تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 573 از 2605 اولاول ... 7347352356356957057157257357457557657758362367310731573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,721 به 5,730 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام، ببخشید میون بحثتون...
    اگه یادتون باشه من چند روز پیشا گفتم که چراغ اکت مودم روشن نمیشه.
    دوستان راهنمایی کردن انجام دادم ولی درست نشد.
    رفتم مخابرات گفتن یوزر و پسورد شما عوض شده !!! (منو باش که کل تنظیمات مودمو به هم ریختم و از اول کانفیگ کردم )
    آخه قبلش زنگ زدم 2424 در کمال شگفتی یه نفر زنگ زد و گفت اعلام خرابی کردین مشکل چیه. خیلی با حوصله توضیح داد و گفت از اول کانفیگ کن... ولی گفت vpi 8 و vci 81 باشه. در صورتی که قبلا روی 0 و 35 بودن. خلاصه انجام دادم درست نشد که رفتم مخابرات و بقیه داستان. البته مخابراتیه گفت فردا وصل میشه یعنی الان باید وصل شده باشه ولی کماکان اکت مودم خاموشه
    ولی وقتی مودمو تازهروشن می کنم چراغ اکت 1 دقیقه روشن می مونه بدون اینکه به نت وصل شه بعد هم خاموش میشه.
    مشکل از مخابراته به نظرتون یا نه مشکل از کانفیگ منه و ممکنه یه جای کار تنظیمات من ایراد داشته باشه؟
    یه راهنمای pdf واسه کانفیگ مودم مخابرات نیست ؟
    DNS رو تو حالت اتوماتیک گذاشتم، قبلا به نت کانکت نمیشدم و مخابرات گفت باید dns رو بذاری رو 217.218.127.127 و 4.2.2.4 همین کارو کردم و درست شد الانو نمی دونم.
    ممنون میشم راهنمایی کنین، 10 روزه نت درست و حسابی ندارم !
    داداش من هر کی تو مخابرات گفته از مودمه یا هر چی باید کانفیگ کنی یا هر چی گفتم ....خوردن واقعا ملتو تا این حد سر کار میزارن
    داداش مشکل شما از خود مخابراته چون چراغ ADSL شما اصلا روی مودم روشن نمیشه که باید کانفیگش هم کنی کانفیق موقعی هست که چراغت روشن باشه و تو کانفیگ میکنی تا به اینترنت وصل بشی اگه چراغ adsl شما روشن نباشه کانفیگ به چه دردی میخوره مثل اینه که تو خط تلفن به مودم وصل نکردی ولی داری کانفیقش میکنی تا وصل بشه به نظرت از کجا باید وصل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما دوشت عزیز میری همون مخابرات میگی پورت منو عوض کنین اگه هر بهونه ای هم آوردن قبول نکن بگو پورته منو عوض کن اگه پورتتو عوض کردن قول میدم چراغت روشن بشه ...اینا تو مخابرات بقران بیشترشون هیچی نمیدونن ولی خودشونو خدای هر چیزی میدونن
    واسه شما یه پورت خراب بستن همین مشکله تو اینه هیچ حرفی رو هم گوش نده همش واسه پیچوندنته برو مخابرات

2. 2 کاربر از saeid000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من تازه از مخابرات adsl گرفتم ولی نمیتونم کانکت بشم.وقتی مودم وصله همه چیز به نظر درسته.حتی چراغ adsl هم روشن میشه.فکر کنم تو تنظیمات مشکل دارم.
    ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
    مودم D-link322

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان سرویس من ۱ مگ هست با +v+p+n بدون v+ p+n با اخرین سرعت دانلود میکنم ( 130 )
    ولی وقتی میرم تو سایت y+o+u+t+u+b+e فیلم با اخرین توان اینترنت لود نمیشه بخوای دانلود کنی از سایتش عالی هستا
    ولی تو لود مشکل داره یه چیزی از ساعت 1:30 الی 2:00 بامداد دیگه درست میشه سایت و فیلم ها خوب لود میشن
    مشکل چیه ؟
    Last edited by paradisepersian; 19-02-2013 at 14:33.

5. این کاربر از paradisepersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من تازه از مخابرات adsl گرفتم ولی نمیتونم کانکت بشم.وقتی مودم وصله همه چیز به نظر درسته.حتی چراغ adsl هم روشن میشه.فکر کنم تو تنظیمات مشکل دارم.
    ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
    مودم D-link322
    دوست عزیز ببین vci و vpi مودمت رو چنده
    باید ایگونه باشه
    vpi :0
    vci :35

7. 2 کاربر از paradisepersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان سرویس من ۱ مگ هست با +v+p+n بدون v+ p+n با اخرین سرعت دانلود میکنم ( 130 )
    ولی وقتی میرم تو سایت y+o+u+t+u+b+e فیلم با اخرین توان اینترنت لود نمیشه بخوای دانلود کنی از سایتش عالی هستا
    ولی تو لود مشکل داره یه چیزی از ساعت 1:300 الی 2:00 بامداد دیگه درست میشه سایت و فیلم ها خوب لود میشن
    مشکل چیه ؟
    همون مشکل معروف تک کانکشن هست که تو مخابرات سرعت تک کانکشن دقیقا تو ساعاتی که گفتین همون 130 هست ولی ساعات دیگه میاد روی 10-20
    در صورتی که IDM 16 کانکشن میسازه و کل پهنا باند رو قورت میده !

9. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

همچنان سرعت افتضاحه و هیچ فرقی نکرده. بقیه هم همین مشکل رو دارن یا منطقه ای و یکی بود یکی نبود میترکه؟
    Last edited by KAMYK; 19-02-2013 at 14:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز ببین vci و vpi مودمت رو چنده
    باید ایگونه باشه
    vpi :0
    vci :35
    ممنون که جواب دادید.درست انجام دادم.نمیدونم قسمت dns کانکشن رو هم باید دستکاری کنم یا نه؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همچنان سرعت افتضاحه و هیچ فرقی نکرده. بقیه هم همین مشکل رو دارن یا منطقه ای و یکی بود یکی نبود میترکه؟
    بله سرعت دوباره افت کرده

13. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکلی نداره احتمالا لحظه ای بوده
    همش در حال ور رفتن هستن اینا خیلی هم از راه رفتن رو اعصاب ملت حال میکنن وگرنه یه خط اختصاصی به این استادای دارای مریض سادیسم میدادن تا هرکار میخوان بکنن رو همون تست کنن هی رو اعصاب ملت نیان
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

محمود احمدی‌نژاد، محمدحسن نامی، سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برای تصدی این وزارتخانه به مجلس معرفی کرد.

سرتیپ محمد حسن نامی پیش از این معاون ستاد مشترک ارتش و همچنین رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح بوده است.

هرچند اینا زیاد کاره ای نیستن ولی دیگه تکمیل شد خود مخابرات که زیر نظرشون بود و تقریبا همه شرکتای pap دیگه کل وزارت رو دادن دستشون خدا به خیر بگذرونه

ایشونن

مبارررررکش باشه
    الان که دقت میکنم تقی پور همچین بدم نبودا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: t 
    از چهره اش میخونم که هر چه سریع تر باید اینترنت جای خودش رو به اینترانت بده
    خدا بخیر کنه ایشون تحت لیسانس کره شمالی هم هست!! چه شود!
    ,ویرایش شد ..

15. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون که جواب دادید.درست انجام دادم.نمیدونم قسمت dns کانکشن رو هم باید دستکاری کنم یا نه؟
    متوجه نشدم تونستید به نت متصل بشید یا نه
    dns برا مملکت ما ضروری نیست کاری انجام نمیده ولی میتونی از dns مخابرات یاگوگل استفاده کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •