سایت چاره ST30 و VT30 گذاشت برای فروش:
42ST30 3.370
42VT30 3.531
50VT30 5.992
شهرای مرزی هم 50X و 50XT رسیده گویا بعلاوه 65ST50.
50X50 2.600
50XT50 2.900
65ST50 13.000
سایت چاره ST30 و VT30 گذاشت برای فروش:
42ST30 3.370
42VT30 3.531
50VT30 5.992
شهرای مرزی هم 50X و 50XT رسیده گویا بعلاوه 65ST50.
50X50 2.600
50XT50 2.900
65ST50 13.000
Last edited by parham511; 06-12-2012 at 20:11.
VT30 ما هم پوکـــــید!
یه ساعت پیش داشتم تلویزیون نگاه می کردم یهو یه صدای مهیبی از تلویزیون اومد و خاموش شد. دیگه هم روشن نمیشه
برق توش میاد و چراغ Standbyeش مرتباً روشن و خاموش میشه . دکمه روشن و خاموش کردن را روی کنترل و هم روی تلویزیون میزنم ، روشن نمیشه!
چه خاکی تو سرم بریم؟؟؟
خاک عالم شد تو سرم .
بی صاحاب شده ، بردش سوخته
حالا تو این وضعیت تحریم، برد VT30 از کجا پیدا میشه؟ اونم تو شهرستان!
عمو پونل ته زده حاله ...........
چیزی که بهم ثابت شد اینکه گارانتی های بانیان شرکت های لارجی هستن ... ایشالله درست میشه ولی زمان درست شدنش کمتر ار یک ماه نشد برای من....عمو پونل روشنش که میگی چند تا چشمک میزنه ؟ 7 تایی میشه ؟؟؟ اگر این طوریه که اوووو چه تفاهمی![]()
آره . 7 تا چشمک میزنه.
انگار مشکل خیلی همه گیره چون mr_rayan هم همین مشکل را با VT30 داشتن.
واقعاً پاناسونیک گند زده تو کیفیت.
آره به خدا ...بابا از شما که ژاپنی اصل بود پنلش ... تعمیرکار شهرمون بهم گفت اگر میخواستی بردت رو بدون گارانتی عوض کنی میشد 500 تومن ....
واس فرستادن قطعه به شهرستان خیلی طول کشید..1 ماه تی وی الکی تو مغازه تعمیرکار بود....
ایشالله که درست میشه ..فکر کنم تا سری های 2010 پاناسونیک تعهد به خوب ساختن داشته برای خاورمیانه محصولات 2011 که خیلی تعمیری رفته ... آقا شما که واردترین علت دقیق سوختن برد رو میشه جویا بشید اینجا که تعمیر کاره چیزی به ما نگفت و ما هم نفهمیدیم مشکل از چیه که کمی مراعات کنیم ..از زیاد روشن بودن تی وی هست ؟ از کنتراست بالای قرارادان هست ؟ از دفع گرماش هست ؟ از ضربه هست ؟از نوسانات برق هست ؟ ای داد
قیمت 50ST30 گارانتی دار 5 میلیون، قیمت بدون گارانتیش 2.900.000.
اون 2 میلیون تومنی که بدون گارانتیش ارزونتره رو میشه 4 بار برد عوض کرد.
طبق صحبت هایی که من با دوسه تا از تکنسین های پاناسونیک در رابطه با علت خرابی تلویزیون هاشون داشتم مخصوصا سری 2011 دلایل مختلفی گفته شده.یکی از دلایل که از همه مهمتره بر می گرده به استفاده از کنتراست بالا مخصوصا در مدت طولانی.حالتی که برای مغازه تعبیه شده و با عث فشار اومدن به برد پنل و کاهش عمر پنل هستش.اگر دقت کنید خود مغازه دارها هم به تی وی شون در طول روز استراحت میدن و از کنتراست بالا برای مدت زمان طولانی استفاده نمی کنند.
یکی از دلایل دیگه نوسانات برق هست.دلیل دیگه اگر تلویزیونتون به سه راهی یا 5 راهی یا هر چندتا راهی وصل هست بایستی دستگاه هایی که استفاده نمی کنید از برق در بیارید مخصوصا تو حالت استندبای چون خیلی آمپر میکشند.دلیل دیگه هم استفاده از تلویزیون در ساعات طولانی و بدون استراحت هست.
بهرحال هر کدوم از این دلایل می تونه به پنل فشار بیاره و باعث صدمه دیدن به برد بشه ولی باز هم همه این دلایل خرابی تلویزیون های سال 2011 رو توجیه نمی کنه.تو همین سایت به این کوچیکی و وجود تعداد کمی از دوستان که از این سری تلویزیون تهیه کردن سه تا خرابی داده که باعت کاهش اطمینان به این کمپانی میشه.کمپانی به این بزرگی و این همه افتخارات بایستی دقت بیشتری تو تولید محصولاتش داشته باشه.
واقعا اینا گند زدن تو کیفیت کارشون رفته البته تو فرومای خارجی مثل avs با توجه به تعداد زیاد کسایی که این پنلهارو خریدن مشکل آنچنانی دیده نمیشه نمیگم برای یک محصول الکتریکی ممکن نیست مشکل پیش بیاد معمولا 1% تا 3% محصولات الکتریکی failure rate دارن که نرماله اگر بیشتر باشه باید فراخوان بدن مثلا سونی همین چند وقت پیش فراخوان بازگردوندن تعداد زیادی از HDTV هاش رو به خریدارا داده یا چند سال قبل مجبور شد به طور کلی یکسری از ویدئو پروجکشن هاش و تی وی های SXRD رو از بازار جمع کنه حتی شکایت رسمی هم ازشون شد و برندهای دیگه ام به همین ترتیب مشکلاتی داشتن ولی اون چیزی که مشخصه پاناسونیک تو منطقه خاورمیانه دیگه افتضاح بازیو به حد رسونده انگار مثلا این منطقه جزیره زامبی هاس محصولات رو که با اختلاف یکساله عرضه میکنن اینم از نوع ارائه محصولشون که کیفیتش از محصولاتی که به جاهای دیگه صادر میکنن پائینتره.
واقعا اینا برای مدلای خاورمیانه تو گند کاری چیزی کم نزاشتن و تو تنها چیزی که موفق عمل میکنن دستور العمل نابودی برند پاناسونیکه من خودم به دلیل کیفیت و فلسفه خاصی که دارن فن محصولات پاناسونیک هستم ولی به شرطی که واقعا همون پاناسونیکی که قبلا میشناختم باشن نه یه همچین چیزی که باعث بشه به هرکی پیشنهاد بدی آخرش آبروی آدم بره.
Last edited by *Alucard*; 07-12-2012 at 12:58.
آقا عجب ضد حالیه .
الان تمام برندها خرابی دارن
مثلا سامسونگ از همه بدتر !
اینم پاناسونیکی که معروف بود بین تعمیر کارا به جان سختی !!!
آدم میترسه بره تی وی بخره اونم تو این گرونی 3 تومن بدی تی وی این بالا سرت بیاد !!
============
آقا کسی تا حالا پاناسونیک بی گارانتی گرفته که مشکلی براش پیش بیاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)