تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 573 از 616 اولاول ... 73473523563569570571572573574575576577583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,721 به 5,730 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

باید برید نظام وظیفه دانشگاه

در همون مقطع نمیتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید
    در مقاطع بالاتر اگه قبول بشید میتونید از خدمت ترخیص بشید
    9- سربازان حين خدمت از شرط عدم گذشت بيش از يكسال از تاريخ فراغت يا انصراف مستثني بوده و در صورت نداشتن غيبت و احراز ساير شرايط‌،‌ پس از ترخيص از خدمت‌، ‌از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد.

در واقع من اگه پزشکی قبول بشم دیگه مشکلی نیست و ترخیص میشم؟چون مقطع دکتری میشه دیگه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه graphmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بیابون

پيش فرض

سلام
    من ورودی مهرماه سال 90 مقطع لیسانس دانشگاه هستم.
    برای من چند سال تحصیلی سنوات حساب میشه؟
    با تشکر از دوستان

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان خواهشا راهنمایی کنین .
    الان واسه ارشد احتمالا قبول میشم اما دوره شبانه یا حتی مجازی که هزینه اش زیاده و باید برم سر کار تا هزینه اش در بیاد .
    حالا موندم بین سربازی و دانشگاه یکی رو انتخاب کنم . از اون طرف میگم اگه برم دانشگاه و بعد از دو سال و صرف هزینه چند میلیون تومنی مدرک رو میگیرم و بعد تازه باید برم سربازی و دوسال هم اونجا که 28 سالگی برمیگردم و شاید اون موقع یه کم دیر باشه واسه کار پیدا کردن . چون کار قبلی رو هم از دست دادم به هر حال .
    از طرف دیگه میگم میشه برم سربازی همین الان و دو سال اونجا بگذرونم و بعد که اومدم برم دنبال کار و حتی شاید درس رو ادامه بدم . هر چند با خودم میگم اون موقع دیگه دیره واسه ادامه دادن درس چون همین الانش هم درس خوندنم زورکی شده چه برسه به اون موقع .

خواهشا یه راهنمایی بکنین که من بین این دو راهی گیر کردم .
    سوال دیگه داشتم در مورد اقدام برای معافی . من کم کاری تیروئید دارم و تالاسمی مینور و اضافه وزن و حتی شاید اگزمای خفیف روی پوست دستم . اما چون همشون شدتشون کمه میدونم هیچ کدوم باعث معافیت نمیشه . شاید معاف از رزم بشم .
    به هر حال به خاطر کم کاری تیروئید میخوام برم واسه معافی . فردا باید دفترچه رو ارسال کنم . ضرر که نداره اقدام کنم واسه معافی . نه ؟ چون حتی نمیخوام معاف از رزم بخورم . کم کاری تیروئید فکر نمیکنم معاف از رزم بزنن واسش . یا معافه یا معاف نیست . در کل بیشتر میخوام فقط یه کم وقت گرفته بشه تا شاید واسه برج 8 اعزام بخورم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان خواهشا راهنمایی کنین .
    الان واسه ارشد احتمالا قبول میشم اما دوره شبانه یا حتی مجازی که هزینه اش زیاده و باید برم سر کار تا هزینه اش در بیاد .
    حالا موندم بین سربازی و دانشگاه یکی رو انتخاب کنم . از اون طرف میگم اگه برم دانشگاه و بعد از دو سال و صرف هزینه چند میلیون تومنی مدرک رو میگیرم و بعد تازه باید برم سربازی و دوسال هم اونجا که 28 سالگی برمیگردم و شاید اون موقع یه کم دیر باشه واسه کار پیدا کردن . چون کار قبلی رو هم از دست دادم به هر حال .
    از طرف دیگه میگم میشه برم سربازی همین الان و دو سال اونجا بگذرونم و بعد که اومدم برم دنبال کار و حتی شاید درس رو ادامه بدم . هر چند با خودم میگم اون موقع دیگه دیره واسه ادامه دادن درس چون همین الانش هم درس خوندنم زورکی شده چه برسه به اون موقع .

خواهشا یه راهنمایی بکنین که من بین این دو راهی گیر کردم .
    سوال دیگه داشتم در مورد اقدام برای معافی . من کم کاری تیروئید دارم و تالاسمی مینور و اضافه وزن و حتی شاید اگزمای خفیف روی پوست دستم . اما چون همشون شدتشون کمه میدونم هیچ کدوم باعث معافیت نمیشه . شاید معاف از رزم بشم .
    به هر حال به خاطر کم کاری تیروئید میخوام برم واسه معافی . فردا باید دفترچه رو ارسال کنم . ضرر که نداره اقدام کنم واسه معافی . نه ؟ چون حتی نمیخوام معاف از رزم بخورم . کم کاری تیروئید فکر نمیکنم معاف از رزم بزنن واسش . یا معافه یا معاف نیست . در کل بیشتر میخوام فقط یه کم وقت گرفته بشه تا شاید واسه برج 8 اعزام بخورم .

فکر معافیت رو که نکن.
    نظر منو میخوای نه برو سربازی نه برو دانشگاه برو بچسب به کار . همین . تو ایران هم سربازی هم دانشگاه وقت تلف کردنه نه چیز دیگه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز.

من سال سوم دانشگاه رو تموم کردم و بنا به دلایلی میخوام از دانشگاه انصراف بدم.متولد فروردین 72 هم هستم.میخوام ببینم اگر از دانشگاه انصراف بدم که خب باید طبیعتا بی برو برگرد برم سربازی.آیا امکانش هست که در حین سربازی وارد دانشگاهی جایی بشم مثلا دانشگاه پیام نور که بدون کنکور دانشجو میگیره یا خیر؟ یا حتما باید سربازی رو تموم کنم و وارد دانشگاه بشم؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

........................................
    Last edited by farshid2002002; 17-07-2014 at 00:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

در تکمیل پست بالام بگم که دانشگاه ما هیچ مدرک معادلی هم نمیده و هر کس در هر سال و ترمی انصراف بده آخرین مدرکش همون دیپلم هستش.(دانشگاه دولتی روزانه هم هست)

با این اوصاف و اینکه من متولد فروردین 72 هستم آیا بعد از انصراف فقط و فقط باید برم سربازی؟ اگر آره آیا میتونم در حین سربازی مثلا پیام نور کارشناسی بدون کنکور رو وارد بشم و از سربازی موقتا ترخیص بشم؟

لطفا دوستان هر چه سریع تر و دقیق پاسخ بدن که اگر سوالی دیگه هم موند بپرسم.

ممنون
    Last edited by farshid2002002; 17-07-2014 at 00:44.

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در تکمیل پست بالام بگم که دانشگاه ما هیچ مدرک معادلی هم نمیده و هر کس در هر سال و ترمی انصراف بده آخرین مدرکش همون دیپلم هستش.(دانشگاه دولتی روزانه هم هست)

با این اوصاف و اینکه من متولد فروردین 72 هستم آیا بعد از انصراف فقط و فقط باید برم سربازی؟ اگر آره آیا میتونم در حین سربازی مثلا پیام نور کارشناسی بدون کنکور رو وارد بشم و از سربازی موقتا ترخیص بشم؟

لطفا دوستان هر چه سریع تر و دقیق پاسخ بدن که اگر سوالی دیگه هم موند بپرسم.

ممنون
    کارشناسی پیوسته باشید 70/80 واحد پاس کرده باشی باید مدرک کاردانی بهتون بدن.
    اگه الان انصراف بدید چون توی سنوات مجاز انصراف دادید میتونید از قانون یک بار انصراف استفاده کنید البته اگه قبلا از این مورد استفاده نکرده باشید. یعنی بعد از انصراف یکسال فرصت دارید تا توی دانشگاه دیگه قبول بشید.
    اما اگر مدرک معادل بگیرید یا اخراج بشید تا پایان خدمت از ادامه تحصل محرومید.

16- آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟
    جواب :بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف و مجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط : 1- عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف (قبل از اعزام به خدمت). 2- انصراف قبل از اتمام سنوات تحصیلی مصوب بوده باشد یعنی در سنوات ارفاقی نباشد .3-انصراف از تحصیل در مقطع ، با اخذ مدرک تحصیلی پایین تر نبوده باشد .(مثلا انصراف از کارشناسی پیوسته با اخذ مدرک کاردانی نباشد، مگر اینکه مدرک اخذ شده در سنوات مجاز تحصیل همان مقطع یعنی مقطع پایین تر به مشمول تعلق گرفته باشد که در این صورت در حکم فارغ التحصیل محسوب شده و ادامه تحصیل وی بلامانع می باشد)4- مقطع جدید ،تکراری نباشد.(یعنی قبلا از این مقطع فارغ التحصیل نشده باشد.)
    21- دانشجوياني كه با انصراف ازتحصيل ،به عنوان دارندگان مدرك معادل درمقطع پايين شناخته مي شوند آيا مجاز به تحصيل در مقاطع بالاتر مي باشند؟
    جواب :خير اينگونه مشمولان تا پايان خدمت دوره ضرورت حق ادامه تحصيل نخواهند داشت .
    22- آیا دانشجویان اخراجی مجاز به ادامه تحصیل هستند؟
    جواب :خیر دانشجویان اخراجی تا پایان خدمت یا اخذ معافیت دائم ، مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند.

9. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کارشناسی پیوسته باشید 70/80 واحد پاس کرده باشی باید مدرک کاردانی بهتون بدن.
    اگه الان انصراف بدید چون توی سنوات مجاز انصراف دادید میتونید از قانون یک بار انصراف استفاده کنید البته اگه قبلا از این مورد استفاده نکرده باشید. یعنی بعد از انصراف یکسال فرصت دارید تا توی دانشگاه دیگه قبول بشید.
    اما اگر مدرک معادل بگیرید یا اخراج بشید تا پایان خدمت از ادامه تحصل محرومید.
    با سلام و تشکر از پاسختون

بنده قبلا انصرافی نداشتم.به علاوه دانشگاه ما جزء قوانینش هست که مدرک معادل به هیچ وجه نمیده.(دولتی روزانه هم هست.)

یعن اگر انصراف بدم(با وجود گذراندن شش ترم و داشتن 21 سال سن) میتونم تا قبل از اتمام یک سال جایی رو پیدا کنم و وارد دانشگاه بشم؟ مثلا وارد پیام نور بدون کنکور بشم؟

منظورتون از سنوات مجاز یعنی همون حداکثر 4 سال هستش؟

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام و تشکر از پاسختون

بنده قبلا انصرافی نداشتم.به علاوه دانشگاه ما جزء قوانینش هست که مدرک معادل به هیچ وجه نمیده.(دولتی روزانه هم هست.)

یعن اگر انصراف بدم(با وجود گذراندن شش ترم و داشتن 21 سال سن) میتونم تا قبل از اتمام یک سال جایی رو پیدا کنم و وارد دانشگاه بشم؟ مثلا وارد پیام نور بدون کنکور بشم؟

منظورتون از سنوات مجاز یعنی همون حداکثر 4 سال هستش؟
    سنوات مجاز واسه کارشناسی پیوسته ورودی های 90 به بعد 5 سال هست.
    بستگی به تاریخ انصرافتون داره که چه موقع باشه مثلا اگه چند ماه دیگه انصراف بدید به فرض آبان اینطوری فرصت دارید برای کنکور سراسری هم امتحان بدید.

12. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •