تخمینی که نمیشه چون به احتمال قوی سیم ها مستقیم نیستند ولی گوگل مپ مستقیم میزنه اما خودم تخمینی فکر میکنم حدود 2 کیلومتر باشه .میگم با تعویض زوج ها از توی پست یا کافو میشه ریت بالاتری گرفت ؟
تخمینی که نمیشه چون به احتمال قوی سیم ها مستقیم نیستند ولی گوگل مپ مستقیم میزنه اما خودم تخمینی فکر میکنم حدود 2 کیلومتر باشه .میگم با تعویض زوج ها از توی پست یا کافو میشه ریت بالاتری گرفت ؟
ممکنه چیزی که میگید درست باشه اما من گفتم تخمینی میزنه یعنی دقیق نیست
به هر حال ممکنه با تعویض زوج ها وضعیت بهتر باشه یا به کل نابود بشی
اینو ببین شما باید حداکثر در بهترین شرایط ممکنه 16 مگ داشته باشید
![]()
درود بر شما ، خواهش می کنم
مطمئن هستم میخواهی سرعت 16 مگ بخری و یا داری به هر حال از اونجای که معیار سرویس های جدید سرعته و بعد حجم پیشنهاد میکنم روی سرعت 16 مگ فیکسش کنی به چه دلیل وقتی SNR بیاد نزدیک به 10 اون وقت CRC شروع به انداختن خط میکنه اما اگر SNR بالاتر باشه مثلا نزدیک به 15 یا 17 دیگه CRC کمتری میندازه البته این میزان طی دو روز بد نیست میشه باهاش سر کرد ، مصرف نداره این خطایست که روی سرویست رخ میده و باعث میشه در یک لحظه یکی از پک هات ارسالی و یا دریافتی که تفکیک شدست به مودم نرسه (این باعث از بین رفتن ترافیک میشه)بهترین حالت اینکه صفر باشه ولی با اینترنت این مملکت محاله صفر بمونه ولی انقدرا هم که فکر میکنی نیست شاید به 100 مگ هم نرسه
روی پینگ و سرعت دانلود اصلا تاثیر نداره
هر چقدر SNR بیشتر باشه CRC کمتری رخ میده ، مثل فرزند کمتر زندگی بهتر![]()
Last edited by AVAVA; 29-01-2018 at 03:36.
یعنی 3560 crc مبادل حدوداً 100مگ حجم میشه؟
من که فقط تو یه روز 10,000 crc دارم, از حجم تو صفحه آسیاتک هیچی کم نکرده
تو google یه جدول یا مطلبی از نصبت crc error به حجم mb پیدا نکردم
Last edited by dadash42; 29-01-2018 at 07:21.
نه اینطور نیست ، منم نوشتم مصرف نداره و فقط خطاست ، هر درخواستی که ارسال بشه یعنی دارید از اینترنت استفاده می کنید و این یعنی استفاده از حجم اما انقدر ناچیزه که حتی به چشم هم نمیاد الان حجم ها نسبت به قبل خیلی بیشتر شده و میشه نادیده گرفت مثل گرفتن پینگه نه تست سرعت ، snr بیاد زیر ۱۰ تا شدیدا crc میندازه مودم و این یک بدی داره که نمیزاره کشش خط رو بگیرید مثلا سرویستون روی ۴ مگه با ۴ مگ هم متصلید اما چون داره crc میندازه سرویستون سرعتش کم میشه و میاد روی ۳.۸ تا ، بخاطر همین کارشناسا میگن که سرعتتون کمه چون snr شما پایینه در واقع مودم داره خطا میندازه که شما سرعت خوبی ندارید اما اگر snr مناسبی داشته باشید حتی روزی ۱۰۰۰ تا هم بندازه ، نهایت سرعت سرویستون رو میتونید بگیرید
به هر حال بهترین حالتش اینکه صفر باشه ولی خوب نمیشه
روی پینگ تاثیر نداره روی سرعت دانلود هم نه اگر خیلی snr بیاد پایین بله سرعت دانلود کم میشه اما مناسب باشه دیگه مشکلی نیست
دوستان بنظرتون وضعیت این خطم چطوره؟ نمیدونم چرا اینقد بالا پایین داره.دیروز بعد از صحبت با پشتیبانی شرکت سرعت دانلودم 1.6 مگابایت بود.امروز رسیده به 1.3 مگ
واقعا ایراد از کجاس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هفته مودم asus دارم تونستم با وجود فاصله زیاد از مخابرات و نویز زیاد خطم ثابت رو 6مگ با snr 7 تنظیم کنم
فقط هر یکی دو هفته آسیتک سرعتمو رو 4 مگ کم میکنه, باید هر دفعه زنگ بزنم دوباره رو 8 ببنده. اینم یه اذیت شده
![]()
میتونید به صورت جدی تهدیدشون کنید اگرم دیدید وضع به همین صورت میمونه تخلیه کنید حق ندارند بدون اجازه کاربر روی سرویس تنظیماتی رو انجام بدن جواب نگرفتید می توانید شکایت کنید به 195 حساب کار دستشون میاد...
اره قبل از كابل برگردون حداكثر كشش خط ١٥ مگ بود كه مال من روي ١٠ مگ بود ولي بعد از كابل برگردون حداكثر كشش خط شده ٢ مگ ، گفتم شايد يه اميدي باشه و با تعويض زوج ها برگرده به حالت قبل ، بعد از كابل برگردون يك سري زوج ها رو از پست و كافو اومدن جابه جا كردن تا تلفن وصل شد
این خط مناسب سرویس 16 مگ نیست بهترین سرویسی که میتوانید بگیرید سرویس 8 مگ هست یا سرویس 16 بگیرید و روی 12 مگ یا 10 مگ فیکسش کنید
ریت دانلود روی 12 مگ هستش و کشش خط روی 14 مگ هست snr دانلود هم روی 13
اگر درست حدس زده باشم باید فاصله شما تا مرکز مخابراتی بین 1.5 کیلومتر تا 2 کیلومتر باشه ، در این صورت سیم کشی داخلی تون رو بررسی کنید ببنید جای مشکل نداره ، از کدام شرکت سرویس میگیری؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)