تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 573 از 2199 اولاول ... 7347352356356957057157257357457557657758362367310731573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,721 به 5,730 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من چند روزي هست مودم رو خريدم و نوع مودم بيروني هست . منظورم اينه كه مودم بدون طرح رو خريدم 200 تومان و شارژ هم گرفتم ولي الان چند روزه كه صفحه web را باز ميكنم با همين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مواجه ميشم . زنگ زدم ميگن احتمال داره اونجا انتن نده ولي چيزي كه من ميبنم از 4 تا چراغ روي چراغ 3 هست كه فك ميكنم كافي باشه . بلاخره يك كلام خطم جلسه پشتباني بسيار بسيار بسيار ضعيف هست از دوستاني كه هنوز اقدام نكردن به خريد بهتره اقدام نكنيد.

2. 2 کاربر از jafarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خدا وکیلی 1 هفته است دیوانه شدم,خیر سرم سرعت 1مگ دارم اما شبها بیشتر از 15 نمی تونم دانلود کنم,از دیشب تا حالا فقط یه فایل 600 مگی گرفتم
    اینو دوستمون راست میگه سرعت 1 مگ داریم اما اصلا نمیشه دانلود کرد نمیدونم این مبین نت چه مرگش شده

اگه رو سیستمتون du meter نصبه برین ببینین تا چه ساعتی دانلود میکردین اگر هم نیست برید توی log دانلود منیجر ببینید تا کی داشته دانلود میکرده.
    چون من وقتی log رو دیدم ساعت 4:45 اینترنت کلا قطع شده بود. میخام بدونم همه این مشکلو داشتن یا فقط من ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من دو روز دیگه اعتبارم تمومه اما هر جور حساب می کنم 8 گیگ ماهیانه برام کمه ... خدا لعنتشون کنه .. از گلشون پایین نره این 40 تومن پول بی زبون ...

5. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    در مورد مودم داخلی وایمکس بهتره وقتی نیازی نداریم خاموش کنیم یا همواره روشن باشه
    ممنون

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون من وقتی log رو دیدم ساعت 4:45 اینترنت کلا قطع شده بود. میخام بدونم همه این مشکلو داشتن یا فقط من ؟
    کی امروز؟
    من تا 5 خورده ای بیدار بودم
    قطع نشده بود

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------

سلام
    در مورد مودم داخلی وایمکس بهتره وقتی نیازی نداریم خاموش کنیم یا همواره روشن باشه
    ممنون
    اگه ممکنه از یه روز تا چن روز استفاده نکنی،بهتره خاموش باشه وگرنه اگه در روز و به دفعات یه چن ساعتی استفاده داری،بهتره روشن باشه،چون خاموش روشن کردنای پیاپی به مراتب از روشن موندن طولانی ضررش بیشتره

8. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان کسی از طرح های جدید یک به چهار مبین نت استفاده کرده ببینه سرعت دانلود طوره؟ یکی از دوستان 512 طرح جدید گرفته میگه سرعت دانلودم بین 100تا110 هست.
    طح نامحدوش هم که به درد خودشون میخوره اخه یک به 10 به چه درد میخوره اخه!! یعنی 1مگ بگیر اما سرعت دانلود تا 110 هم نمیره
    کلا همه طرح های جدیدش به درد نخور هستن از همه ضایع تر اون 1مگ یکساله با 9 گیگ ترافیک
    سلام
    من یکهفته دارم
    سرعت حدود 65-70
    ولی ping خوبه
    آپلودش زیاد جالب نیست

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

برادران عزیز کسی تو طرح جدید سرویسش رو تمدید کرده ؟!!

فکر نمی کنم بصرفه ، با این ضریب اشتراک 1 به 4 اینترنت بگیریم .

11. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا این سرویس نامحدود چطوریه یعنی میشه؟؟؟<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>
    >>>
    >>
    >

طرح های پیش پرداخت نامحدود ماهیانه:
    طبق مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات جلسه شماره 87 مبین نت موظف گردیده است خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم با فناوری وایمکس را نیز بصورت نامحدود ارائه نماید که الیته در طرح های نامحدود وایمکس مبین نت طبق تعرفه های مصوب شده ضریب به اشتراک یک به ده می باشد که در جدول زیر مشاهده می گردد. پر واضح است که به اشتراک گذاردن یک پهنای باند مشخص بعنوان مثال 512 کیلوبیت بر ثانیه بین ده نفر با ارزش های مبین نت که همانا ارائه خدمات با کفیت مطلوب می باشد، مغایر می باشد.

طرح نام سرعت تا محدودیت زمان هزینه (ریال) نامحدود CR41 128Kbps یک ماه 368.000 CB41 256Kbps یک ماه 414.000 CB42 512Kbps یک ماه 504.000 CB43 1024Kbps یک ماه 686.000 R: خانگی - B: اداری
    مشترکین خانگی مجاز به دریافت خدمات با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه نمی باشند. قیمت های فوق بدون احتساب چهار درصد مالیات بر ارزش افزوده می باشد.
    پرداخت یک بار هزینه اولیه صد هزار ریال بابت فعالسازی، نصب و تحویل الزامی می باشد.
    ضریب اشتراک در طرح های فوق یک به ده می باشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ینفر 1 مگ 1به10 بگیره ببینیم چطوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی 1مگ یک به چهار گرفته ببینیم سرعتش چطوره؟؟ من 1مگ طرح قدیم دارم یا همون یک به هشت تو روز سرعت دانلودم 130 هست اگه یک به چهار باشه یعنی باید تا 220 راحت بره!!!
    اما الان شبها خیلی بده نمیدونم چرا اینطوره,واسه کسی هم اینطوره؟؟ تا ساعت 2شب میشه سرعتم به زور به32 کیلو بایت میرسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •