اقا منم گذاشتم دانلود ازم کم کرد حدود 3 مگ .دیس کردم مودم رو ریست کردم 13 مگ اضافه کرده باورتون میشه؟؟
کسانی که کنار حجمشون منفی نخورده دانلودی چیزی داشتن؟؟؟که برگرده
اقا منم گذاشتم دانلود ازم کم کرد حدود 3 مگ .دیس کردم مودم رو ریست کردم 13 مگ اضافه کرده باورتون میشه؟؟
کسانی که کنار حجمشون منفی نخورده دانلودی چیزی داشتن؟؟؟که برگرده
Last edited by shoojats; 18-10-2013 at 10:08.
ماله من 25 گیگ منفی خورده ولی هر آدرسی میزنی خودکار میره 2030 دانلودم نمیشه کرد کلا شانس ندارم
من با طرح طلاییم که 10 گیگ حجم داشتم یه دو گیگی دانلود کردم . الان تو سامانه حجم رو زده 12 گیگ
ولی خوب چون ریسکش بالاست دارم با طرح خانواده دانلود میکنم .
نه ماله من راندوم هست. ریست می کنم عوض می شه. مثلا می شه -564987 یه بار می شه -1 قبلا هم دو گیگ داشتم. اونم پریده.![]()
دوستان یه چیزی فهمیدم
بگین چی؟؟؟؟
کسانی که کنار حجمشون منفی نخورده مثل من...واسه دانلود گذاشتم ازم کم کرد اما بعد از دیس و ریست دوباره کم کرده بود دوباره که دیس کردم و ریست برگشته بود به عدد اول حجم امروزم .
سلام دوستان
از دانلود رایگان لذت می برید ؟ اگه آره پس بزن لایکو
واسه من خیلی منظم هست یعنی از دیروز وقتی میشه 1 گیگ مودم و که خاموش و روشن میکنم دوباره میشه 4 گیگ .
تایید می شه جناب شجاعی با دوبار ریست بر می گرده به حجم اولیه امروز
اقا درضمن دانلود کنید هیچ کاری نمی تونن بکنن این مشکل خودشونه برفرض من یک گیگ حجم دارم اگه دانلود کردم خب تموم شه نه اینکه هنوز دانلود کنه پس این مشکل خودشونه و به کاربر ارتباطی نداره
هر مشکلی هست تا فرداست 100درصد فردا درست میکننش!
در هر حال دوشتان از خجالت مخابرات در بیاین تا فردا :-)منم ک از بس دانلود کردم دارم ب پوچی میرسم هاردم پر پره:-D
از شیر مادر حلال تره ولی اینا اینقدر از ما کاربرا دزدین این فقط جبران بخش کوچیکیشه!
سفارش دادم یک هارد 2 ترا دیگه واسم بیارند![]()
شما یک خط دیگه داری که روش طرح خانواده تنظیم کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)