چشم آقا امير عكس كامل از همه بخشهاي كولر ميگيرم و نشون ميدم.
در مورد منع تردد، همونطور كه آقا امير گفت، مربوط به دودزا بودن ماشين و نداشتن معاينه فني است.
اگر اين مشكلات رو نداشته باشه، و پلاك ملي هم داشته باشه، كسي نميتونه جلوي تردد رو بگيره.
اونهايي كه توقيف شدن، حتما همين مشكل رو داشتند، البته با توجه به قوانيني كه مرتبا عوض ميشه معلوم نيست در آينده چي بشه، اما اون قضيه پلاكهاي تاريخي و فدراسيون اتومبيلراني و چيزهايي از اين دست، مسلما بايد تاثيري در قضيه داشته باشه.
من از اواسط دهه 70 يادمه مرتبا از اين حرفها ميزدن، اما در كل اگر ماشين مشكل خاصي نداشته باشه، نبايد مزاحمتي براش درست بشه.
اگر بخوان واقعا چنين قانوني بگذارن كه منع تردد باشه، بايد اعلام كلي و عمومي بشه، قانونش تصويب بشه و از همه مهمتر بودجه براي جايگزيني و خريد اوراقي اون ماشينها رو آماده بكنن كه در حال حاضر چنين خبري نيست..
از طرفي برگزاري نمايشگاههاي خودروهاي كلاسيك در شهرهاي مختلف ، خودش يه جور مغايرت با اينجور قوانين به حساب مياد.
من ديگه به اين حرفها توجهي نميكنم و ماشينم رو تميز و مرتب نگه ميدارم، كاري هم ندارم كه اصولا نيازي به معاينه فني باشه يا نه، چون همه مدارك رو كامل دارم و نگه ميدارم.
اگر روزي هم گفتن به هيچ عنوان تردد نميشه كرد، فقط من تنها كه نيستم، صدها هزار نفر ديگه هم هستن كه همچين مشكلي پيدا ميكنن پس اونوقت هم ناچارا بايد براي اين خيل بزرگ صاحبان ماشينهاي كلاسيك از همه مدل فكري بكنن، اگر هم هيچ راهي نباشه، ماشين رو توي حياط نگه ميدارم و هر چند وقت يه بار آخر شب روشنش ميكنم و يه دوري توي محله ميزنم و دوباره پاركش ميكنم، تا بعدا چي بشه..
پس بيجهت خودتون رو ناراحت نكنين، اين هم بخشي از ماجراي ماشين آمريكايي داشتنه، هركس بخواد نگه داره بايد صابون اين داستانها رو هم به تنش بماله و اگر دنبال دردسر نيستين، همون پرايد و سمند و405 و...بهتره.