Avast IS 7
![]()
Avast IS 7
![]()
کمودو 4 مورد,
دو اسکن:
دو تا هم کلود:
باقی مانده:
![]()
این هم تست نورتون
اپدیت دیروز
![]()
این هم تست نورتون با اپدیت پی روز
که به نت هم کانکت نبودم / یعنی اپدیت ها را در پوشه دیفینیش ریختم و انلاین اپدیت نکردم.
فقط خواستم بگم اعتبار سنجی کمک کننده نورتون هست و در حالت افلاین هم میتونه سیستم را محافظت کنه...
و شرکت نورتون امده برای محافظت از کاربران انلاین یک مزایایی را گذاشته و برای کاربران افلاین یک مزایایی دیگر !
این هم لینک دانلود فیلم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
فیلم خوبی بود.
در نهایت هم من فایلهای باقیمونده را نفهمیدم چی شدن!
برای فایل a31 که از Sandboxie استفاده کردید! (تست نورتون بود، حالا Sandboxie اونجا چیکار میکرد نمیدونم!)
فایل launcher را هم نورتون پیغام: NoThreats Found داد. نمیدونم یعنی چی؟ یعنی سالمه یا مورد مشکوکی یافت نشد. با اون پیغام مشه فایل را اجرا کرد یا نه؟ یا اگر اجرا بشه چی میشه اگر مخرب باشه و سونار تشخیص نده. چون در تست قبلی در پست بالایی در مورد اون فایل (توی عکس) نظر نورتون فرق میکنه.
در این مورد شکی نیست. ولی من منظورم اینه که آیا اعتبار سنجی پایان راه یک مخرب است. یا اینکه بعضی ها میتوانند از این مورد هم عبور کنند.فقط خواستم بگم اعتبار سنجی کمک کننده نورتون هست
البته من دیگه ادامه نمیدم تا سوء تعبیر نشه. مهم اینه که نورتون ابزارهای کمکی و ماژولهای زیادی داره که خیلی مفید و کمک کننده است. حتی بعد از آلودگی.
راستی من چند ماه دیگه یک ازمون پیش رو دارم که باید حتما قبول شم (برام دعا کنید تا قبول بشم-خیلی مهمه). بنابراین شاید کمتر شما را بببینم. موفق باشید![]()
سلام
فایل های باقی مانده هیچ کاری نشدن
ولی در سندباکسیس اجرا کردم و نورتون نشناخت : دی
اون فایلی هم که مخرب نشناخت از روی دیتابیس نشناخت ولی از عکس که دیدید از روی اعتبار سنجی شناخت..
اگر اجرا بشه برمیگرده به تشخیص سونار واگر به نت وصل باشیم اعتبار سنجی میاد وسط..
50 / 50 هست بعضی مواقع رد شدهدر این مورد شکی نیست. ولی من منظورم اینه که آیا اعتبار سنجی پایان راه یک مخرب است. یا اینکه بعضی ها میتوانند از این مورد هم عبور کنند.
ایشالا داداش تو ازمونی که داری / موفق ازش بیرون بیای![]()
سلام
تست های ما فقط زمانی ارزش دارند که در دنیای واقعی باشند و من این تست را بر روی نورتون انجام دادم و روش جلو گیری از الوده شدن هم نشون دادم.
فقط باید فیلم را اپلود بکنم.
تست من و علی بر سره یکسری مخرب بود برای قدرت نورتون و کسپر که من امتیاز خوبی به نورتون میدم ,ولی علی هم باید به کسپر نمره اش را بده/ چون تو فیلم هم خودتون مشاهده میکنید !
نورتون برای سیستم های الوده درست شده و به نظر میاد دوستان از نورتون گلایه میکنند ولی چون روش استفاده را بلد نیستند ، ازش ایراد میگیرند !
لینک دانلود فیلم نورتون :
نتیجه را به شما واگذار میکنم !
Last edited by Karkas20; 17-03-2012 at 23:59.
در پیرو سخنان امیر چند مخرب تست شد اما با انتی ویروس غیر فعال که من زیاد این
تست قبول ندارم به خاطر اینکه در واقعیت اکثر مواقع انتی ویروس فعال با مخرب روبه رو میشودو وقتی مخرب به صورت ازادانه اجرا میشود ردیابی وشناسایی مخرب برای انتی ویروس سخت میشوداما همه واقعیت که شما در فیلم میبینید نیست کسپر بعد از ریستارت سیستم
اکثر ویروسا رو از بین برد که متاسفانه امکان فیلم گرفتن نبودکه 4 مخرب باقی موندن
و اینو اضافه کنم که در زمان تستس با کسپر سیستم به اینترنت وصل نبود
امامن هنوز فیلم امیر جان ندیدم به نظر میاد
نورتون برای پاک سازی احتیاج به نت داشتن
در قدرت اپلیکیشن ریتینگ نورتون هیچ شکی نیست اما کسپر هم میشه با تنظیمات اپلیکیشن کنترل اجازه نفس کشیدن به ویروسو ندی
اما کسپر به هیچ وجه به نت وصل نبودن
در اخر بگم که این تستها به هیچ وجه نمیشه روش حساب کرد
لینک تست kaspersky pure
با حجم 17 مگ
Last edited by kases; 18-03-2012 at 00:35.
علی چرا این تست را قبول ندارید؟!
الان هموم مخرب ها را بون نت تست میکنم...
نتیجه را اعلام میکنم.
ولی هر سوییتی وابسته به یک ماژوالی هست
مثل اینکه من بگم اپلیکشن کنترل کسپر را قطع کن و مخرب را کن / خب قدرت کسپر روی اون ماژوال هست.
پس نورتون هم روی ماژوال نت /
فکر بکنم یکم بی منطقی دارید حرف میزنید!
علی خودت هم خوب میدونی کسپر برای نت هم ساخته شده / من گفتم بعد اجرا مخرب ها نت وصل شود
ولی شما انجام ندادید ، من مقصر نیستم !
Last edited by Karkas20; 18-03-2012 at 08:07.
الان من همون مخرب ها را بدون نت تست کردم
و نورتون از صد در صد 80 درصد پیشگیری کرد !
روش تست هم مثل همون دیشبی بود / فقط اینجا سیستم ریستارت شد و بعد از بالا امدن نورتون شروع به پاکسازی کرد / مثل تست علی جان.
ولی شاید این تست از نظرها مردود شود !![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)