مبارک باشه خیلی خوب خریدین.
از کدوم شرکت دوست عزیز؟
مبارک باشه خیلی خوب خریدین.
از کدوم شرکت دوست عزیز؟
اقا دمت گرم از همون نمایندگی خریدی ؟!!! چند میداد که 170 گرفتی؟؟؟
میگم خواستم برم بخرم میگم تو هم بیای !![]()
آره از نمایندگی پیشگامان کیش تو جمهوری گرفتم راستش قیمتو 210 میگفت و تازه گفت قیمتارو اعلام کردن 10 درصد بکشیم بالا و فکر کنم تا چندروز دیگه قیمتاشون بالا بکشه و منم دیدم یه ام50 گذاشته واسه تست و گفتم میشه همینو بدید و یارو گفت نه اینو یه هفتس بازش کردیم واسه تسته و منم سه پیچ شدم آخر گرفتم ازش 170 .البته چون اونجا زیاد رفتم منو دیگه میشناسن همشون.
بچه ها میگم 210 هم خوب میده یه خورده چونه بزنید پایینتر هم میدن فقط بجنبید تا نرفته بالا .مخصوصا آقا میثم خیلی راه میاد ام 20 رو 75 بود ازش 50 گرفتم و امروز هم میثم کارمو راه انداخت حیوونی بخاطر من کم مونده بود با دوستش دعواش شه.قیمتارو هم چندتا شو یادمه ام 30 100 تومن ام35 110 و تی500 150 تومن و es55 به قیمت 180 تومن .
وستون 4 کاملاً طبیعی و آنالیتیکال هستش، اگر از وستون بخوایی، وستون 3 و بهتر از اون وستون 3um میتونه گزینه های جایگزینت باشن؛ چونکه این دو تا مدل، مخصوصاً 3um صدای فانتر و بیس جذاب تری دارن در مقابل وستون 4؛ که بعضی ها بهش می گن هدفون بی روحی هستش.
در کل باید هدفونی بگیری که وقتی با پلیرت استفاده می کنی، روی هم صدایی بده که مد نظرته، مثلاً هدفون سرد با پلیر گرم، یا هدفون گرم با پلیر گرم، ....
باید ببینی کلاً از چه جور سبک صدایی خوشت میاد، بعضی ها ترجیح میدن، پلیرشون صدا رو رنگی بکنه (طبیعی نباشه) و هدفونشون طبیعی باشه، بعضی ها ترجیح میدن هدفون صدا رو رنگی بکنه ، در نهایت بعضی ها ترجیح میدن که هم پلیر و هم هدفون کاملاً طبیعی و غیر رنگی باشن، ولی یدونه آمپ می خرن که اجازۀ عوض کردن بین طعم های مختلف رو بهشون میده (مثلاً با بیس بوست)
اگر بیش از حد دنبال بیس باشی، مانستر، مدل بالاهاش رو خیلی ها دیدم توصیه می کنن، ولی در حد همون 535 یا westone 3 umx مطمئناً بیس مناسب و خوبی دارن، مدل های دیگۀ توی این رده audio technica ck10 , ck100 , ck100pro و grado gr10 هستش، که گرادو و ck10 فوق العاده شفاف هستن و بیس کمی دارن، ck100 علاوه بر شفافیت، روی مید و صدای خواننده (مخصوصاً زن) تأکید بالایی داره , ck100pro نسبت به ck100 خیلی طبیعی تر شده و تأکید خیلی زیادی (مثل اندازۀ ck100) روی مید نداره و میزان بیس رو کاملاً بهبود داده ولی بازم شفاف تر از خیلی مدل هاست. ie8 هم که فکر کنم آقا رضا قبلاً توصیفش کردن. چیز دیگه یادم نیست.
در نهایت وستون 4 راحتی کمتری نسبت به 535 یا وستون 3 داره و خیلی ها به این مسئله اشاره کردن که خود هدفون ابعاد بزرگی داره ( 4 تا درایور توشه دیگه)
Last edited by rave-87; 24-01-2012 at 12:06.
سنهایزر hd598 و M50 رو می خواستم برام مقایسه ای بکنید ... قیمت ملاک نیست
1- از نظر وصوح صدا و شفافیت و کیفیت صدا ؟
2- سوند استیج ؟
3- بیس و مید و تریبل ؟
4- راحتی ؟
5- سبک هایی از موزیک که ساپورت می کنن ؟
6- جنس ساخت و عمر مفید ؟
ممنون
دوست خوشحال تر میشیم که کمی بیشتر درباره هدفون جدیتون توضیح بدید تا ما هم از تجربه شما استفاده بیشتری بکنیم
شما هم موفق باشید
دوستان سوال من سخت بود یا کسی قابل ندونست جواب مارو بده؟![]()
سلام
يه مدتي هست كه قصد خريد يك هدفون بيسيم با كيفيت و راحتي خوب رو دارم
با توجه به آمار نسبي كه از اطلاعات دوستان در اين فروم و بخصوص آقاي rezaomido و چند فروم خارجي من جمله avsforum و با توجه به موجودي بازار و هزينه اي كه برا خريد در نظر گرفتم، نتيجه به انتخاب از بين يكي از ٢ مدل sennheiser rs 170 وrs 180 رسيد.
سوال اينه كه كدوم يكي از اين دو؟
استفاده در اكثريت فيلم و در درجه دوم بازي است به اين دليل كه يك sennheiser ie7 از نظر كيفيت در موزيك كاملا توقع منو برآورد كرده..
با توجه به اطلاعاتي كه من دستگيرم شده فرق كيفيتي rs 170 با نسخه با كيفيت تر rs 180 فاحش نيست اما با توجه به مباحثي كه از نوشته هاي بسيار مفيد آقاي rezaomido و فرومهاي ديگه بدست آوردم هدفونهاي open در مقايسه با close كيفيت صوتي بسيار بهتري دارند,حالا اين مساله من رو در مقايسه و انتخاب بين اين دو مردد كرده با توجه به اينكه rs 170 يك هدفون close وrs 180 يك هدفون open هست.اختلافات ديگه اين دو مثل برتري برد بيشتر rs 180 خيلي برام مهم نيست بيشتر همين نكته برتر بودن هدفونهاي open انتخاب رو سخت كرده كه اگه با توجه به استفاده اي كه دارم اختلاف بين اين دو از لحاظ كيفيت قابل توجه نيست rs 170 و در غير اينصورت rs 180 رو در اولويت بزارم.
شرمنده اگه زياده گويي شد و ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد.
من پیشنهاد میکنم Sony MDR-RF4000K رو هم برسی کنی.
با درود.
burn in sony ex1000 after 15 hours
فکر نکنم هیچ هدفونی تو دنیا باشه که اینقدر با burn in تغییر کنه.
بعد از حدود 15 ساعت از burn in تغییرات وحشتناکی نسبت به اولش پیدا کرده.قشنگ لو رنجش فعال شده و بیس عمیق و نرمی پیدا کرده.از بیسش خیلی خیلی راضیم.
های رنجش از همون اول نقطه قوت این هدفون بود.ولی هنوز خش داره و هارشیه ولی با این روند مطمئنم درست میشه.
و اما مید رنج.بیشترین تغیر در این محدوده پدیدار شده.اولش مید رنج وحشتناک هارشی و خش دار و غیر شفاف و درهم EX1000 بدترین قسمت اون بود.در ولوم بالا صدای خواننده بسیار بد و خش دار بود و باعث میشد صدای های و بیس رو نشنوین.دقیقا مثل وقتی که باند ماشین پاره میشه یا چیزی میافته تو باند.صدای مید و خواننده دقیقا مثل باند پاره ماشین بود.اولش فکر کردم که دیافراگم هدفون پاره است.ولی دیدم که هم چپ هم راست همینجوریند.ولی حالا زمین تا آسمون تغییر کرده.ولی هنوز خش داره و هنوز روی دیگر فرکانسها اثر میذاره.ولی با روند کنونی مطمئنم اینم درست میشه.
تا این ساعت کمترین تغییر در های رنج و بیشترین تغییر رو در مید رنج شاهد بودم. و بیسش دقیقا مثل دو تا کلیپس هام یهویی صداش درومد.نفهمیدم کی و چه ساعتی.ولی الان که گوش کردم اینجوری شده بود.
تنها مشکل من نداشتن تراک هایی با کیفیت بالاست.این نتایج با استفاده از تراک هایی با کیفیت 320 بدست اومد.لیست آلبوم های استفاده شده به این قرار بوده:
Black album MetallicaA
Reload MetallicA
Never Mind NIRVANA
UNPLUGGED MTV NIRVANA
In Utero NIRVANA
No Need to Argue THE CRANBERRIES
To The Faithful Departed THE CRANBERRIES
No Baggage Dolores O'Riordan
Everybody Else is Doing It, So Why Can't THE CRANBERRIES
Skrillex - Scary Monsters and Nice Sprites
THE WALL PINK FLOYD
ANIMALS PINK FLOYD
The Best OF TALKING HEAD
Best night of my life JAIME FOXX
از دوستان و عزیزان این فروم تقاضا دارم سبک ها و موزیک هایی که در ادامه برای BURN IN باید به کار ببرم را معرفی نمایند.
در ضمن حجم صدا در تمامی این 15 ساعت نزدیک 90% بوده و افکتهای صدایی که در جت آئودیو روشن بوده به قرار زیر است:
x surround
BBE
BBE viva
x bass
wide
لطفا میزان ولوم صدا و تکنیکهایی که در ادامه BURN IN باید به کار ببرم را مشخص کنید.سبکهای موسیقی ای که در ادامه باید استغاده کنم هم معیین نمایید.
پیشاپیش سپاسگزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)