تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 573 از 754 اولاول ... 73473523563569570571572573574575576577583623673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,721 به 5,730 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تخمینی از طریق گوگل مپ...
    تخمینی که نمیشه چون به احتمال قوی سیم ها مستقیم نیستند ولی گوگل مپ مستقیم میزنه اما خودم تخمینی فکر میکنم حدود 2 کیلومتر باشه .میگم با تعویض زوج ها از توی پست یا کافو میشه ریت بالاتری گرفت ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تخمینی که نمیشه چون به احتمال قوی سیم ها مستقیم نیستند ولی گوگل مپ مستقیم میزنه اما خودم تخمینی فکر میکنم حدود 2 کیلومتر باشه .میگم با تعویض زوج ها از توی پست یا کافو میشه ریت بالاتری گرفت ؟
    ممکنه چیزی که میگید درست باشه اما من گفتم تخمینی میزنه یعنی دقیق نیست
    به هر حال ممکنه با تعویض زوج ها وضعیت بهتر باشه یا به کل نابود بشی
    اینو ببین شما باید حداکثر در بهترین شرایط ممکنه 16 مگ داشته باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

avava عزیز خیلی از لطفت ممنونم
    پیشگامان سقف سرویس رو تا 24 مگ باز میزاره من با پشتیبانی تماس گرفتم گفت اگر خطت کشش داشته باشه میتونی ازتمام پهنای باند استفاده کنی میخاستم عکس از مودم بزارم که فعلا محدودیت دارم ولی وقتی stabillity adjusment رو disble هست خطم تا 21مگ رو جواب میده و snr 11تا 12 متغیره snr رو 6db بالا بردم snr فرقی تکرده خطم رو 23 مگ ثابته ماکزیمم ریت هم رو 25 مگ هست طی 2 روز 1 ساعت مقدار crc 3560 هست تقریبا روزی 1700 ارور میده میخام بدونم چقدر از حجم ترافیک رو مصرف میکنه و چه تاثیری رو پینگ و سرعت داتلود داره وکلا تا چه مقدار باشه مشکل نداره
    درود بر شما ، خواهش می کنم
    مطمئن هستم میخواهی سرعت 16 مگ بخری و یا داری به هر حال از اونجای که معیار سرویس های جدید سرعته و بعد حجم پیشنهاد میکنم روی سرعت 16 مگ فیکسش کنی به چه دلیل وقتی SNR بیاد نزدیک به 10 اون وقت CRC شروع به انداختن خط میکنه اما اگر SNR بالاتر باشه مثلا نزدیک به 15 یا 17 دیگه CRC کمتری میندازه البته این میزان طی دو روز بد نیست میشه باهاش سر کرد ، مصرف نداره این خطایست که روی سرویست رخ میده و باعث میشه در یک لحظه یکی از پک هات ارسالی و یا دریافتی که تفکیک شدست به مودم نرسه (این باعث از بین رفتن ترافیک میشه)بهترین حالت اینکه صفر باشه ولی با اینترنت این مملکت محاله صفر بمونه ولی انقدرا هم که فکر میکنی نیست شاید به 100 مگ هم نرسه
    روی پینگ و سرعت دانلود اصلا تاثیر نداره
    هر چقدر SNR بیشتر باشه CRC کمتری رخ میده ، مثل فرزند کمتر زندگی بهتر
    Last edited by AVAVA; 29-01-2018 at 03:36.

4. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

یعنی 3560 crc مبادل حدوداً 100مگ حجم میشه؟
    من که فقط تو یه روز 10,000 crc دارم, از حجم تو صفحه آسیاتک هیچی کم نکرده
    تو google یه جدول یا مطلبی از نصبت crc error به حجم mb پیدا نکردم
    Last edited by dadash42; 29-01-2018 at 07:21.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یعنی 3560 crc مبادل حدوداً 100مگ حجم میشه؟
    من که فقط تو یه روز 10,000 crc دارم, از حجم تو صفحه آسیاتک هیچی کم نکرده
    تو google یه جدول یا مطلبی از نصبت crc error به حجم mb پیدا نکردم
    نه اینطور نیست ، منم نوشتم مصرف نداره و فقط خطاست ، هر درخواستی که ارسال بشه یعنی دارید از اینترنت استفاده می کنید و این یعنی استفاده از حجم اما انقدر ناچیزه که حتی به چشم هم نمیاد الان حجم ها نسبت به قبل خیلی بیشتر شده و میشه نادیده گرفت مثل گرفتن پینگه نه تست سرعت ، snr بیاد زیر ۱۰ تا شدیدا crc میندازه مودم و این یک بدی داره که نمیزاره کشش خط رو بگیرید مثلا سرویستون روی ۴ مگه با ۴ مگ هم متصلید اما چون داره crc میندازه سرویستون سرعتش کم میشه و میاد روی ۳.۸ تا ، بخاطر همین کارشناسا میگن که سرعتتون کمه چون snr شما پایینه در واقع مودم داره خطا میندازه که شما سرعت خوبی ندارید اما اگر snr مناسبی داشته باشید حتی روزی ۱۰۰۰ تا هم بندازه ، نهایت سرعت سرویستون رو میتونید بگیرید
    به هر حال بهترین حالتش اینکه صفر باشه ولی خوب نمیشه
    روی پینگ تاثیر نداره روی سرعت دانلود هم نه اگر خیلی snr بیاد پایین بله سرعت دانلود کم میشه اما مناسب باشه دیگه مشکلی نیست

7. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان بنظرتون وضعیت این خطم چطوره؟ نمیدونم چرا اینقد بالا پایین داره.دیروز بعد از صحبت با پشتیبانی شرکت سرعت دانلودم 1.6 مگابایت بود.امروز رسیده به 1.3 مگ
    واقعا ایراد از کجاس؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

یه هفته مودم asus دارم تونستم با وجود فاصله زیاد از مخابرات و نویز زیاد خطم ثابت رو 6مگ با snr 7 تنظیم کنم
    فقط هر یکی دو هفته آسیتک سرعتمو رو 4 مگ کم میکنه, باید هر دفعه زنگ بزنم دوباره رو 8 ببنده. اینم یه اذیت شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه هفته مودم asus دارم تونستم با وجود فاصله زیاد از مخابرات و نویز زیاد خطم ثابت رو 6مگ با snr 7 تنظیم کنم
    فقط هر یکی دو هفته آسیتک سرعتمو رو 4 مگ کم میکنه, باید هر دفعه زنگ بزنم دوباره رو 8 ببنده. اینم یه اذیت شده
    میتونید به صورت جدی تهدیدشون کنید اگرم دیدید وضع به همین صورت میمونه تخلیه کنید حق ندارند بدون اجازه کاربر روی سرویس تنظیماتی رو انجام بدن جواب نگرفتید می توانید شکایت کنید به 195 حساب کار دستشون میاد...

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممکنه چیزی که میگید درست باشه اما من گفتم تخمینی میزنه یعنی دقیق نیست
    به هر حال ممکنه با تعویض زوج ها وضعیت بهتر باشه یا به کل نابود بشی
    اینو ببین شما باید حداکثر در بهترین شرایط ممکنه 16 مگ داشته باشید
    اره قبل از كابل برگردون حداكثر كشش خط ١٥ مگ بود كه مال من روي ١٠ مگ بود ولي بعد از كابل برگردون حداكثر كشش خط شده ٢ مگ ، گفتم شايد يه اميدي باشه و با تعويض زوج ها برگرده به حالت قبل ، بعد از كابل برگردون يك سري زوج ها رو از پست و كافو اومدن جابه جا كردن تا تلفن وصل شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان بنظرتون وضعیت این خطم چطوره؟ نمیدونم چرا اینقد بالا پایین داره.دیروز بعد از صحبت با پشتیبانی شرکت سرعت دانلودم 1.6 مگابایت بود.امروز رسیده به 1.3 مگ
    واقعا ایراد از کجاس؟
    این خط مناسب سرویس 16 مگ نیست بهترین سرویسی که میتوانید بگیرید سرویس 8 مگ هست یا سرویس 16 بگیرید و روی 12 مگ یا 10 مگ فیکسش کنید
    ریت دانلود روی 12 مگ هستش و کشش خط روی 14 مگ هست snr دانلود هم روی 13
    اگر درست حدس زده باشم باید فاصله شما تا مرکز مخابراتی بین 1.5 کیلومتر تا 2 کیلومتر باشه ، در این صورت سیم کشی داخلی تون رو بررسی کنید ببنید جای مشکل نداره ، از کدام شرکت سرویس میگیری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •