شما هم بايد توى اون مرحله لوح دعاى باد را دنبال خودت ببرى سپس اونجا که باد مياد به فيور برسى و بزنى x.xx.xx مثل همون دعاى بارون تا جهت باد عوض بشه.
شما هم بايد توى اون مرحله لوح دعاى باد را دنبال خودت ببرى سپس اونجا که باد مياد به فيور برسى و بزنى x.xx.xx مثل همون دعاى بارون تا جهت باد عوض بشه.
لوح دعای باد رو از کجا پیدا کنم؟
شما به احتمال زياد ورژن فريمورتون زير ۴.۰۱ هست چون توى اين ورژن بدون مشکل اجرا ميشه.اگه درست گفتم تنظيمات زير را انجام بده تا مشکلت حل بشه.
شما بايد به منوى ريکاورى برى سپس به قسمت configuration وسپس free rigion را enabled کنيد وumd mode را روى sony np9660 تنظيم کنيد.حالا به راحتى مي توانيد بازى را اجرا کنيد.
البته اگه از فريمور ۴.۰۱ استفاده ميکنيد و باز اجرا نشد اين فريمور free region نداره و فقط همون umd mod را تنظيم کنى کافيه
توى يکى از مرحله ها بهت ميده.شکل همون لوح بارون هست فقط رنگش فرق داره.اونجايى که دارى سپاهت را مرتب ميکنى اون ستون که پرچم دار روش ايستاده يک دايره هست اونجا ميتونى اون لوح هايى که دارى را ببينى.
`پست منو كسي نديد؟؟!!!
راستي اون پلاگين رو كه براي اجراي تم هاي ctf لازمه رو نصب كردم ولي بازم هرچي تم ctfميريزم تو پي اس پي چيزي توي تم ها ديده نميشه
محمد خان شما بايد اون پلاگينى که براى اجراى تم هاى ctf نصب ميکنى هماهنگ با ورژن فريمورت باشه.يعنى براى همون ورژن نوشته شده باشه.وهم تم هاى ctf که استفاده ميکنى اونا هم بايد براى همون فريمور نوشته شده باشه.
در کل خيلى دردسر داره به نظر من بيخيال ctf شو برو تو کاره همين ptf ها که دردسر هم نداره.
موفق باشيد.
ببخشید، میشه یه نفر یه توضیح کلی بده که این پاتاپون چه جور بازی یی اِ؟ یعنی فقط باید یه سری دکمه رو با آهنگ بزنیم؟ اگه بخوام به یه نفر یه بازی هدیه بدم، ارزشش رو داره این رو بهش بدم (سنش 12- 13 ساله)؟
نمیدونی کدوم مرحله؟!
من مرحله های قبلشو 4 بار رفتم پیدا نکردم!
بازی استراتزی هم هست واسه psp.................؟؟؟
پاتاپون سبکش خاصه اکشن نقش آفرینی استراتژیآره باید 4 تا دکمه رو هماهنگ با آهنگی که میشنوی یزنی.........برای من که خیلی سخت بود! یه بار دیگه خواستم بازی کنم نتونستم! اصلا بهم نمیسازه این بازی ها!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)