Dear Mr. X
Do you know the difference between an executable file and source code? Source code is not compiled yet and doesn't need any crack or serial number
Please don't spam
Dear Mr. X
Do you know the difference between an executable file and source code? Source code is not compiled yet and doesn't need any crack or serial number
Please don't spam
:
Mr.X do you know the different between an executable file and source code ?the source code is not compiled yet and doesnt require any password or crack.
please dont spam the board
now this is what i could think of:31
برای تخته پاک کن فک کنم DUSTER مناسب تر باشه.
بچه ها متن زیر رو واسم ترجمه کنید لطف کنید طوری ترجمه کنید که چیزی ار ارزش متن کم نشه.باتشکر
(((دوستی ما با یه شکلات شروع شد.من بچه بودم ،اونم بچه بود. نگاش کردم،نگام کرد .گفت:دوستیم؟گفتم دوست دوست. گفت:تاکی؟ گفتم:دوستی که تا نداره.گفت: تا مرگ؟ گفتم:نه…تا نداره. گفت: تا زندگی بعد از مرگ خوبه؟ گفتم:نه…نه تا نداره. اصلا اگه تو می خوای یه تا از این طرف تا اون طرف آسمون واسش بکش. من که می دونستم دوستی اون تا داره. گفت:بیا واسه دوستیمون یه نشونه بزاریم. گفتم چی؟ گفت:شکلات،هر وقت همدیگرو دیدیم بهم شکلات هدیه بدیم. قبول کردمو از اون روز دوستیمون شروع شد. هروقت همدیگرو می دیدیم به هم شکلات هدیه می کردیم.من شکلاتامو تندی می خوردم ولی اون شکلاتاشو نمی خورد نگه می داشت. اون واسه شکلاتاش یه صندوقچه درست کرده بود. می گفتم :بخور… میگفت: نه تموم میشه.می خوام تموم نشه. می گفتم اگه شکلاتاتو مورچه بخوره چی؟ میگفت: نه مواظبشون هستم. خلاسه ۲ سال ۷ سال ۱۲ سال گذشت. حالا امشب می خواد بره.من که می دونم دیگه بر نمی گرده. خودش می گه زود بر می گرده. یادش رفت به من شکلات بده. اما من که یادم نرفته.دو تا شکلات بهش دادم. یکیش و دادم برای خوردن و یکیشم واسه صندوق کوچیکش .هر دوتاشو خورد.یادش رفته بود صندوقی داشته. حالا اون رفته.دوستی اون تا داشت اما من که دوستیم تا نداره .پس همیشه برای من هست و باقی میمونه.حالا با یه صندوق پر از شکلات چی کار میکنه؟ خوش به حال خودم که شکلاتامو تندی می خوردم. دیدین گفتم دوستی اون تا داره؟)))
این متن تو امضام هم هست.
سلام
لطفا اين فايل رو ترجمه كنيد - كشتي كج هست - ممنون
Impact Main Event
Mr. Anderson vs Jeff Hardy
Hardy puts Anderson in an armbar and keeps him away from the ropes, but gets hit with a neckbreaker for a two count. Anderson tries sending him off the ropes but Hardy clotheslines him and then hits a corkscrew somersault. Hardy goes for a Twist of Fate but Anderson counters and hits a rolling fireman's carry and goes to the top rope. Anderson goes up top and mocks Hardy by doing his pose and attempts a Kenton Bomb but Hardy rolls out of the way and hits the Twist of Fate on Anderson to get the win.
Winner - Jeff Hardy
اين رو هم لطفا معني كنيد - ممنون ميشم
TNA Wrestling's Insane Dealmaker Don West is back with his latest special at ShopTNA.com, featuring Jeff Hardy!
Read about it from Don West below:
WE ARE GOING TO TAKE THE BROWN BAG SPECIAL TO ANOTHER LEVEL.
YOU WILL STILL GET THE SHIRT AND THE 4 DVD’S
BUT GUESS WHAT? YOUR SHIRT WILL BE GUARANTEED TO BE A JEFF HARDY T-SHIRT
BUT THAT’S NOT ALL!!!!!!
WE WILL THROW IN THE BRAND NEW JEFF HARDY PENDANT.
IT IS AWESOME. WE HAD THEM MAKE THEM 3 TIMES AS BIG AS THE LAST ONES.
WE ARE STILL NOT DONE.
WE WILL ALSO THROW IN A JEFF HARDY AUTOGRAPHED PICTURE!!!!!!!!!!
ALL THIS FOR ONLY $29.99!!!!
ARE YOU KIDDING ME? THAT’S INSANE!!! THAT’S CRAZY!!!! THAT’S FREAKING ABSURD!!!!!!!
A $140.00 VALUE ALL FOR JUST $29.99!!! HURRY AND ORDER NOW BECAUSE THERE ARE JUST 100 TO SELL!
Certain Goods یعنی چه ؟
با excise ارتبا معنایی داره ؟
سلام
دوستان یه سوال داشتم
می خواستم بدون کدوم دو گزینه ترجمه درست مدرسه راهنمایی از فارسی به انگلیسی هست
Guidence School
Middle School
ترجمه كلمه به كلمه اش كه همون Guidance School ميشه ولي خود انگليسي زبان ها براي مدارس راهنمايي شون لفظ Middle School يا Junior high school رو استفاده مي كنن. يا لااقل توي انگيسي آمريكايي!!
هیچکس نمیدونه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)