بله مي دونم كه IP رو مي گه. من تجربه خودم رو گفتم.
بله مي دونم كه IP رو مي گه. من تجربه خودم رو گفتم.
سلام دوستان
به این عکسا هم نگاهی بندازین بببینین اینا درستن .شاید این وایرلس من راه بیفته
http://img4.-------------/viewer.php?file=3nmmes5adxevh50fu1k0.png
http://img4.-------------/viewer.php?file=4hkbvant0ejlsowdodav.png
مرکز مخابرتی؟
من زاهدان هستم
توی دفترچه هم درست نوشته، ولی با تنظیم دستی هم کاملا باید درست کار کنه. شما باید IP کانکشن شبکه (یعنیlocal area connection ) را بدین . اگر کارت شبکه هم نداشته باشین، خود درایور usb مودمتون موقع نصبش یه کانکشن مجازی شبکه می سازه.
شما مشکلتون حتما چیز دیگه است والا ip range هیچ ارتباطی به vpi vci نداره.
شما چرا dns تون خالیه؟ نه روی اتوماتیکه و نه عدد دادین، پس طبیعتا کار نمی کنه. preferred را بزارین روی 192.168.1.1 شاید درست بشه.
شما عکس پریز تلفنو چیکار می خوای؟ عکس کجاشو می خوای؟
Last edited by ChaoticHead; 24-12-2009 at 19:06.
سلام .
یه راهنما واسه مودم خودم پیدا کردم ... گفتم بذارم شاید به درد بخوره .
مخلصیم .
نه با اون هم حل نشد
دیوونه میشم دیگه![]()
جمیعاً سلام
0- محسن جون مبارکه ، شیرنیشو کی بخوریم؟اگه میخوای بندازی بعد از محرم ،شرمنده ، میتونی یه قیمه بدی !!
1- ببین کدوم splitter خوش فرم تره ، همون رو بنداز.
2- 15 متر که سهله ، من زمانیکه هنوز وایرلس نداشتم ، سیستم طبقه پائین رو با کابل CAT5 سی متری وصل کرده بودم. تازه 15 مترشم رو پشت بومه ، و همچنان ازش استفاده میکنم.
-------------------------------------------------------
امن ترین سیستم WPA2-Personal هستش.
-------------------------------------------------------
فکر کنم تاپیک رو یه کوچه اشتباهی اومدی ، اینجا رفع اشکال شبکه و مودم adsl هستش. ، پیشنهتاد میکنم به تاپیک های سرویس دهنده های اینترنت پرسرعت سری بزنین:
واسه زدن تاپیک هم تو همون صفحه ای که بهتون لینک دادم ، یا هر جای دیگه (خارج از تاپیک ها) ، بالای صفحه روی کلید موضوع جدید کلیک کنید. عنوان پیغامی که میدین ، همون عنوان تاپیک خواهد شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------
شما تنظیم IP رو دستی انجام دادین و همونطورکه دوستمون ChaoticHead گفتن DNS هم رو وارد نکردین.
پیشنهاد میکنم تو عکس زیر، سیستم رو بذارین روی اتومات و تو مودم هم حتماً بذارین بصورت اتومات تنظیم کنه و خودتون نه IP بدین و نه DNS رو .
ختم کلام اینکه تنها چیزی که باید شما وارد کنید UserName و Password مربوط به ISP هستش
پست حذف شد
Last edited by fmps; 24-12-2009 at 21:04.
خیلی عذر میخوام دوستان میدونم اعصاب نذاشتم بهتون
ولی گذاشتم رو اتومات
بازم نشد![]()
همون 0 و 35 هستن؟
تو ( Internet Protocol (TCP/IP برو رو حالت دستی و بزنشون ، DNS رو هم وارد کن؟ اون رو چه عددی دادن؟
ولی تعجب میکنم ، من تاحالا ندیدم اتومات جواب نده . تونستی واسه کانفیگ کردن مودم از یه سیستم دیگه یا لپ تاپ استفاده کن ، وقی OK شد ، به سیستمت وصلش کن.
منظورت رو نفهمیدم ، بگی سه سوته واست میفرستم. منظورت سوکت رو دیواره؟؟
---------------------------
کجائی Asus که سه سوته کانفیگ میشی .... !!! حالا هی بگین Asus بده !!!
کاش میتونستم لینک دفترچه مودم شما و دوست خوبمون ChaoticHead که سمفونی دارن رو پیدا کنم.
همونطور که گفتی مودمت به لپ تاپ وصله ، مشکل فقط دو چیز میتونه باشه:
1- DNS و VPI/VPCI: که شاید مودم نمی تونه اتومات پیداش کنه ( ممکنه 0 و 35 نباشن) و باید از ISP یا سایتش بگیری و دستی تو لپ تاپ وارد کنی.
2- FireWall ویندوز یا یه Firewall دیگه مثل NOD که جلوی IP ات رو گرفته . همه Firewall ها رو Disable کن ، ببین میشه؟ ( در حالتی که همه چیز رو اتوماته و همینطور وقتی مقادیر رو دستی میدی)
Last edited by a6l3i; 24-12-2009 at 22:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)