تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 573 از 940 اولاول ... 73473523563569570571572573574575576577583623673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,721 به 5,730 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسي ممنون ولي موقع خارج شدن از زييپ ارور داد ولي برنامه اومد بعد اينكه اسم ليگا كجاشه
    از اون منوی کشویی شماره 21 رو انتخاب کن بعد تغییر دادن یادت نره اول کلید سیو بعدا ریبیلد رو بزن

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان .......................

آموزش بازی کردن pes 2009 بصورت آنلاین رو پیدا کردم ........اما ترجمه نکردم .....البته چیزه خاصی هم فک نکنم داشته باشه ......
    من هنوز امتحان نکردم ...

.................................................. .................................................. ........
    Play PES 2009 Online Lan

TUTORIAL VERSION 0.01

READ THIS VERY CAREFULLY
    This early beta will only work in 1vs1 where both users need to be of version 1.02
    Its kinda rushed out and comes with some important things to remember.

To play you will need to do the following steps:
    [Necessary steps to be able to play this game]
    1 - Opening/Forwarding a couple of ports in your router
    TCP:20010,20020,20030,20085
    UDP:5739

2 - Install the pes09.crt certificate into your Trusted Root Certification Authorities folder.
    There are 2 ways to do this and screenshots of how to do that are included in the "ssl certificate" folder.
    IMPORTANT: READ THE NOTE ***Regarding the certificate***.

3 - Modifying your HOSTS file, found in [DRIVE]\WINDOWS\system32\drivers\etc\
    [ip of running GoalServer2009.exe] pes09pcgate-e.winning-eleven.net
    [ip of running GoalWebServer2009.exe] pes2009web.winning-eleven.net
    [ip of running stun-server] pes7stun-e.winning-eleven.net

4 - Modifying the ip.conf file to reflect your situation

5 - In your PES2009 Settings, tab "Online" uncheck "Auto" and set UDP Port to 5739

6 - Start stunnel.exe, don't change the stunnel.conf
    7 - Start GoalServer2009.exe , only one user should start this.
    8 - Start GoalWebServer2009.exe , both users should start this
    9 - Start stun-server-0-96.exe, with the following command:
    stun-server-0-96.exe -v -h [your local ip] -a 127.0.0.1

Couple of extra notes ingame:
    The first user connecting must have the server profile
    The other user connecting must have the client profile
    If this is not the case, restart both 2009 servers

- Don't try to chat ingame, but you can in the replays.
    - You can only play one game for now, then the servers have to be restarted.
    - The server user must create the room with the following parameters:
    Don't change anything except the ranking match value. Change that to friendly match.
    - When the server is in his room he has to wait for the client to enter.
    - When both players are in the room, only the server has to press ready and can start the match.

***Regarding the certificate***
    After you're done playing with the game and have closed the server/game you must remove the installed certificate.
    I urge and insist that you remove the certificate for the following reasons:
    Its installed as a root certificate, and the private key is included in this release.
    This means anyone can create valid certificates for any domain using these files.
    If you keep the certificate installed you have a high risk of becoming a victim of phishing, so again I must say:
    install the certificate before playing and REMOVE it after playing.

We're working on some tools to automate these things, but this is not ready yet and you all wanted a quick release.
    Please supply feedback if it did work or didn't work at
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    If you can make a better/nicer guide please submit your tutorial on the forums.

دانلود:

کد:
    .................................................. .................................................. ....................

18
    PES Green 1.3 (Play PES 2009 Online LAN)

1. Download version 1.3, put in folder with pes2009.exe

2. Enter IP (your IP and your friends IP)

دانلود PES Green 1.3
    کد:
    دانلودHamachi 1.0.3.0
    کد:

.................................................. ..........

4. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

برای بار چندم میگم لازم نیست برای تشکر به خودت زحمت بدی اصلا نیازی به تشکر کردن نیست بی تعارف میگم ولی اگه میخوای اینکار رو بکنی از دکمه مخصوصش استفاده کن
    زدم دكمرو
    يه سوال ديگه كسي ميدونه از كجا ميشه لوگوي ليگ ها رو عوض كرد

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
    من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
    یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
    مشکل چیه؟؟؟؟؟

اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
    >> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch
    ای خداااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!

من که دیگه کف کردم از بس به این سئوال جواب دادم!

چه جوري ميشه نام ليگ و عوض كرد مثلا ليگ هلندو ميخوام يه يه اسم ديگه بزارم
    ممنون ميشم اگه كمك كنيد
    در ضمن كسي ميدونه از كجا ميتونم اسامي بازيكنان ليگ برترو گير بيارم
    با STR-Editor!!!!!!!

ممنون از راهنماییت من این فایلها رو پاک کردم.اما اسکوردبرد عوض نشد .اسکرین اول بازی هم عوض نشد (البته این مهم نیست) . در ضمن من اصلا فایلهای 3-11 و 12 رو نداشتم.
    شما خوب نگفته بودین اسکور برد رو هم می خواین عوض کنین! فایل هایی که پسوندشون 53 - 54 - 55 - 61

هستش، مربوط به اسکور برد هستن.
    کرسپو جان من موفق نشدم این تغییراتو اعمال کنم (حد اقل در مورد مستر لیگی که از قبل ساخته شده اسم لیگها درست نمیشه).با توجه به اینکه سایز فایل unnamed_14 زیاد نیست شما این تغییراتو اعمال کن (مثل درست کردن اسم لیگ A ,B و...)و سیوشو بزار تا همه بتونن دانلود کنن .ممنون از زحمات شما و چند تا دیگه از دوستان که همیشه توی این تاپیک در خدمت کاربران هستن.

پی نوشت: نمیدونم گرفتاریت چیه اما من خیلی وقتا دعات میکنم .
    نمی دونم چرا ماله شماها اینجوریه!!!!!!!! من فردا ماله خودمو امتحان میکنم و انشاالله اگر عمری باقی باشه، فردا

شب جواب قطعی رو میدم. نمیشه من کلی بزارم. چون هر کسی ممکنه آپشن فایل خاص خودش رو داشته باشه و

شما بهتره ماله خودتو بزاری تا واست درست کنم. خواهش می کنم. دوستان دیگه لطف میکنن و من هم انجام

وظیفه.

پ.ن: واقعاً خوشحالم کردی. خیلی خیلی ازت ممنون.

اگه آپدیت 170 مگی (cv0f) رو دانلود کردی نمیشه این روش
    نه کرایزر جان. ربطی نداره. من خودم پچ رو نصب دارم!

عزيز من من اين فايل cv0f رو ندارم بعد اين فايلو نبايد توي pdata ريخت بايد توي rv0c_e بايد ريخت
    درسته. دقیقاً درسته. مر30 که اشتباهمو گوش زد کردی.

زدم دكمرو
    يه سوال ديگه كسي ميدونه از كجا ميشه لوگوي ليگ ها رو عوض كرد
    از چندجا باید عوض کنی.

داخل پوشه های:

cv0a.img
    cv05.img
    rv0c_e.img

----------------

جناب 4039، به گمونم دیگه شما هم بتونی مشکلت رو حل کنی. چون مشکل پیدا شد از کجا بوده.

7. 3 کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوش تیپ من که گفتم بدون پست میشی نگران نباش به هر حال بعد یکی دو بازی یه پست جدید یاد میگیری چند تا پست بلد بودی تا قبل این

من خودم wf بودم اولش ولی همون اول که ترینر استفاده کردم از دست دادم این پست رو ولی بعدش توی تیمهای مختلف که بازی کردم کلی پست یاد گرفتم الان این پست ها برام فعال هستند.
    DMF - CMF - AMF - SS - CF
    ایشالا فصل بعد به یکی از تیم های بارسا یا اینتر یا Lyon برم پست wf که همون اول بودم رو یاد میگیرم
    خوب منم که نگفتم شما نگفتی!!
    داشتم در دو دل می کردم یه جورایی...
    در ضمن یه پیشنهاد...زیاد تو این تیمهای بزرگ نمونین...من بعد 3 فصل بازی تو بارسا و زدن کلی گل...فصل سوم باهام تمدید نکردن نامردا!! اتفاقا فصل سوم بهترین فصلم بود...کلی از بازیا گل زدم و rating 8 گرفتم...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب منم که نگفتم شما نگفتی!!
    داشتم در دو دل می کردم یه جورایی...
    در ضمن یه پیشنهاد...زیاد تو این تیمهای بزرگ نمونین...من بعد 3 فصل بازی تو بارسا و زدن کلی گل...فصل سوم باهام تمدید نکردن نامردا!! اتفاقا فصل سوم بهترین فصلم بود...کلی از بازیا گل زدم و rating 8 گرفتم...
    سو قبلیت رو نگه نداشتی؟
    می دونی بهترین ترینر اون +4 ببود که فقط مال مود bal درست کار میکرد ولی با آپدیت بازی اون ترینر دیگه کار نمیکنه

گوگل دست شما درد نکنه مطلب جالبی بود در واقع همون دایرکت آی پی رو فعال می کنه البته چون بعدا اضافه شده یکمی کاراش سخته مثلا اون کدهای داخل روتر رو باید تغییر داد و یکم دقت می طلبه. یادمه پارسال با همین هاماچی با چند نفر فیفا رو همین شکلی آنلاین بازی کردیم که مثل همین نوشته هایی که نوشته محدود هست و ما میتونیم یک تیم برداریم و حریف مسابقه بدیم و بعد پایان بازی خارج میشه و باید یه بار بازی ریفرش بشه ولی من الان که این نوشته ها رو خوندم دیدم نوشته فعلا محدوده یعنی ظاهرا گروهی که این تشیلات رو راه انداختن می خون گسترش بدن و خدا رو چه دیدی یهو اومدن Legend رو هم فعال کردن تا به صورت Fake مود Legend رو آنلاین زدید. خفن حال میده
    Last edited by Spaniuly; 19-01-2009 at 07:03.

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سو قبلیت رو نگه نداشتی؟
    می دونی بهترین ترینر اون +4 ببود که فقط مال مود bal درست کار میکرد ولی با آپدیت بازی اون ترینر دیگه کار نمیکنه

گوگل دست شما درد نکنه مطلب جالبی بود در واقع همون دایرکت آی پی رو فعال می کنه البته چون بعدا اضافه شده یکمی کاراش سخته مثلا اون کدهای داخل روتر رو باید تغییر داد و یکم دقت می طلبه. یادمه پارسال با همین هاماچی با چند نفر فیفا رو همین شکلی آنلاین بازی کردیم که مثل همین نوشته هایی که نوشته محدود هست و ما میتونیم یک تیم برداریم و حریف مسابقه بدیم و بعد پایان بازی خارج میشه و باید یه بار بازی ریفرش بشه ولی من الان که این نوشته ها رو خوندم دیدم نوشته فعلا محدوده یعنی ظاهرا گروهی که این تشیلات رو راه انداختن می خون گسترش بدن و خدا رو چه دیدی یهو اومدن legend رو هم فعال کردن تا به صورت fake مود legend رو آنلاین زدید. خفن حال میده
    سیو رو داشتم...منتها چنتا بازی کردم دوباره اون پست ها اومد برام.در ضمن عضویت تیم ملی رو هم می پرونه!ولی در کل حال میده...خسته شده بودم از بس لاکپشتی پیشرفت می کرد!

پچی نیست که فقط اسم بازیکنای کلاسیک رو درست کنه؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شما خوب نگفته بودین اسکور برد رو هم می خواین عوض کنین! فایل هایی که پسوندشون 53 - 54 - 55 - 61

هستش، مربوط به اسکور برد هستن.
    سلام
    من این شماره هارو تو پوشم نداشتم بجاش اینا بود: 153-154-155-161 با همون اسم scoreboard . هر 4 تارو که پاک میکنم کلا اسکوربورد هم حذف میشه .راستی لوگوی gamingaccess هم هنوز حذف نشده همینطور منوی نارنجی رنگ اول بازی .الان فقط backgroand این پچ حذف شده و بجاش همون پشت زمینه اصلی کونامی فعال شده.مشکل از کجاست؟
    راستی دیشب طرفدار رئال بودی یا ... ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سیو رو داشتم...منتها چنتا بازی کردم دوباره اون پست ها اومد برام.در ضمن عضویت تیم ملی رو هم می پرونه!ولی در کل حال میده...خسته شده بودم از بس لاکپشتی پیشرفت می کرد!

پچی نیست که فقط اسم بازیکنای کلاسیک رو درست کنه؟
    من یه Edit file دارم اسامی رو اصلاح کرده دقیقا میخوای بدم

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از چندجا باید عوض کنی.

داخل پوشه های:

Cv0a.img
    cv05.img
    rv0c_e.img

----------------

.
    فهميدم يادم اومد
    Last edited by 4khane; 19-01-2009 at 15:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •