تست 512 نامحدود BU با سرور خارج
شهر اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست 512 نامحدود BU با سرور خارج
شهر اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چارشنبه خطم تخلیه شده (به گفته خود مسئول فنی) ولی هنوز که هنوزه فن آوا رانژه نکرده تازه دیروز اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشم کور کردن حالا تلفن هم بوق نداره ! قرص برنج از کجا میشه خرید؟
خب سرعت شبانه رو هم امشب تست کردم فقط میتونم بگم اینا دیگه پوز پارس آنلاین هم زدن تو دروغ گویی ، با اینکه گفته بودن محدودیت شبانه برای سرعت نداریم و مثل روزه ، دقیقا سر ساعت ۲ سرعت به ۱۹۰ یعنی حتی کمتر از ۲ مگ محدود شد و عمرا بالاتر نمیره ، در صورتی که ۲ دقیقه قبلش تا ۷۰۰ دانلود میکرد
تابلو هم هست که با اکانتینگ اینکارو کردن چون اصلا سرعت بالاتر نمیره و حتی تا ۴ مگ یا حتی ۳ مگ هم نمیره ( دقیقا سرعت دانلود رو ۱۹۰ هست )
فردا صبح تخلیه رو انجام خواهم داد ( بعد از کمتر از ۲۴ ساعت استفاده ! )
Sent from my iPhone using Tapatalk
بابا ول کن جان خودت. یعنی بعد یک روز منصرف شدی. پول رانژر و تخلیه و... علکی دادی
بعد تو فکر کنم سرویس 1 مگ گرفتی. اگر بخوان منصافه هم حساب کنند 128 میشه
بعد حالا تخلیه هم کردی. کجا می خوای بری همه جا اینطوریه
پارس لامصب اگر این قانون 1 به 3 را نمی ذاشت. چقدر خوب بود. الان شبی 6 -7 گیگ دان می کنم
با همون 190 می تونی از 1 تا 7 . 4 گیگ و خورده ای دان کنی
اخه مشکل اینه که ۴ گیگ اصلا جواب کار منو نمیده و مشکل بزرگ تر اینکه اصلا اون موضوع ۴ گیگ در درجه دوم قرار داره ، کلا نمیتونم توی شرکتی بمونم که محدود میکنن و دروغ هم میگن !!
قبلا شهراد هم بودم دقیقا زیر ۲۴ ساعت تخلیه کردم
مقصد بعدی سرویس بالای ۱۰ گیگ آسیاتک
شما سرویس 1 مگ فن آوا داری؟ منم میخوام بیام فن آوا همین سرویس 1 مگ رو بگیرم
خطت روی چند مگ بسته شده ؟ 4 یا 6 ؟
یه چیزی بگم که اصلا سمت آسیاتک نری
من سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ آسیاتک دارم و خطم روی 4 مگ بسته شده و سرعت روز = 470 و سرعت شب از 2 تا 8 = 120 ثابتماهی 45 تومن هم پول میدم
اولشم گفتن سرعت شبانه از 250 کمتر نمیشه ولی الان 120 هست و هرچی هم پیگیری کردم فایده نداشت
از تهران هم پیگیری کردم آسیاتک گفت این سرعت برای ما قابل قبوله و مشکلی ندارهگفتم پس من ماه بعد نمیتونم بگیرم و تخلیه میکنم
بازم الان فن آوا سرویس 1 مگ داری شبانه 190 بهت میده خیلی خوبه ، من که از خدامه شبا سرعت 190 باشه
من شبی 2.3 الی 2.5 گیگ دانلود میکنم الان و اصلا راضی نیستم چون ماهی 45 تومن میدم و هزینشم برام زیاده
آسیاتک = دزد سرِ گردنه![]()
اره ۱ مگ ۶ گیگ گرفتم
اخه مشکل من اینه که پارس آنلاین داشتم بیشتر از ۱ سال شبی ۱۵ گیگ هرشب دانلود داشتم !!
پس فردا اول بگردم ببینم شاتل یا شرکت دیگه اگه باشه وضعیتشون چجوریاس بعد برم برای تخلیه
داداش من خیلی گشتم فایده نداره
شاتل هم شبانه رو محدود کرده ، یعنی اینکه مثلا یه ماه دانلود میکنی بعدش یهو سرعتت خیلی کم میشه میگن چون خیلی زیاد دانلود کردی محدود شدی
من که فن آوا میگیرم البته به شرطی که خطم رو روی 4 یا 6 مگ ببندن
ببینم توی روز سرعتت چنده ؟ پینگ و لود صفحه خوبه ؟
خطت روی چند بستن ؟
4 یا 6 مگ ؟
پینگ بد نیست سرعت دانلود هم معمولا برای من روی ۱ مگ هست یا حدودا ۹۵۰ ( خط روی ۱۰ مگ بسته شد با چند بار تلفن زدن به پشتیبانی ) تا ۶ مگ رو راحت باز میکنن که سرعت میشه حدودا ۶۰۰ یکم بیشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)