خداروشكر مشكل از مرورگر من بود .
گفتم يا امام زاده هوشنگ ، پي30ورد و پاپ آپ ؟؟!!!
داريم ؟ ميشه واقعا ؟؟
خداروشكر مشكل از مرورگر من بود .
گفتم يا امام زاده هوشنگ ، پي30ورد و پاپ آپ ؟؟!!!
داريم ؟ ميشه واقعا ؟؟
Last edited by شـیـفــو; 10-11-2012 at 20:37.
برا ما که پاپ آپ نیومد.
/
لطفا اگه حتی همچین اتفاقی هم افتاده نگید که این مدل تبلیغات مسخره و اعصاب خوردکن پاش به اینجا باز نشه
واقعا مزخرفه این pop up
برای منم باز نمیشه همچین چیزی
سلام
قبلا دوتا گزنيه بود :
1- مشاهده پست هايي كه در آنها از "شـيـفــو" تشكر شده است .
2- مشاهده پست هايي كه "شـيـفــو" از آنها تشكر كرده است .
حالا اين عمليات رو چطوري انجام بديم ؟؟
آره انگار قبلا بود الان نیست!
حالا میخوای چیکار لازم میشه مگه؟ نکنه میخوای مچ یکیو بگیری ببینی تشکر کرده یا نه؟!
یه چیزی ولی شاید کار نده:
مثhل تو یه فروم دیگه اگه اون گزینه فعاله برو ببین لینکش رو چی میده. یه جوری میتونی لینکی که اون میده به فروم پی سی تغییر بدی شاید بشه اینطوری : دی
مام هر جور ترفندی در میاریم! دی
Last edited by Ghaioom; 13-11-2012 at 07:12.
آره جواب نداد ، اين شد نتيجه :
شماره كاربري : 241344
یه سوال خیلی مبتدی اما نمیدونم خب !!
وقتی میخوای آدرس یه لینکی رو بزاری به جای اینکه بخوای آدرس کل اون لینک رو توی قسمت لینک کپی کنی چه جوری باید آدرس لینک رو به یه کلمه یا جمله دلخواه تغییر بدی
مثالا نوشته اینجا کلیلک کنید بعد میره توی همون آدرس لینک اصلی و یا جمله دیگه که روش کلیلک کنی توی لینک مورد نظر میری !!
ممنون
یه سوال دیگم داشتم وقتی یک پستی رو جناب آکوا عزیز حالا به هر دلیلی حذفش میکنند باید چه جوری اون پست رو حداقل برای خودم دوباره پیدا کنم و داشته باشم ؟!!
یا کلا دیگه اون پست برای همیشه رفته رو هوا و دیگه نمیشه پیداش کنم و برای خودم داشته باشم ؟
كلمه رو انتخاب ميكني بعد روي عكس سمت چپ اسمايل ها ( پنجمين عكس از سمت چپ ) كليك ميكني ، لينك رو وارد ميكني .
قبلا اين امكان فقط براي بالايي ها بود الان آزاد شده .
حذف پست تو انجمنا دو شکل داره داره
حذف عادی:در این شکل مدیرای اون قسمت پست رو میبینن ولی شما نمیتونی دسترسی داشته باشی و ببینی
حذف دیتابیس:در این شکال حتی ادمین هم نمیبینه پست رو
در هر صورت نمیتونی ببینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)