تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 573 از 1135 اولاول ... 734735235635695705715725735745755765775836236731073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,721 به 5,730 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ممنون علی آقا!
    از سیستم کاملش هم میشه بی زحمت عکس برام بذارید؟
    خیلی راغب شدم که راه اندازی کنم!
    متاسفانه کولر ساز های حال اصلا به این ماشین ها وارد نیستن! حتی نمیدون چه شماره گازی میخوره!!!
    میگن بیوک هم مگه کولر داره؟
    برای همین نمیشه به حرف این جور آدما اطمینان کرد

2. 3 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من تعجب میکنم چرا کسی اینجا درباره این موضوع منع تردد خودروهای بالای بیست سال تو هفت کلان شهر صحبت نمیکنه.یعنی انقدر برای شما و ما عادی شده.
    بابا میگیرن میبرن ها بعدش هم دیگه تموم شد.حالا خر بیار باقالی بار کن.

4. این کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

والا من سرچ کردم خبر ماله خرداد ماه!!!
    الان دارن شایعه درست میکنن!
    اونم واسه آلودگی هوا بوده!!!!
    Last edited by amir_toos; 11-12-2012 at 11:53.

6. 2 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چشم آقا امير عكس كامل از همه بخشهاي كولر ميگيرم و نشون ميدم.
    در مورد منع تردد، همونطور كه آقا امير گفت، مربوط به دودزا بودن ماشين و نداشتن معاينه فني است.
    اگر اين مشكلات رو نداشته باشه، و پلاك ملي هم داشته باشه، كسي نميتونه جلوي تردد رو بگيره.
    اونهايي كه توقيف شدن، حتما همين مشكل رو داشتند، البته با توجه به قوانيني كه مرتبا عوض ميشه معلوم نيست در آينده چي بشه، اما اون قضيه پلاكهاي تاريخي و فدراسيون اتومبيلراني و چيزهايي از اين دست، مسلما بايد تاثيري در قضيه داشته باشه.
    من از اواسط دهه 70 يادمه مرتبا از اين حرفها ميزدن، اما در كل اگر ماشين مشكل خاصي نداشته باشه، نبايد مزاحمتي براش درست بشه.
    اگر بخوان واقعا چنين قانوني بگذارن كه منع تردد باشه، بايد اعلام كلي و عمومي بشه، قانونش تصويب بشه و از همه مهمتر بودجه براي جايگزيني و خريد اوراقي اون ماشينها رو آماده بكنن كه در حال حاضر چنين خبري نيست..
    از طرفي برگزاري نمايشگاههاي خودروهاي كلاسيك در شهرهاي مختلف ، خودش يه جور مغايرت با اينجور قوانين به حساب مياد.
    من ديگه به اين حرفها توجهي نميكنم و ماشينم رو تميز و مرتب نگه ميدارم، كاري هم ندارم كه اصولا نيازي به معاينه فني باشه يا نه، چون همه مدارك رو كامل دارم و نگه ميدارم.
    اگر روزي هم گفتن به هيچ عنوان تردد نميشه كرد، فقط من تنها كه نيستم، صدها هزار نفر ديگه هم هستن كه همچين مشكلي پيدا ميكنن پس اونوقت هم ناچارا بايد براي اين خيل بزرگ صاحبان ماشينهاي كلاسيك از همه مدل فكري بكنن، اگر هم هيچ راهي نباشه، ماشين رو توي حياط نگه ميدارم و هر چند وقت يه بار آخر شب روشنش ميكنم و يه دوري توي محله ميزنم و دوباره پاركش ميكنم، تا بعدا چي بشه..
    پس بيجهت خودتون رو ناراحت نكنين، اين هم بخشي از ماجراي ماشين آمريكايي داشتنه، هركس بخواد نگه داره بايد صابون اين داستانها رو هم به تنش بماله و اگر دنبال دردسر نيستين، همون پرايد و سمند و405 و...بهتره.

8. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله صحبتهای شما دورست عزیز جناب کامارو درسته.من واقعا از بودن شخصی مثل شما که تو این موضوع(ماشینهای آمریکایی)به ما مشاوره میده و تو حل کردن مشکلات ما حتی ذره ای هم کم نمیذاره واقعا خوشحالم.
    بگفته یکی از معصومین:ذکات علم نشر آن است.خدا شما رو برای ما نگه داره.

10. 3 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

من چیزی ندیدم کسی رو نگه داشته باشن!
    متاسفانه شایعات برخی افراد بی کار در نت هست!!!!
    علی آقا سرور ما هستن! فقط به عشق ایشونه که تو این سایت میام.... انسان به با مرامی ایشون ندیدم/
    خدا نگه دارت باشه داداش

12. 4 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

محل: نمایشگاه بین المللی اهواز- انتهای کیانپارس
    زمان: جمعه ساعت 5 بعداز ظهر

جریان چیه علی آقا ؟ نمایشگاه دارین؟

14. 3 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی.

این موتور 250 که روی نوا مونتاژ ایران هست تولید چه سال آمریکاست؟؟؟؟
    کسی اطلاعی در این مورد نداره؟؟؟
    اخه برای تنظیم دلکوی موتور نوار نیاز شدید به دونستن این موضوع دارم.

16. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اینو فقط محض اطلاع میذارم.کپی از فروم همسایه.دیگه چیکار کنیم ما که تازه آمریکایی خریدیم دلمون شور میزنه:
    سلام...
    زندگی تو تهران در کنار مزایایی که داره، معایبی هم داره... همونجور که هر خدمتی که قراره به ملت ارائه بشه، اول هم وطنان پایتخت ازش بهره مند میشن!، به همون ترتیب هر چوبی هم که قراره به پاچه ملت بکنن!، باز هم اول پاچه هم وطنان پایتخت رو مورد عنایت قرار میده!!...
    این وضعیت هم از این قاعده مستثنی نیست... سفت و سخت گرفتن ها همیشه در تهران بیشتر از جاهای دیگه بوده...
    ولی دوستان، مثل کبک سرمون رو تو برف فرو نکنیم... با نادیده گرفتن ظاهر این موضوع، باطن موضوع منتفی نمیشه!... فعلاً دارن میگیرن، جدی جدی هم میگیرن!... جهت اطلاع دوستانی که نمیدونن یا هنوز باورشون نشده، یا ترجیح میدن باور نکنن! و چشمشون رو ببندن و دلشون رو خوش بکنن!!، یا هر چیز دیگه ای که پیش خودشون فکر میکنن عرض میکنم، فرقی بین خودروی شخصی، عمومی، کامیون، وانت، تاکسی و غیره نیست... از هر مدل و نمونه ای که فکر بکنید گرفتن... فقط تا روز هجدهم 6 هزار تا فرسوده گرفتن... فرسوده یعنی سواری بالای 20 سال و غیره!!... نه دودزا و هر چیز دیگه ای!... از هر چیزی که شما فکر کنید توش بوده... رنو 5 بوده تا بنز و بی ام و... آمریکایی بوده، تا ژاپنی و انگلیسی... سواری سدان بوده، شاسی بلند هم بوده... هر کس بد شانسی آورده و به پستشون افتاده رو خفت کردن و گرفتن...
    من نمیدونم چرا یه سری از دوستان دارن سرسری میگیرن و فکر میکنن چون تا الان خودشون گیر نیافتادن و چیزی ندیدن پس هیچ خبری هم نیست!!!!... نه آقا جان!، فعلاً دارن میگیرن!...
    یکی افتاد زمین دستش شکست! و نرفت مدرسه!!... ناظمه زنگ زد خونشون چرا نمیاد!، گفتن خورده زمین دستش شکسته!!... ناظمه برگشت گفت پس چرا من که تا الان 50 دفعه خوردم زمین هنوز یه بار هم دستم نشکسته!!!؟!!؟!!؟!؟!!؟!!!!...
    توجیه و استدلال ها و حرفهای برخی از دوستان هم عین حرف همون ناظم میمونه!!!...

قبلاً هم گفتم، ربطی به دود کردن و نکردن و کامیون و وانت و غیره نداره... ای کاش به خودتون یه ذره!!!! زحمت میدادید میرفتید ستاد ترخیص خودتون از نزدیک می دیدید!... من نمیدونم چرا عادت کردیم به نادیده گرفتن مشکلات و فکر میکنیم همه چی آرومه!!!!!... مثل مسئولین محترم مملکت که مشکلات رو با نادیده گرفتنش نفی میکنن!!!... اصلاً عادت کردیم به تنبلی!... نشستیم تو خونه و حتی حاضر نیستیم یه کم به خودمون زحمت بدیم بریم خودمون ببینیم و از شک و تردید دربیایم!! تا بفمیم چه خاکی داره تو سرمون میشه!!!...
    چون به ما نزدیک بود من رفتم... امروز اونجا بودم... چون خودمون هم ماشین مدل 64 داریم و مثل همتون نگرانیم و به مشکل برخوردیم... به هر کس که به پستشون خورده گیر دادن... بازم بگید خبری نیست!!!!!!!!!!!!!...
    اون فیلم رو میتونید تو آرشیو شبکه خبر ببینید... تو تلویزیون هم پخش شد و نشون دادن... تو اون فیلم، آخرش داره به صراحت میگه ماشینهای فرسوده باید از تهران و کلانشهرها برن بیرون!... باز هم بگید واسه کامیون و اتوبوس و وانته!!!... بازم بگید واسه دودزا ها بوده!!!... اولش داره به صراحت میگه ماشین فرسوده یعنی چی و سن فرسودگی برای هر ماشین چقدره، براتون مینویسه!، بازم میگید با سواری کاری ندارن!؟... الله اکبر!...
    ممکنه شما به پستشون نخورده باشید!، ممکنه تو شهر شما خبری نباشه، ممکنه رویه فعلی عوض بشه، ممکنه احمقانه باشه!، ممکنه نتونن ادامه بدن!، و هزار احتمال دیگه!...
    ولی الان خطر جدیه! و هر لحظه ممکنه ماشینتون رو بگیرن بکنن تو!!!!...
    حالا هی بگید خبری نیست!، خبری نیست!!...
    موقعی که پلاک قدیم رو ملی ندادن، هی نشستید گفتید مگه میشه!؟، مگه میتونن؟!... مگه این و مگه اون!!!... چقدر از این پست ها زدید!؟... نه خدایی چقدر زدید!؟... چی شد؟!... تونستن یا نه!؟... اتفاق افتاد یا نیافتاد!؟...
    چشمتون رو نبندید آقایون!، خوب بازش کنید و گوشهاتون رو هم تیز کنید و حواستون به دور و برتون باشه که گیر نیافتید... دلتون رو هم به حرف های الکی خوش نکنید...
    هر چند من هم مثل خیلی از دوستان امیدوارم این رویه عوض بشه و بیچاره نشیم... من خودم دیوانه وار عاشق ماشینم هستم و به هیچ وجه نمیتونم تصور کنم همچین اتفاقی پایدار باشه... اما فعلاً اوضاع خوب نیست...
    خوش بین باشید که به خاطر کارشناسی نبودن موضوع و ایرادات آتی که پیش میاره، رویه عوض بشه... ولی تا عوض نشده سعی نکنید سر خودتون رو شیره بمالید و دو نفر هم که خبر ندارن پاشن بیان بیرون و گیر بیافتن و تازه اون موقع بفهمن چه بلایی سرشون اومده... جانب احتیاط رو از دست ندید و مدتی تا تعیین تکلیف موضوع دندون سر جیگر بذارید و ریسک نکنید...

از فصل زمستون به شدت متنفرم!!!!... چون هر وقت یه چوبی تو سر ما بدبخت های قدیمی سوار خورده، درست تو فصل سرما که آلودگی تجمع میکنه و اینورژن اتفاق میافته رخ داده!!...

18. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

جواب من به نویسنده:
    خوب بر فرض هم همه ماها این موضعو رو دیدیم و بهمون اثبات شد؟؟؟چیکار میشه کرد؟؟؟
    بیاییم توی نت داد و فغان و امصیبتا راه بندازیم و اشو از اینی هم که هست شورترش کنیم و دشمن شاد کن بشیم؟؟؟؟
    که چی بشه آخرش؟؟؟
    اگه کسی وجودشو داره 20 لیتر بنزین بگیره بره جلو مجلس هم خودشو اتیش بزنه هم ماشینشو بلکه فرجی بشه.اگرم وجود این کارو نداریم بهتره سکوت کنیم و اینقدر فضارو ملتهب نکنیم.

اینا بخوان کاری رو بکنن منتظر اجازه ملت نمیمونن.
    دومن صحبت بی مورد کردن در این باره اونم توی فضای مجازی التهاب ماجرا رو بیشتر و بیشتر میکنه.کافیه یه ماه این بحث داغ بمونه بعدش هم برای مردم عادی میشه و خیلی راحت طرحشون پیاده میشه.

اینو صد هزار بار گفتم اقا بیخیال بشید

اونی هم که هم که میترسه از عاقبت این داستان همین الان بره ماشینشو یه میلیون زیر قیمت بفروشه که حداقل ضرررش 1 میلیون باشه.وانستید که دو ماه بعد ماشینتونو 1.5 ازتون بزوووور بخرن و ضرر چند میلیونی کنید.

والسلام.
    Last edited by diyukis; 11-12-2012 at 14:36.

20. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •