تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 573 از 923 اولاول ... 73473523563569570571572573574575576577583623673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,721 به 5,730 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    از طریق هارد یا فلش هم میشه پک های نرم افزار rosetta stone رو نصب کرد؟
    چون من این نرم افزار رو دانلود کردم و نصب کردم.و پک های آموزشیش هم دانلود کردم ولی در قالب فایل ایزو هست.
    البته میشه ایزو ها رو اکسترکت کرد ولی خود نرم افزار رو که باز می کنم میگه سی دی رو در دستگاه قرار دهید نمیگه از طریق هارد هم میشه نصب کرد.
    امکان نصب از هارد هم هست چون تعداد پک ها زیاده اگه همرو بخوایم رایت کنیم تعداد زیادی سی دی مصرف میشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

1

one point ten=1.10 one tenth=1/10

3. 2 کاربر از davood chabavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من سری کتابهای American streamline رو خوندم و بعد از اون کتابهای new interchange رو تا پایان جلد سبز.. الان زبانم تا حدی خوبه اما هنوز راضی نیستم ، مثلا برای ایلتس اگر بخوام اقدام کنم فکر میکنم اعتماد به نفس لازم رو ندارم !!

ضمنا خودم توی خونه میخونم و فیلم می بینم و فایل صوتی میشنوم ! چون کارمندم اصلا وقت شرکت توی کلاسها رو ندارم!

الان برای مرحله بعد شما اساتید چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟ سری کتابهای passage یا headway?

ممنون از راهنماییتون.

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام دوستان

من سری کتابهای American streamline رو خوندم و بعد از اون کتابهای new interchange رو تا پایان جلد سبز.. الان زبانم تا حدی خوبه اما هنوز راضی نیستم ، مثلا برای ایلتس اگر بخوام اقدام کنم فکر میکنم اعتماد به نفس لازم رو ندارم !!

ضمنا خودم توی خونه میخونم و فیلم می بینم و فایل صوتی میشنوم ! چون کارمندم اصلا وقت شرکت توی کلاسها رو ندارم!

الان برای مرحله بعد شما اساتید چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟ سری کتابهای passage یا headway?

ممنون از راهنماییتون.
    سلام...

شما دیگه دنبال کتاب آموزشی نرین. تا میتونین کتاب داستان انگلیسی بخوانین. در شهر کتاب ها هم به راحتی میتونین سطوح مختلف را پیدا کنین. و یا تو اینترنت میتونین دانلود کنین.
    فقط فکر میکنم داستان هایی که سطحشون در حد intermediate هست. برای شما مناسب ِ. کتاب از این سطح پایین تر شاید براتون خیلی آسون باشه.

در کنارش روی فیلم کار کنید. یک فیلم را برای بار اول ببینید و لذت ببرین. بار دوم، با زیرنویس انگلیسی ، روزی 5 الی 10 دقیقه از فیلمو ببینید، و به تمامی اصطلاحات و لغاتی که استفاده شده دقت کنید. ممکنه این مرحله چندین و چند بار نیاز به تکرار شدن داشته باشه و بعد از اون ، وقتی به این شکل رو تمام فیلم کار کردین، بدون زیرنویس ببینین و خودتون از اینکه بدون زیرنویس میتونه لغت به لغت را متوجه بشین هم از لحاظ شنیدار و هم معنا، کلی لذت میبرین

اگه بتونید در یک بازه ی زمانی روی داستان و فیلم کار کنید خیلی خوب میشه. سطح زبانتون به زبان native نزدیک میشه.
    و بعد برای امتحاناتی مثل آیلتس میتونین رو تک تک مهارت ها کار کنین. که اگه لازم باشه برا یکی دو تا از مهارت ها کلاس هم برین.

ولی در حال حاضر کتاب و فیلم ...

موفق باشید

6. 2 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

1-توی کتاب headway اخر هر دو درس یک اهنگ میزهراه..ولی انتهای کتاب نوشته ها یا متن این اهنگ ها رو نداره...از کجا میشه پیدا کرد
    داخل کتاب هم نیست
    2-کسی کتاب معلم اینترچنج قرمز 1 رو نداره واسه دانلود..لینک 4شر خرابه و نیست...ممنون
    3- الان دارم کلاس میرم و کتابهای اینترچنج رو یاد میگیرم الان جونیور 6 در واقع اون کتاب قرمزه هستم... میخواستم ببینم در کنارش از چی استفاده کنم بهتره تو این سطح..سطحم چیه الان؟
    ممنون
    Last edited by ila; 11-11-2011 at 15:00.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

1-توی کتاب headway اخر هر دو درس یک اهنگ میزهراه..ولی انتهای کتاب نوشته ها یا متن این اهنگ ها رو نداره...از کجا میشه پیدا کرد
    داخل کتاب هم نیست
    2-کسی کتاب معلم اینترچنج قرمز 1 رو نداره واسه دانلود..لینک 4شر خرابه و نیست...ممنون
    3- الان دارم کلاس میرم و کتابهای اینترچنج رو یاد میگیرم الان جونیور 6 در واقع اون کتاب قرمزه هستم... میخواستم ببینم در کنارش از چی استفاده کنم بهتره تو این سطح..سطحم چیه الان؟
    ممنون
    سلام...

اگه اسم آهنگهارو میدونید، در گوگل سرچ کنید، شاید بتونید متن را پیدا کنید.

این لینک سالمه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کتاب داستان در سطح elementary و pre-intermediate بخونید. خیلی زیاد

موفق باشید

9. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من دیکشنری لانگمن رو واسه موبایلم میخوام
    وقتی میرم توی سایت vocabtrainer.mobi و کد روی سی دی رو وارد میکنم چیزی دانلود نمیکنه چرا؟ ممنون

داره خودمونی میشه Atefeh.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من میخواستم بدونم این دو تا اصلاح درسته یا نه و توی جمله چه جوری به کار میره ؟
    Pull your socks up
    کمر همت بستن
    و
    make up one's mind
    تصمیم گیری کردن
    مثلا بخوایم بگیم اون تصمیمش رو گرفت این درسته : he made up his mind
    یا pull his socks up
    Last edited by Atefeh.N; 16-11-2011 at 21:35.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام
    من میخواستم بدونم این دو تا اصلاح درسته یا نه و توی جمله چه جوری به کار میره ؟
    Pull your socks up
    کمر همت بستن
    و
    make up one's mind
    تصمیم گیری کردن
    مثلا بخوایم بگیم اون تصمیمش رو گرفت این درسته : he made up his mind
    یا pull his sock up
    سلام...

هر دو معادلی که نوشتین برای این اصطلاحات درست هست.

مثال برای pull your socks up:
    he has to pull up his socks in physics: او باید در درس فیزیک بیشتر تلاش کنه.(کمر همت ببنده)
    I saw yr grades, it seems you need to pull up your socks for next semester: نمره هاتو دیدم، به نظر میاد برای ترم بعد نیاز به تلاش بیشتری داری.

//

مثال make up one's mind:
    I have to make up my mind: من باید تصمیمو بگیرم
    we still haven't made up our mind on getting married: ما هنوز در مورد ازدواج تصمیم نگرفتیم

موفق باشید

13. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام به دوستان گلم
    دنبال یه سریال انگلیسی میگردم که این شرایط رو داشته باشه:
    1- بازیگرهای سریال فقط با یه لهجه(بریتیش یا امریکن) توش صحبت کرده باشن( مثل لاست نباشه!)
    2-تیکه هایی و کلمه های گنگ که بعضی وقت ها فهمش سخته تو سریال نباشه(مثل سریال فرندز نباشه!)
    3-قابل دانلود کردن باشه و مخصوصا زیرنویس انگلیسی اون به طور کامل گیر بیاد(مثلا سریال فرندز، گرچه خیلی وقته که اومده ولی اگه زیرنویسش رو بگیرین تو بعضی از دقایق فیلم زیرنویس جا میمونه و نمیتونین دقیقا بفهمی چی گفتن!)
    4-حدالامکان سریالی نباشه که فقط تا یه جا ساخته باشن.

البته من این سریال رو برای تقویت زبانم میخوام و سطح زبانم Intermediate هست.
    مرسی

Last edited by Alli13; 15-11-2011 at 16:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •