من زنگ زدم میگم 16 مگ رو باز کنین حجمش رو می خرم ..میگه اصلا شما نمی تونین بخرین ..میگم ولی میره تا صفحه پرداخت بانکا ...گفت نه نمیشه نخرید صبر کنید))))))) اینا از صبح تا الان داشتن تو پنل وارد می کردن طرح هارو !!!!
من زنگ زدم میگم 16 مگ رو باز کنین حجمش رو می خرم ..میگه اصلا شما نمی تونین بخرین ..میگم ولی میره تا صفحه پرداخت بانکا ...گفت نه نمیشه نخرید صبر کنید))))))) اینا از صبح تا الان داشتن تو پنل وارد می کردن طرح هارو !!!!
۱۹۵ شکایت کن ۱ روزه میفرستن
آره باید از همین راه اقدام کرد . زور بالا سرشون نباشه کار راه نمیندازن.
- - - Updated - - -
آره باید از همین راه اقدام کرد . زور بالا سرشون نباشه کار راه نمیندازن.
اون طرح جدیدی که گذاشته بودن دیدن خیلی به نفع کاربرا میشه از اون جایی هم که تا حالا پارس آنلاین کاری در جهت رضایت مشتری تو کل عمرش نکرده سریع به تعرفه قبلی برگردوندن.
جالبه پارس اومده برای 8 مگابیت مثلا 3 نوع حجم مشخص کرده و هر پولی دلش میخواد میگیره.
لطفا همه کسایی که پارس دارن سریع برن 195 شکایت کنن که پارس بیشتر از اون مقدار پول مشخص شده که 50 تومن هست داره پول میگیره از کاربر. پارس حق اینکه بخواد حجم بالاتر ارائه بده و پول بیشتر بگیره رو نداره. طبق قانون حداکثر پولی که برای 8 مگ باید بگیره 50 تومن هست.
برای من الان تو پنلم سرویس های 16 مگ نیست. پشتیابنی میگه چون سرعتتون رو 12 مگ بسته شده برا همین پنل هوشمنده سرویس 16 مگ نشون نمیده. هر کسی که اینجوری هست پنلش یه شکایت بکنه برای عدم ارائه خدمات. چون پارس موظف هست هر پلنی که کاربر میخواد بهش بده و نمیتونه بگه چون خط روی 16 مگ نیست پس نمیتونید بخرید چون از حداکثر سرعت نمیشه استفاده کرد. دیگه همین مونده پارس برای ما دلسوزی هم بکنه!!
حتما 195 شکایت کن برای عدم ارائه خدمات. پارس نمیتونه تعیین تکلیف بکنه برا ما که کدوم سرویس رو بگیریم.
Last edited by hotman1234; 03-12-2017 at 20:53.
این سرویس 8 مگش خیلی مزخرفه !!!! 300 گیگ یعنی 150 گیگ در واقع که با مالیات میشه 150 تومن ....خوب ما که داشتیم همینو با طرح های تشویقی می خریدیم که !!!! بعد طرح 16 مگ رو باز نمی کنه ...من فردا زنگ می زنم اگر طرح 16 مگ رو برای من باز کردن با یه بسته شبانه می خرمش ولی اگر نکرد جمع می کنم .....بخاطر پینگش برای گیم موندم فقط!!!
منم چون کیفیت خطم پایینه تو پنلم طرحای 8 و 16 مگ رو ندارم در صورتی که به خاطر حجم بالاتر می خواستم اونا رو بخرم. یعنی واقعا ما حق نداریم بگیریم این سرویسا رو؟! اون از حجمای پایینشون اینم از این.![]()
لطفا حذف بشه
Last edited by misam5526; 03-12-2017 at 22:02.
کسی از پشتیبان پرسیده این حجم که الا داریم با خرید این سرویس جدید به اون اضافه میشه یا نه؟
امتحان کنید در صفحه اینستاگرام پارس آنلاین کامنت بذارید و بگید طرحهای جدیدتون رو با سایر شرکت ها مقایسه کنید، و یه دلیل برای ما بیارید که هنوز پارس آنلاین رو انتخاب کنیم، احتمال زیاد کامنتتون حذف میشه و اگه مثل من خوش شانس باشید کلا بلاکتون میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)