دیگه موقع لندیگن برج فقط بهتون اجازه ی لندینگ میده دیگه چیکار انتظار دارید بکنه؟سلام دوستان من همه کار را خوب انجام میدم طبق گفته برج مراقبت تا هنگام فرود هدینگ رو تنظیم میکنم ولی نزدیک به فرود برج مراقبت هیچ راهنمایی نمیکه من با ifr پرواز میکنم خواهشان راهنمایی کنید که چطور رو باند لندیگ کنم؟!؟
از اینجا به بعدش با تمرین باید فرود بیاین
حتما Realism رو Off کرده بودیدسلام دوستان
من یه زمانی مدتهای مدیدی معتاد فلایت سیمولاتور A Century of Flight بودم و اون زمان که بازی می کردم به نظرم همه چیزش فوق العاده عالی بود فقط تنها ایرادی که داشت این بود که وقتی هواپیما سقوط می کرد و با کله می خورد زمین هیچ بلایی سرش نمی اومد و دوباره بلند می شد و ضمنا از توی درختها و خونه ها هم رد می شد
حالا می خواستم برم نسخه فلایت سیمولاتور ایکس رو بخرم و می خواستم از شما بپرسم که این مشکلات هنوز هم وجود داره ؟ و اینکه کلا چه تغییراتی نسبت به نسخه ای که من سالها قبل استفاده می کردم انجام شده ؟
با تشکر![]()
این نسخه از اون نسخه که شما دارید بهتره و البته توی همون هم میتونید Realsim رو On کنید اون وقت به همه ی کار هایی که با هواپیما آسیب بزنه گیر میده البته اگه بزنیدش به زمین فقط میگه crash دیگه نشون نمیده چطوری میشه هواپیما