سلام پشتیبان من چیکار کنم. سرعت روزانم به زور 10 کیلو میشه؟
من 6ماهه مشترتیم. تازه 3 نفرم معرفی کردم. اینه رسمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام پشتیبان من چیکار کنم. سرعت روزانم به زور 10 کیلو میشه؟
من 6ماهه مشترتیم. تازه 3 نفرم معرفی کردم. اینه رسمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
سرعت شما نوسان هم داره یا همیشه رو 10 هست ؟
شما کدام استان هستین ؟
یه عکس از صفحه status مودم خودتان اینجا بزارید تا نویز خط شما رو بررسی کنم
اطلاعیه
احتراما به اطلاع میرساند مرکز 7تیر و شهید قندی تهران از تاریخ 20/01/91 به مدت 72 ساعت بدلیل عملیات کابل برگردان مخابراتی دچار اختلال میباشد
وای سرعت روزانه من چقدر پایین اومده. آقا نکنه اینترنت ملی تو مرکز ما استارت خورد!
الان سرعت من 14 بعضی موقع ها بخواد حال بده میشه 20.
تهران- پیش شماره 44
سرعت روزانه منم خیلی اومده پایین ، خراسان
اصلاحیه : موقت بود ، درست شد ؛ باز اگه خراب نشه![]()
Last edited by assz1366; 07-04-2012 at 22:29.
راستش من الان حدود 10-12 روزی میشه که استفاده نکردم از شبانه. ولی دفعه آخر که استفاده کردم(7-8 فروردین) حدود 110 بود. قبلش تقریبا 10 روزی سرعت خیلی کم شده بود.
دوستان من یک مشکلی دارم :( مشهدم )
من شبا برا DL میزارم هر ساعت Disconnect میشه ، البته مشکل اصلی اینجایه که وقتی Disconnect میشه و دارم از Mediafire دانلود میکنم ، باید Refresh Link بزنم که اون موقع هم خوابم من! چیکار باید بکنم؟
دوستانی که توی کرج از این شرکت سرویس میگیرن میشه لطف کنن توضیح بدن کیفیتش چطوره؟ آیا با یک کانکشن هم کل پهنای باند رو میده یا نه فقط سرعت توی دانلود منیجر ها به اون حد خودش میرسه؟
پینگ در چه حدیه و سرعت مرور و بالا آمدن صفحات به چه صورته؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن.
شما از سایتهای ریموت آپلود بهتره استفاده کنید . البته سایتهای تبدیل لینک مدیا فایر هم هست که میتونین استفاده کنید . مثل آپلودباز + دانلودز + سایبر تیوب
بابا تورو قرآن یه کاری بکنید هر دفعه میخوام برم سایت صبانت فقط باید با وی پی برم واسه هر وی پی هم باید 5 ساعت وقت بزارم تا یه تستی پیدا کنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)