اقا باید بریم خدا رو شکر کنیم که سایپا از جام حذفی حذف شده و دیگه هیچ بازی ای امسال روی نیمکت نمیشینه
بله
خير
اقا باید بریم خدا رو شکر کنیم که سایپا از جام حذفی حذف شده و دیگه هیچ بازی ای امسال روی نیمکت نمیشینه
تقصیر رسانه هاس که حرفای اینو تو بوق میکنن. اگه کسی تحویلش نگیره خودش خود به خود خوب میشه. به قول فیروزخان باید کمک کنیم تا به حالت عادی برگرده : دی
دیشب توبرنامه 2 4 4 گفتند این خبرکذب محض بوده وازقول استیلی گفتند که حتی این دونفرروبوسی کردند.حتی گفتند که پیروانی و محصص واسطه آشتی بودند. البته چیزی که واضح هست هیچ روزنامه نگاری یاخبرنگاری رااونجاراه نداده بودند وهمه چیزبرمبنای گمانه زنی بوده .حالا هی شما توسرهمدیگه بزنید
من گفتم این ژنرال همینطوری حاجی رو ول نمیکنه بره.پس نگو یه .... ... .... .دیشب توبرنامه 2 4 4 گفتند این خبرکذب محض بوده وازقول استیلی گفتند که حتی این دونفرروبوسی کردند.حتی گفتند که پیروانی و محصص واسطه آشتی بودند. البته چیزی که واضح هست هیچ روزنامه نگاری یاخبرنگاری رااونجاراه نداده بودند وهمه چیزبرمبنای گمانه زنی بوده .حالا هی شما توسرهمدیگه بزنید
پول مفت (بیت المال) میگرند مست میشند
مايليكهن نام 7 شاهد را براي پرونده دوپينگ به كميته انضباطي داد
مجتبي شريفي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد زمان صدور راي درباره پرونده مايلي كهن و فيروز كريمي اظهار داشت: محمد مايلي كهن به تازگي نام 7 شاهد را به من داد و اصرار داشت نام آنها مخفي باقي بماند. ما اين 7 نفر را به كميته انضباطي دعوت ميكنيم تا صحبتهايشان را بشنويم. همچنين ايشان مدارك ديگري نيز به ما ارائه داده است.
رئيس كميته انضباطي ادامه داد: با توجه به صحبتهايي كه محمد مومني انجام داده، او را هم احضار ميكنيم تا صحبتهايش را بشنويم. نام او در بين شاهدان نبود. البته فيروز كريمي نيز با من تماس تلفني گرفت و گفت؛ در مورد برخي از مسائل شاهد ميخواهد بياورد.
شريفي در مورد احضار ابراهيم تقي پور در ماجراي ديدار استقلال و پگاه در سال گذشته تصريح كرد: از وي دعوت خواهيم كرد تا توضيحاتي ارائه كند.
وي ادامه داد: با توجه به اين مسائل زمان دقيق صدور راي اين پرونده مشخص نيست و بايد ببينيم شاهدان آيا مدارك ديگري ارائه خواهند كرد يا خير. اجراي اين حكم هر چه كه باشد به فصل آينده موكول ميشود.
شريفي در مورد درگيري قلعه نويي و مايلي كهن در كلاس مربيگري عنوان كرد: از ناظر اين كلاس گزارش ميخواهيم و به اين تخلف نيز رسيدگي خواهد شد اما راي اين ماجرا با راي كلي اين پرونده صادر خواهد شد.
جریان از این قرار بوده
مربیان وقت استراحت میدن و اینا میرن برای استراحت
مایلی کهن میره توی دستشویی، وقتی میخواد بیاد بیرون از قضا قلعه نوعی میخواد وارد دستشویی بشه که یکدفعه مایلی کهن قلعه نوعی رو که میبینه، یقه قلعه نوعی رو میگیره و میگه: توپ، تانک، فشفشه
تو روزنامه همشهری هم خوندم به نظر میاد جریان خیلی جدیه
تازه گفته مومنی هم میخواد علیه فیروز کریمی شهادت بده که مجرمه
مومنی کی هست حالا؟
این مایلی عقده ای مگه از اینکارها میکنه. جلوی دوربین خبرنگارها با کریمی که دستش رو به طرفش دراز کرده دست نمیده حالغا بیاد با قلعه نویی روبوسی کنه !!وازقول استیلی گفتند که حتی این دونفرروبوسی کردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)