تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 573 از 1298 اولاول ... 734735235635695705715725735745755765775836236731073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,721 به 5,730 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

حرفتون کاملا درسته. یا واقعا اطلاع ندارند یا نمیخواهند جواب درست بدهند. من برای نامحدود مخابرات میخوام برم سمتش.
    اگه ببینم نامحدودش همون سرعت واقعی هم هست میرم میگیرم. به فرض 1 مگ بگیرم سرعت دانلودم 100 هم باشه با ماهی 43ت
    خیلی برام بصرفه است تا اینجایی که هستم و هزینه ی 1 مگ 5 برابر اینه و در اصل نمیشه گرفت. ولی خوب مشکل اصلی مخابرات
    پشتیبانی اونه که جوابگو نیستند. در کل به نظر سرعتها بد نباشه. چندتا تست از استانهای مختلف دیدم حتی همین 128 نامحدود
    که 12500 هست سرعت دانلود در حد 20 تا 25 بوده برای بقیه, امیدوارم برای استان ما هم اینطوری باشه.
    دوستان اگر کسی از این سرویس های جدید گرفت مخصوصا نامحدودش رو فعال کرد لطفا بیاد اطلاعی بده ببنیم چطوره

2. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

راستش من از پشتیبانی پرسیدم که اگه از سرعت ها ناراضی بودیم اون وقت چی؟ گفت پولتون رو پس می دن و البته ی جریمه ای هم ازتون می گیرن!

این یعنی چی؟ یعنی کلاه برداری! آخه اگه مشتری ناراضی هست و سرعت های شما واقعی نیست پس این جریمه گرفتن دیگه چه معنی ای می ده؟

راستش منم می خواسنم 512 نامحدود بگیرم منتها گفتم بیخیال.

ضمنا ناگفته نماند که شما می بایست کل هزیه های حداقل 6 ماه رو به صورت یک جا پرداخت کنید.مثلا واسه 6 ماهه یک مگ باید 288000 پول بریزید به جیب اینا!

یعنی چه سود هنگفتی اینا دارن می برن ، پول 6 ماه رو ی روزه می گیرن!

4. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

قیمتا رو که من دیدم چندتایی که یادم هست مشابه همون طرح نوروزی هست ولی چند نکته:
    نامحدود طرح نوروزی به درد نمیخورد و سرعت بر 8 تقسیم میشد مثلا 256 رو دوستم گرفت باید سرعت دانلودش 32 میبود ولی 4 بود اصلا یه چیز افتضاحی بود تازه اون طرح سراسری بود و کل براش تبلیغ کردن اینجور بود این یکی که دیگه نه سایتی داره نه هیچی هر کاری بکنن شما نمیتونی چیزی بگی
    پشتبانی مخابرات هم تعطیل هست یعنی 2020 زنگ میزنی یه مشت گاگول گوشی برمیدارن که از کامپیوتر هیچ بارشون نیست باز من چند بار شب ها تماس گرفتم مرد گوشی رو بر میداره گاهی اوقات بعضی هاشون بار فنی دارن
    طرح های محدودش اصولا نباید بد باشه یعنی نوروزی بد نبود ولی یه چیزی که من دیدم منطقه با منطقه فرق میکنه و شانسی هست اگه خوب باشه که هیچی اگه بد باشه میگن با تا همین حدود باشه مثلا 2 مگ باید 256 سرعتت باشه اگه مثلا 150 هم باشه میگن برا 2 مگ خوبه حالا تو خودتت رو بکش ولی جواب درست نمیدن
    سر ترافیک هم حاضرم به قران قسم بخورم که دزدی میکنن قبلا هم تو این تایپیک گفتم ترافیک اینجوری نیست که با نرم افزار که خودت نصب کردی قابل فهمیدن باشه شما برو چند تا سایت رو از یه isp دیگه وبگردی کن مثلا مقدار 5 مگ ترافیک کم میشه همینا رو با مخابرات وبگردی کنی مثلا 10 یا 15 مگ میافته حالا جریانش چی هست نمیدونم شما نرم افزار هم نصب کنی همون 10 یا 15 رو نشون میده مثل این میمونه که ترافیک مجازی برات ایجاد میکنن

6. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

شما خودتون طرحی که مال عید بود رو استفاده نکردید؟

بعد وقتی می خرید توی قرارداد سرعت رو چی ذکر کرده؟ ننوشته تقسیم بر چند میشه؟

در مورد محدود ها تقسیم بر چند میشه؟ کلا اگر سرعت های محدودها واقعی باشه به نظر من خیلی خوبه ، چون قیمت هاش به نسبت شرکت های دیگه ارزون تره

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببنید من خودم طرح عید رو دارم سرعتش هم واقعا خوب هست ولی طرح نامحدودش رو دوستم گرفت اینجوری بود که گفتم ولی کلا شانسی هست مثلا یه بار سرعت بیاد پایین زنگ بزنی اول که هیچی حالیشون نیست بعدش هم میگن سرعتت الانت خوب هست
    دیگه شانسی هست ولی شما درست میگی همون طرح های محدودش هم نسبت به شرکت ها خوب هست اما بستگی به شانست داره
    با تشکر

9. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

ببخشید شما دقیقا چه سرعتی گرفتید و الان با چقدر دانلود می کنید و آیا شبانه رایگان هم دارید و اگه اینطوریه سرعت شبانه دقیقا چقدره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

12. 2 کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان نامحدود مخابرات تهران براساس گفته دوستان تهرانی سرعتش براساس همان کیلو بیت یعنی تقسیم بر 8 هست یعنی کسی 512 بگیره سرعتش 64 و 256 سرعتش 32 هست الان یعنی اصفهان هم همین طوره نامحدودش یا کمتره؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

ظاهرا نه

بحث تهران با اصفهان فرق می کنه.

تهران همیشه یکسری طرح داره که خب طبیعتا مثل شرکت های دیگه تقسیم بر 8 میشه.ولی اصفهان یک طرح بیش تر نداره که همون زرین هست و توی این طرح جدید که گذاشتن درسته که سرعت ها واقعی نیست ولی دیگه فکر نمی کنم مثل تهران در حد فاجعه باشه.
    اینطوری که معلومه فقط سرویس های نامحدودش افتضاحه و بقیه خوبه.

البته وقتی قیمت های لیست این طرح جدید رو با شرکت های دیگه مقایسه کنید می بینید که مخابرات ارزون تره(به شرط سرعت مساوی) اما مخابرات اومده اینجا یک زرنگی به خرج داده و اون اینکه همیشه این طرح ها رو نداره و تحت عنوان به قول خودشون جشنواره اونا رو ارائه می کنه و شرط می ذاره که می تونید از این طرح های جدید استفاده کنید ولی به شرط پرداخت هزینه های حداقل 6 ماه به صورت یکجا!

کاملا مشخصه که مخابرات این سودهای هنگفت براش کافی نیست و با اینکار باز هم قدم های بعدی کلاه برداری رو برمی داره!

توجه داشته باشید که شرکت های دیگه آرزو دارن و همیشه مشتری رو ترغیب می کنن که از سرویس های مثلا سه ماهه یا 6 ماهه استفاده کنن و برای اینکار تخفیفاتی هم قائل می شن در حالی که مخابرات طوری عمل کرده که تازه مشتری ها التماس هم می کنن!

و این یکی دیگه از کلاه برداری های مخابرات هست و هیچ کسی هم هیچ اعتراضی نمی کنه!

15. 2 کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ببنید من خودم طرح عید رو دارم سرعتش هم واقعا خوب هست ولی طرح نامحدودش رو دوستم گرفت اینجوری بود که گفتم ولی کلا شانسی هست مثلا یه بار سرعت بیاد پایین زنگ بزنی اول که هیچی حالیشون نیست بعدش هم میگن سرعتت الانت خوب هست
    دیگه شانسی هست ولی شما درست میگی همون طرح های محدودش هم نسبت به شرکت ها خوب هست اما بستگی به شانست داره
    با تشکر
    طرح عید که شما گرفتی با چه سرعتی خریدی و سرعت دانلودت چند هست؟؟؟ شبانه هم داره ؟؟ اگه داره سرعت شبانه ات چنده؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •