دوستان شما هم پرش لینک دارید؟
دوستان شما هم پرش لینک دارید؟
نه.من فقط وقتی زنگ زدم تنظیماتمو دست کاری کرد یه پرش داشتم که طبیعی بود.بعدش پایدار شد.الان شرایط نویز خطم لب مرزی شده.یعنی یه خورده دیگه دان رو ببرم بالا لینک میپره![]()
حافظه ی مرورگرت رو پاک کن.
فعلا مشکل برطرف شده... هنوز که ندیدم.
700مگ کش و کوکی -> پـــــــــَــــــــــــر!ولی کروم یه نفس تازه کشید. احساس میکنم قیافه اش هم کمی عوض شده... چون حدودا یه ساله که من از کل کروم بک آپ میگیرم و تو ویندوزهای بعدی استفاده میکنم
![]()
ما تو این چند روزی که تماس گرفتیم واسه کندی سرعت یکبار گفت
1- اپدیت ویندوز فعاله غیرفعالش کنی مشکل حل میشه
2- بار دوم گفت تاریخ سیستمت با تاریخ سرور مچ نیست
- بار سوم گفتن مودمت رو باید عوض کنی ویه مودم بهتر بخری
-بار چهارم گفتن ویندوز 8 نصب کن سون سنگینه و سرعت اینترنت رو میاره پایین
- بار پنجم هم گفت مشکل سراسریه
حالا کدوم اینا جواب صحیح هست ؟
ج -هیچکدام![]()
سلام .
soroosh جان چند وقتی بود میخواستم ازت بپرسم جریان این گیت وی ها چیه ؟ چطور میشه گیت وی ها رو برای پینگ بهتر عوض کنم ؟ مودمم تو حالت route هست .
میخوام بازی league of legends یا همون lol رو بازی کنم اما فقط چند ساعت تو شبانه روز (صبح ) پینگ به 180 میرسه و بقیه روز حدود 280 و غیر قابل بازی !!!
من ip سرور بازی رو هم دروردم (194.221.64.201)و دائم تست میگیرم وضعیت تغییری نکرده . چیکار کنم ؟
6 عصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by krasusmh; 30-07-2013 at 17:33.
ایمان باید ببینی با افزایش داون استریم نوسان سرعت وکندی پیج باز کردن از بین رفته یا نه این مهمه..
منظورم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اولا این تاپیک مخصوص مخابرات بود و بچه های مخابرات به اندازه کافی اینجا فعال کرده بودن پس حداقل باید اسمش می شد مخابرات خوزستان
- دوما من به شخصا از این تغییرات هیچ خیری بجز هرج و مرج بیشتر ندیدم
- دوسال پیش اومدن تاپیک های خرید و فروش و مشاوره لپ تاپ رو درست کنند بیشتر .....مال شد
- پارسال هم اومدن تاپیک مشاوره لپتاپ و محصولات اپل رو تغییر بدن یه مدت قفلش کردن بعد هیچکاری نکردن به التماس و خواهش من بچه ها دوباره بازش کردن فقط باعث شدن بروبچ کوچ کنن برن انجمن های دیگه
سلام
دوستان اینجا پست بانک سر کوچمون نمایندگی کیش او ا سیس رو داره
میخوام 512 نامحدود بگیرم ، سایت سیترا میزنه اگه دانشجویید زنگ بزنید 2020
حالا به نظر شما برم پست بانک بهتره یا زنگ بزنم بهتره؟
مخابرات خوزستان(و احتمالا چند استان دیگه) از چند گیت وی خاص برای اتصال به اینترنت استفاده میکنن. این گیت وی ها بسته به اینکه از کدوم شرکت خارجی هستن، پینگ و سرعت متفاوتی دارن. برای مثال من چند وقت پیش تست گرفتم، دیدم که اغلب گیت وی ها از روسیه میگذره. ولی بهترین مسیر مال گیت وی هایی بود که از آذربایجان میگذشتن.
این جدولی هست که تا حالا من گرفتم...
دقت کنی این گیت وی خودتم از روسیه میگذره با توجه به جدول من، یعنی اگر قطع و وصل کنی و 34 بشه 50 یا 51 یا 55 یا ... هیچ فرقی تو تست پینگت نمی بینی.
حالا مثل اینکه رنج گیت وی دادن به شما فرق میکنه.
من خودم این گیت وی هایی بودن که تا حالا گرفتم (بین 10 تا 49 نگرفتم تا الان)... اگر چند بار قطع و وصل کردی (حدود 20 بار انجام بده و با گیت وی های مختلف تریس کن) اگر وضع تغییری نکرد، کاریش نمیشه کرد... ولی ممکنه گرفتن Static IP روی گیت وی خاص اگر دلخواه باشه، مشل رو برطرف کنه... ممکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)