راستی مشکل اروری که یاهو به کانکشن میداد حل شد؟؟؟ { من که باهاش هنوز مشکل دارم }
راستی مشکل اروری که یاهو به کانکشن میداد حل شد؟؟؟ { من که باهاش هنوز مشکل دارم }
90% اوقات مربوط میشه به سرعت اینترنت که به صفر میرسه و بعد از چند ثانیه اتوماتیک Sign Out میشه و اون 10% ما بقی هم مربوط به خود ویندوز و نرم افزار یاهو مسنجر هست که احتمالا مشکل داره
اگه یاهو مسنجر ورژن 8 داشته باشی این RegKey زیر رو که پیوست کردم دانلود کن و اجراش کن و بعد هرچندتا که خواستی yahoo meesenger رو اجرا کن و باهاش با آی دی های مختلف بالا بیا
آقا مرسی ولی یه روشی بود بدون نیاز با برنامه ی خاصی تو ریجستری ویندوز یه والو میدادی این قابلیت ایجاد میشد من منظورم اون بود....اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
برای رجیستری به مسیر زیر برو :
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\Test]
حال در صورت عدم وجود Plural بر روی سمت راست صفحه راست كليك كنيد و از منوی New گزينهی Dword Value كليك نماييد اسم كليد جديدی را كه توليد كرديد رو Plural قرار بديد. دوبار بر روی كليد جديد كليك كنيد تا پنجره مربوطه باز شود. سپس مقدار آن را به 1 تغيير دهيد. بر روی Ok كليك نماييد. حالا يك بار سيستم خودتونو ريست كنيد تا تغييرات اعمال شوند . پس از ريست میتوانيد بينهايت ياهو مسنجر به طور همزمان با هم باز كنيد.
یک پایان نامه ربات اتش نشان میخواستم.شما میدونین از کجا میشه پیداش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما باید درخواست خودتون رو در انجمن مربوطه مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هیچ راه حلی نیست که بشه وویس چت کرد تو مسنجر؟یا با وب کم کار کرد؟
تغییر آی پی هم جواب نداد و می پی ان ها هم که کار نمیکنه!!!
من الان چند روز مسنجرم اصلا باز نمی شه.هر کاری هم می کنم باز نمی شه.9 بود که 19پ0 رو دانلود کردم بازم نشد.
کسی می دونه مشکلش چیه.
شما با یک کانکشن دیگه و از یک شرکت دیگه سرویس بگیرید ببینید باز هم مشکل رو دارید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)