چی باعث میشه که دوربین هایی مث
Fujifilm FinePix S2000HD
Fujifilm FinePix S2500HD
Fujifilm FinePix S1800
در مقابل sx120 کم بیارن؟روی کاغذ بهتر به نظر میان.واقعا" تو کیفیت تصویر (که اصل هم همینه) ضعیف تر از sx120 عمل میکنن؟
چی باعث میشه که دوربین هایی مث
Fujifilm FinePix S2000HD
Fujifilm FinePix S2500HD
Fujifilm FinePix S1800
در مقابل sx120 کم بیارن؟روی کاغذ بهتر به نظر میان.واقعا" تو کیفیت تصویر (که اصل هم همینه) ضعیف تر از sx120 عمل میکنن؟
سلام من می خوام دوربین بخرم لطفا راهنماییم کنید که nikon D3000 بخرم یا fuji S200
دوستان بين بحثهاي حرفه ايتون احتمالا جايي هم براي پاسخ دادن به سوال ما پيدا مي كنيد؟![]()
سلام دوستان. دوربين خوب در حدود 500 هزار تومان چي بخرم خوبه؟
دوستان من میخوام حتما یه FZ35 بگیرم. فقط موندم از اینجا بگیرم یا خارج (خواهرم کاناداست میتونه برام بگیره)
تو سایتهای فروش که میگشتم این لینک رو دیدم ، زده 311 دلار!
حالا برام دو تا سوال پیش اومدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی اینکه اگر از اونجا بگیرم گارانتی اونجا به درد من می خوره یانه؟ مثلا اگر بین المللی باشه گارانتیش تو ایران قابل استفاده هست یا نه؟
دوم اینکه اصلا میشه از اونجا به ایران دوربین فرستاد. منظورم اینه تو گمرک گیر میدن یا بازش میکنن؟ ممکنه به دستم نرسه یا خراب بشه؟ کسی تا حالا همچین کاری کرده؟ (خواهرم گفت با پست هوایی 10 تا 14 روز طول میکشه تا بیاد)
ممنون میشم اگر کسی از دوستان تجربه ای تو این زمینه داره راهنماییم کنه.
سلام دوست عزیز
خرید دوربین عموما یه خرید سلیقه ایست اما داخل فروم فرق میکنه دوستانی که زحمت میکشند و دوربینی را پیشنهاد میدند برحسب کانفیگ دوربین و ریویو های سایت های خارجی است ...
آمار فروش دوربین عکاسی دیجیتال در دنیا به شرح زیر است :
کانن- نیکون - پاناسونیک مقام های اول تا سوم را دارند در دنیا و سونی در دنیا مقام ششم را تو فروش به خودش اختصاص داده .
توی ایران یکم جابجایی وجود داره به این صورت که اول تا سوم هم کانن - نیکون - پاناسونیک و سونی مقام چهارم را داره ... این نشون دهنده نفوذ سونی تو ایران است ...
به جز اینکه میشه dpi چاپ مارک های مختلف را هم قیاس کردکه کانن dpi های بالای داره ! (مستند نیست )
اما نمیشه از 60 سال سابقه تو عرصه دوربین دیجیتال کانن چشم پوشی کرد . در مقابل 20 سال سابقه سونی قرار داد .
من خودم تو رنج 200 تا 300 فقط sx120 خرید میکنم قیمت 220. البته sx120 از سری پاورشات کانن است که بیشتر در این سری به امکانات توجه شده تا شکل ظاهری و ظرافت دوربین .
اما میشه تو این رنج به دوربین های سری ایکسوز کانن هم فکر کرد که در این سری ظرافت اولویت داره به امکانات مثلا ixus 110 یا معادلش ixy510 است قیمت 240 .
ixy930 هم میتونی بهش فکر کنی قیمت 265 .
توی نیکون l100 , L110 هم هست اما کانن بهتر جواب داده .
توی سونی w350 , تا w390 هست که میشه روشون فکر کرد . (توصیه نمی کنم )
امیدوارم برات مفید بوده باشه و بیشتر سردرگمت نکرده باشم
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
سلام دوست من
دوربین خوب یه درخواست کلی است . اگه شما لطف کنید و بگید چه انتظاراتی از یه دوربین دارید بهتر میتونند دوستان راهنماییتون کنند .
مثلا زوم بالا و یا نویز پایین .. کیفیت فیلم برداری بالا . و ...
اما خودم روی Sx20 فکر میکنم تو این محدوده قیمت ...
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
سلام
دو رده مختلف را داری باهم قیاس میکنی
اما من شاید d3000 را میخریدم . به نظرم به خودتون بر میگرده و انتظارتتون از دوربین
سلام دوست من
تو سایت آمازون یعنی اینجاهم اونا 320 دلار زده ! کلا اگه میشد خرید کرد از اونجا من خودم پایه ام چون خودم تو مغازه دارم میسوزم از اینکه اون طرف برای مصرف کننده قیمت خیلی پایینی است و اینجا ما یعنی از بازرگانی می خریم چقدر تفاوت میاره !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی به فکر گارانتی نباش که گارانتی توی ایران هیچ ارزشی نداره .![]()
به نظر من ارسال بسته از کانادا به ایران هزینه در پی داره و از طرفی گارانتی بین المللی در ایران کاربرد نداره
پس در صورت امکان از همین جا خرید کنید بهتره
البته این کاهش قیمت جهانی تا چند وقت دیگه در ایران هم تاثیر گذار خواهد بود
پس اگر کمی صبر کنید با قیمت مناسب تری میتونید از ایران خریداری کنید
دوربین های کوچک
panasonic lx3
panasonic tz10
canon g11
canon s90
دوربینهای بزرگ
panasonic fz35
canon sx20
البته باید یکم بیشتر دوربین مورد علاقه خودتون رو شرح میدادید
اما سوال کلی خوب جواب کلی هم داره![]()
میشه خواهش کنم دوستان منو راهنمایی کنند. این دوربین از نظر شما چطوریه ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)