سلام
آقا شاهين اگه ممكنه يه تحقيقي بكني ببيني تو شهر هاديشهر كي ميخواد ايرانسل راه اندازي بشه.البته اينو بگم كه يه هفته اي فعال بود و آنتن مي داد ولي مثل اينكه با خطوط آذربايجان تداخل امواج داشت قطع كردن
دستت درد نكه يه خبري بده
سلام
آقا شاهين اگه ممكنه يه تحقيقي بكني ببيني تو شهر هاديشهر كي ميخواد ايرانسل راه اندازي بشه.البته اينو بگم كه يه هفته اي فعال بود و آنتن مي داد ولي مثل اينكه با خطوط آذربايجان تداخل امواج داشت قطع كردن
دستت درد نكه يه خبري بده
از اصهان و شیراز خبری نست؟؟؟
راستی دو روزه تو اصفهان smsها ریخته به هم. مسیج ها می رسه اما دلیوریش نمی آد.
من كه چند روز پيش به برنامه 90 sms زدم بلافاصله دليوري داد با طرح قرمز هم يك ريال كم نكرد.
با گوشي برادرم هم كه طرح قرمزش تموم شده بود امتحان كردم، سريع دليورداد و پول هم كم نكرد.
خيلي حال كردم والا!![]()
آقا شاهین این قضیه ماهواره اینطور که میگید نمیشه ها !!!!
اگه اینطور بود که اپراتورهای بزرگی مثل Vodafone چند تا کشور رو همزمان با یه ماهواره پوشش میدادن و اصلا از اول BTS درست نمیذاشتن
همه این گوشی های موبایل معمولی از GSM یا UMTS استفاده میکنن که باید با یه BTS اطلاعات رد و بدل کنن !
با با این ایرانسل پدر منا درآورده
انتن دهیش خیلی بد نیست ولی
ولی
1- 1 ماهه که خطم را خریدم فذوشنده میگه من مدارک را فرستادم شعبه مرکزی میگه چیزی به ما نرسیده هیچ کدوم هم قبول نمی کنند که یه گندی بالا آوددند تازه از دیروز تا حالا 7 تا پیامک برای من اومده که ثبت نام را تکمبل کنید
2 - رفتم تو سایت ایرانسل میگه p990 را خطوط gprs ما پشتیبانی نمی کنه اخه گوشی که بقال سر کوچه ما هم داره تو خیابون هم که را میری حذ اقل دوسه نفر دستشونه را چرا پشتیبانی نمی کنه
3- هر چی درخواست تنظیمات gprs می کنم میگه متاسفانه شبکه با اشکال روبروست .
4- هرچی به شماره های 100 تا 107 زنگ می زنم یا بین بین می کنه یا اشغال میزنه
mms هم که روی gprs دیگه اونکه هیچی
خلاصه بدجوری پدر منا ایرانسل در آورده شاید من خام تبلیغات و امکانات دروغین ارانسل شدم وگرنه می رفتم همراه اول ثبت نام می کردم
آخه درسته اول کارشه اما نباید که رو اعصاب مشترک راه بره که و همه ی امکانات هم که کار نمیده
بابا سیم کارت هدیه که من نمی خوام فقط آقا شاهین شما به من بگین چی کار کنم که sms های ایرانسل منا کچل کرده
به امید فردایی بهتر سختی ها و نا امیدی های امروز را تحمل می کنم و بس
من که تو اصفهان هستم که با sms ها مشکلی نداره خیلی زود می فرسته و زود هم گزارشش می یاد
اما نکته ی جالب لینکه در سایت ایرانسل در مناطق تحت پوشش شهر اصفهان نیست!!!!!؟؟؟؟؟![]()
در ادامه ی صحبت های این دوستمون باید بگم که گوش هایی که با ماهواره کار میکنن فرق میکنه تو ایران هم یه نوعش هست که به ثریا معروفه میگی نه هفته ی نامه ی عصر ارتباط را بخر هر هفته داره تبلیغ ثریا را میکنه
در مورد موبایل ماهواره ای
توی ایران یکی ثریا هست که آنتن میده که مال عرباست و توی خاور میانه و کل اروپا و قسمتی از آسیا و آفریقا آنتن میده...توی سایتش نقشش هست.
یکی دیگه هست به نام IRIDIUM که ماهواره هایی داره که پوشش جهانی داره.یعنی همه جای دنیا آنتن میده ولی تعرفه هاش بالاست.
تلفن ماهواره ای که بدرد ما نمیخوره...بدرد مهندس هایی میخوره که توی عسلویه هستند یا اونا که توی سکوهای نفتی دریایی کار میکنن و اینا میخوره.
تعرفه هاش بالاست مثلا ثریا به ثریا دقیقه ای 20 سنت و سریا به زمین دقیقه ای 32سنت(فکر کنم)...
گوشی هاشم تماما شبیه گوشکوبه و فقط مکالمه و اس ام اس روساپورت میکنه...عین گوشی های تلفن بیسیم ثابته!
ولی ثریا از اونجا که GPRS رو هم از ماهواره به مشترکین میده یه smartphone داده که gps (مکانیاب ماهواره ای) و ... هم داره و هم ماهواره و هم GSM رو ساپورت میکنه و میتونید اگه زیر سقفی چیزی هستی از رومینگ با شبکه های زمینی استفاده کنی.قیمتشم فکر کنم 1500 دلار بود.
و یه نکته مهم...از اونجا که TCI سیمکارت های ثریا رو توزیع میکنه و شما قبضاتونو به TCI میدید اگه از اینجا بخرید 100 درصد گرون تره!سود مخابرات !!!!
اگه کسی خواست بخره بهش توصیه میکنم که یه کارت اعتباری mastercard یا visa از بانک ملی(فکر کنم) بگیره و سیم کارت پیش پرداخت از خود ثریا بخره .شارژ هم با کارت اعتباری قابل خریده.
بگذریم...
مثل اینکه این ایرانسل قصد جلب رضایت ما رو نداره!
توی روزنامه 3 روز تبلیغ جشنواره رو کرد که 40 تا جایزه میده.
مردم منتظرن شبکه پوششش درست بشه بعد بخرن و فکر کنم ایرانسلم منتظره تعداد مشترکین شیراز زیاد بشه بعد درستش کنه!اینجوری تا ابد همین وضعی که هست میمونه.
من فکر نکنم حتی همون 40 نفر هم سیم کارت خریده باشند!
Last edited by jackhammer; 23-08-2007 at 18:31.
بچه ها به این تاپیک بیان و نظر بدین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا برای چی با شماره های 100 تا 107 تماس میگیری!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)