من روی x360 بازی می کردم.تا اخر رفتم پایانی بود که کیت میمیره.بعد از چند روز دیدم کیت به هم زنگ زد با من قرار گذاشت!همین امروز این اتفاق برام افتاد.خیلی تعجب کردم رفتم دیدم اره خود کیت بود.
موفق باشید.
من روی x360 بازی می کردم.تا اخر رفتم پایانی بود که کیت میمیره.بعد از چند روز دیدم کیت به هم زنگ زد با من قرار گذاشت!همین امروز این اتفاق برام افتاد.خیلی تعجب کردم رفتم دیدم اره خود کیت بود.
موفق باشید.
ما که کلی اونجا رو گشتیم دریغ از یه تبلیغ لامبرگینی اگه منظورت اون ماشینه هست که تو حیاط یکی از خونه ها پارکه اون لامبرگینی نیست مهندس اون ترسیمو هست که رمزش رو من دارم لامبرگینی اونه که درش از بالا باز میشه اگرم منظورت اون نیست که دیگه والله من چیزی ندیدم
میتونه کسی ادرسه خونه همون مرده که لامبرگینی رو بهمون داد رو تو نقشه واسم بذاره هرچی میگردم پیدا نمیکنم
شاید از دیار باقی تماس گرفته !
ولی اگه اینطور چیزی باشه جالبه !
شما بعد از اون مرحله آخر ، مرحله ی دیگه ای رفتی ؟
یا کار بخصوصی انجام دادی ؟
چند تا ماموریت فرعی رفتم.خودمم خیلی تعجب کردم.
من که خودم یه بار پیداش کردم . باهاش یه ویراژ دادم پلیس اومد گرفت ! دیگه ماشینه رو پیدا نکردم . ولی فکر میکردم اونجا یکی دیگه هم باشهما که کلی اونجا رو گشتیم دریغ از یه تبلیغ لامبرگینی اگه منظورت اون ماشینه هست که تو حیاط یکی از خونه ها پارکه اون لامبرگینی نیست مهندس اون ترسیمو هست که رمزش رو من دارم لامبرگینی اونه که درش از بالا باز میشه اگرم منظورت اون نیست که دیگه والله من چیزی ندیدم
میتونه کسی ادرسه خونه همون مرده که لامبرگینی رو بهمون داد رو تو نقشه واسم بذاره هرچی میگردم پیدا نمیکنم
ادرس خونه اون یارو پسر گی بازه رو یکی رو نقشه بده من هرچی میگردم پیدا نمی کنم
بروسی منظورته ؟![]()
بابا بروسی که گی باز نبود
اون یارو که تو پارک میرفت باید دنبالش میرفتی ببینی کی اذیتش میکنه
همون که لامبرگینی رو داد
من بعد از اون مرحله رفتم دوباره توی اون پارکینک ولی جا تر بود و خبری از لامبورگینی نبود
من یه سوال از راک استار دارم ... این که اومده یه فیزیک عالی واسه بازیش تو این نسخه ساخته چرا کاری نکرده که این نیکوی بدبخت بتونه اجسامی که در مقابلش هستن رو تشخیص بده ... الان دستت رو بزاری رو شیفت و بدویی اگه جلوت یه دیوار باشه بازم میدوعه ... این بنده خدا تشخیص نمیده که این دیواره و باید وایسه ... من به این نکته تو بازی ها خیلی توجه میکنم و واقعا با این حرکت کاری میکنن که آدم از بازی زده بشه، تا حالا دو تا بازی کردم که به این نکته توجه داشتند ... یکیش Assassin's Creed و یکیش Stranglehold بود، البته TombRider:UnderWorld هم بدک نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)