم این این فروم اینتر بزنم و برم سر سطر چرا اینجوریه دوم اینکه موتور اسکنر سامسونگ 4300 را کجا دارند و قیمتش چقدره سوم اینکه اگر جایی رو غلط نوشته باشم نمی تونم اصلاحش کنم باید همه رو پاک کنم و بعد دوباره بنویسم مثلا اول را اوب نوشتم ب هایلایت نمیشه به ل تبدیلش کنم![]()
سلام دوست عزیز
من از جوهر اینک تک تعریف منفی شنیدم و بهتره روزه شک دار نگیریم...
برای آدرس هم پیام خصوصی بدید تا خدمتتون عرض کنم.
موفق باشید
بی صبرانه منتظر این آموزش هستیم ...
سلام دوست عزیز
احتمال بسیار قوی مشکل از نسخه مرورگری هست که استفاده می کنید، از نسخه های به روز و یا نرم افزار های دیگری استفاده کنید.
من هم چند بار این مشکل رو دیدم.
موفق باشید
درود مجدد
خوب در مورد موتور 4300 چیزی نگفتید دوست عریز ، من هم مشکل اصلی تهیه یک موتور اسکنر 4300 هستش
واقعیتش اینه که بصورت راندوم ولی بیشتر اوقات اسکنرش تق تق می کنه و بعد اسکنر ایرور میده یک استادی که قبلا هم اینجا همکاری میکرده گفته مورد مشابه ای داشته و با تعویض موتور اسکنر برطرف شده حالا ما موندیم تهیه یک موتور اسکنر برای سامسنوگ 4300
یا حق
سلام
آیا امکان تبدیل پرینتر به اسکنر وجود دارد؟ هم کلی جواب دید و هم در مورد پرینتر من.
مدل پرینتر من: Canon LBP 2900
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)