به نظر من تو سری 2011 یکی NX720 و یکی سری 6 سامسونگ خیلی زیبا طراحی شدن.....
به نظر من تو سری 2011 یکی NX720 و یکی سری 6 سامسونگ خیلی زیبا طراحی شدن.....
مبارکت باشه دوست عزیز
یکی از بهترین تی وی های 2011 رو خریدی. من هم دارم واسه خرید 46 برنامه ریزی میکنم ولی هنوز گرونه واسم.
احتمالا از بانه خریدی، درسته؟ قیمت رو واسم پخ میکنی؟ موقع خرید مقایسه عملی هم با برندهای دیگه انجام دادی؟ نسبت به 820 شارپ تفاوت بارزی داره؟
من که دیگه فکر کنم تسلیم شدم...
قیمت NX720 40 و D6400 46 بانه حدود 1700 هست...
گزینه های خوبی به نظر میان.....![]()
لطفا جواب بدین من گناه دارم!![]()
خوب من که دیگه فکر کنم همین 6960 یا به عبارت دیگه 6900 که سری C هست رو بگیرم
تازه دیگه از همین تهران هم می گیرم
بانه برو نیستیم
راستی بچه ها آوردن و وصل کردن چیا رو تست کنم یکیم توضیح بدید اولین تلویزیونی بید که می خرم یکم زیاد توضیح بدید ببنم چی ها رو تست کنم البته با سینما خانواده می گیرم
چی تست کنم
ممنون می وشم![]()
اگه با گارانتی میخواین بخرین نیاز به تست شما نیست خودشون میان نصب می کنند،تست هم می کنند،فقط دقت کنید کارتن پلمپ باشه![]()
دمت گرم ممنونم
فعلا
بله از بانه خریدم .قیمت 1.7.
من برای خرید ex720رفته بودم که با مقایسه تصویرانها به این نتیجه رسیدم که تصویر شارب نه تنها از720بلکه ازسریهای nxهم بهتر بود.
تمامی اشکالات 820 در این تی وی حل شده است. پانل مات . قاب ظریف. سه بعدی.باریک.سرعت تصویر200-240یو اس پی 3عدد وضمنا قروشنده میگفت یکی از یو اس پی ها برای ضبط است. من که نتوستم چونکه گزینه اش غیر فعال بودوروی پورت یواس پی سوم نوشته وایرلس
تنها اشکال این تی وی اجرا نکردن تمام فرمتهای ویدیویی است
ضمنا در یکی از سایتهای خارجی این تی وی را با سامسونگ d8000وسونیlx900مقایسه میکردند که برام خیلی جالب بود.
سوالی داشتی در خدمتم متشکرم
من برای خرید ex720رفته بودم که با مقایسه تصویرانها به این نتیجه رسیدم که تصویر شارب نه تنها از720بلکه ازسریهای nxهم بهتر بود.
تمامی اشکالات 820 در این تی وی حل شده است. پانل مات . قاب ظریف. سه بعدی.باریک.سرعت تصویر200-240یو اس پی 3عدد وضمنا قروشنده میگفت یکی از یو اس پی ها برای ضبط است. من که نتوستم چونکه گزینه اش غیر فعال بودوروی پورت یواس پی سوم نوشته وایرلس
تنها اشکال این تی وی اجرا نکردن تمام فرمتهای ویدیویی است
ضمنا در یکی از سایتهای خارجی این تی وی را با سامسونگ d8000وسونیlx900مقایسه میکردند که برام خیلی جالب بود.
سوالی داشتی در خدمتم متشکرم
دوستان عزیز برای راه اندازی وایرلس hdtv سونی حنما آداپتور وایرلس مخصوص خودش رو میخواد یا با یک یو اس پی وایرلس دیگری مثلا tp-link هم جواب میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)