من هر چي ترينر گرفتم كار نكرد
يعني تو بازي on ميشه ولي اعمال نميشه
مشكل كجاس ؟
كسي ميتونه سيوي چيزي براي epxe بهم بده ؟ يا با ترينر پول رو فقط زياد كنه بهم بده
من هر چي ترينر گرفتم كار نكرد
يعني تو بازي on ميشه ولي اعمال نميشه
مشكل كجاس ؟
كسي ميتونه سيوي چيزي براي epxe بهم بده ؟ يا با ترينر پول رو فقط زياد كنه بهم بده
والا ترینر کار نمیکنه
فقط کد های گیم شارک کار میکنه
که اونم هست توی همین تاپیک اما موضوع اینه که الآن یادم نیست چجوری باید به شبیه ساز واردش کرد
چیز دیگه ای کار نمیکنه
البته کدی که برای پلی استیشن 1 بود که همه چیز رو به درجه آخر میرسوند و فقط پول نبود
بازی رو هم بی مزه میکرد
اقا این بازی چیه این همه طرفدار داره؟
برای psp هم هست؟
سبکش چیه؟
این سبکش شبیه سازی شده به کشاورزی هستش
back to nature نسخه ی play station 1 هست که طرفداران خیلی زیادی رو به خودش جذب کرده
و کسانی که حتی از سبک شبیه سازی شده خوششون نمیآید از این بازی لذت میبرند
اما متاسفانه درسته که نسخه ی ps 2 طرفداران خودش رو داشت اما به هیچ عنوان لذتی که نسخه ی back to nature داشت رو نداشت
روی psp هم هست شاید با همین اسم هم باشه اما من اطلاع دقیقی ندارم
من PSP شو دارم.Harvest Moon:Valley's hero.(چنین چیزی)
سوم شخصه!
گيم شارك دارم ولي اونم تو بازي جواب نداد
ارزش دانلود داره؟من PSP شو دارم.Harvest Moon:Valley's hero.(چنین چیزی)
سوم شخصه!
آره از خیلی از بازی های PSP بهتره ولی خوب باز هم به پایه Harvest Moon:Back to Nature تو PS1 نمیرسه.
بله جذابیتی که back to nature داشت و داره هیچ نسخه ی دیگه ای از harvestmoon نداره و نخواهد داشت
بچه ها بی خیاله شهر بشین و آزادانه و با فراقه بال بازی رو دنبال کنید و با یه سری افکار و اهداف پوچ لذت بازی کردن رو از خودتون نگیرید
خوب اگه کینگ سیتی وجود داره مبارکه صاحابش باشه و لطفا اون رو واسه خودش نگه داره یا اینکه بره یه تایپیک بزنه اسمشم بزاره کینگ سیتی همونجا هم این مغوله رو ادامه بده
(لطفا به حرف یه سری آدم سود جو که قصد فریب شما برای فروش و کار و کاسبی خودشونو دارن توجه نکنید و راحت بازی کنید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)