تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 573 از 773 اولاول ... 73473523563569570571572573574575576577583623673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,721 به 5,730 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظر من تو سری 2011 یکی NX720 و یکی سری 6 سامسونگ خیلی زیبا طراحی شدن.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    بالاخره بدون راهنمایی دوستان شارپ 830 سایز چهلشو را خریدم دیگه نمی دونم انتخاب درست کردم یا نه .
    مبارکت باشه دوست عزیز
    یکی از بهترین تی وی های 2011 رو خریدی. من هم دارم واسه خرید 46 برنامه ریزی میکنم ولی هنوز گرونه واسم.
    احتمالا از بانه خریدی، درسته؟ قیمت رو واسم پخ میکنی؟ موقع خرید مقایسه عملی هم با برندهای دیگه انجام دادی؟ نسبت به 820 شارپ تفاوت بارزی داره؟

3. این کاربر از mrm10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

1

آره واقعا کار سختی بید همه رو خسته می کنه من که علان دنبال سینما خانواده و از این ها بیدم هم یکم زیادی خسته شدم ولی باید همه تلاشومون رو کنیم جنس خوب بگیریم

خوب اینم یک حرفی بید

خوب اینجا کسی رو داریم بانه باشه ولی سایتاش بید
    البته فکر کنم کسی داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

من که دیگه فکر کنم تسلیم شدم...

قیمت NX720 40 و D6400 46 بانه حدود 1700 هست...

گزینه های خوبی به نظر میان.....

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام الان بهترین مدل lcd 32 با بودجه زیر 700 تومن چی میتونم بخرم لطفا سریع جواب بدید.
    لطفا جواب بدین من گناه دارم!

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

من که دیگه فکر کنم تسلیم شدم...

قیمت NX720 40 و D6400 46 بانه حدود 1700 هست...

گزینه های خوبی به نظر میان.....
    خوب من که دیگه فکر کنم همین 6960 یا به عبارت دیگه 6900 که سری C هست رو بگیرم
    تازه دیگه از همین تهران هم می گیرم
    بانه برو نیستیم

راستی بچه ها آوردن و وصل کردن چیا رو تست کنم یکیم توضیح بدید اولین تلویزیونی بید که می خرم یکم زیاد توضیح بدید ببنم چی ها رو تست کنم البته با سینما خانواده می گیرم
    چی تست کنم
    ممنون می وشم

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

خوب من که دیگه فکر کنم همین 6960 یا به عبارت دیگه 6900 که سری C هست رو بگیرم
    تازه دیگه از همین تهران هم می گیرم
    بانه برو نیستیم

راستی بچه ها آوردن و وصل کردن چیا رو تست کنم یکیم توضیح بدید اولین تلویزیونی بید که می خرم یکم زیاد توضیح بدید ببنم چی ها رو تست کنم البته با سینما خانواده می گیرم
    چی تست کنم
    ممنون می وشم
    اگه با گارانتی میخواین بخرین نیاز به تست شما نیست خودشون میان نصب می کنند،تست هم می کنند،فقط دقت کنید کارتن پلمپ باشه

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

اگه با گارانتی میخواین بخرین نیاز به تست شما نیست خودشون میان نصب می کنند،تست هم می کنند،فقط دقت کنید کارتن پلمپ باشه
    دمت گرم ممنونم
    فعلا

9. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مبارکت باشه دوست عزیز
    یکی از بهترین تی وی های 2011 رو خریدی. من هم دارم واسه خرید 46 برنامه ریزی میکنم ولی هنوز گرونه واسم.
    احتمالا از بانه خریدی، درسته؟ قیمت رو واسم پخ میکنی؟ موقع خرید مقایسه عملی هم با برندهای دیگه انجام دادی؟ نسبت به 820 شارپ تفاوت بارزی داره؟
    بله از بانه خریدم .قیمت 1.7.
    من برای خرید ex720رفته بودم که با مقایسه تصویرانها به این نتیجه رسیدم که تصویر شارب نه تنها از720بلکه ازسریهای nxهم بهتر بود.
    تمامی اشکالات 820 در این تی وی حل شده است. پانل مات . قاب ظریف. سه بعدی.باریک.سرعت تصویر200-240یو اس پی 3عدد وضمنا قروشنده میگفت یکی از یو اس پی ها برای ضبط است. من که نتوستم چونکه گزینه اش غیر فعال بودوروی پورت یواس پی سوم نوشته وایرلس
    تنها اشکال این تی وی اجرا نکردن تمام فرمتهای ویدیویی است
    ضمنا در یکی از سایتهای خارجی این تی وی را با سامسونگ d8000وسونیlx900مقایسه میکردند که برام خیلی جالب بود.
    سوالی داشتی در خدمتم متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مبارکت باشه دوست عزیز
    من برای خرید ex720رفته بودم که با مقایسه تصویرانها به این نتیجه رسیدم که تصویر شارب نه تنها از720بلکه ازسریهای nxهم بهتر بود.
    تمامی اشکالات 820 در این تی وی حل شده است. پانل مات . قاب ظریف. سه بعدی.باریک.سرعت تصویر200-240یو اس پی 3عدد وضمنا قروشنده میگفت یکی از یو اس پی ها برای ضبط است. من که نتوستم چونکه گزینه اش غیر فعال بودوروی پورت یواس پی سوم نوشته وایرلس
    تنها اشکال این تی وی اجرا نکردن تمام فرمتهای ویدیویی است
    ضمنا در یکی از سایتهای خارجی این تی وی را با سامسونگ d8000وسونیlx900مقایسه میکردند که برام خیلی جالب بود.
    سوالی داشتی در خدمتم متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز برای راه اندازی وایرلس hdtv سونی حنما آداپتور وایرلس مخصوص خودش رو میخواد یا با یک یو اس پی وایرلس دیگری مثلا tp-link هم جواب میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •