نت ها درست شده..ولی پینگ بلیزارد بالاهه...این نشون میده نت برگشته به دوران ت--- خودش
نت ها درست شده..ولی پینگ بلیزارد بالاهه...این نشون میده نت برگشته به دوران ت--- خودش
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن
فقط در مورد طریقه دانلود بازی
میخوام بدونم لینکی چیزی هست که بشه کل بازی رو باهاش دانلود کرد
نه اینکه کلابنت رو دانلود کنی اون رو سیستم نصب کنه
آخه من میخوام رو چند تا سیستم نصب کنم
داداشم و یکی دو تا از دوستام هم بدم مجبور نشبم همه کل حجمو دوباره دانلود کنیم
بعدا هم یطونم اگه سیستم فرمت کردم دوباره بدون نیاز به دانلود فایلاشو داشته باشم نصب کنم
ممکنه راهنمایی کنید چکار کنم
ممنون
من خودم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم و مشکلی هم نداشته
آره منم یه دست کاستم زدم یه کم لگ داره اما قابل تحمل ا . ای کاش اون یه کم لگ هم نبود ....
O W N E D
منم تایید میکنم بوشهرم درست شده
از سایت خودش بگیری مطمئن تره تا جاهای دیگه سایتشم که چیزی نمیخواد همش فری![]()
اقا مال منم درست شده منتها اینقدر بازی نکردم یادم رفته اول منوش اومد موندم توش کجا باید برماما بعدش کلشو دامنیت کردم از وقتی درست شد هی دارم تند تند میبرم اگه چش نخورم.دیگه وقتشه تلافی این یه ماهو سرشون در بیاریم یه مدت ما نبودیم راحت بردن فکر کردن کسین الان دارم بلایی سرشون میارم که همشون با گریه میرن تا الان یه باخت هم نداشتم ببینم بقیش چی میشه
بدبختانه اکنت east بن شد هی دارم تو west بازی میکنم
![]()
داداش منظورم اینه که میخوام کل بازیو بکجا دانلودش کنم بعدا نصبش کنم
که میخوام کل فایل نصبیشم داشته باشم رو هاردم که اگه بعدا مشکلی پیش امد فرمت کردم دوباره مجبور به دانلودش نباشم
چون این کلاینت که تو سایت اصلیشه 2 مگ هستش
من قبلا wow بازی میکردم با کلاینتش اگه دانلود میکردیم دیگه فایل نصبیشو نداشت فقط کل بازی نصب میشد رو سیستم اینم فکر کنم اینجوری باشه
نمیدونم منظورم رو کسی متوجه شد با نه!!
ویرایش:
یعنی full offline installer میخوام باشهو واسه نصب نیاز یه اینترنت نداشته یاشه و بعدش واسه بازی وصل بشه به نت و تمام
Last edited by mehdisatss; 15-06-2013 at 13:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)