امیدوارم بتونی بخونی
![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
امیدوارم بتونی بخونی
![]()
جواب شما رو دادم .جواب منو ندادید .
وقتی لاستیک ماشینا رو با Zmodeler عوض میکنم ماشینه کلا تو بازی غیب میشه.
راهنما هست ولي راهنماي كامل نه باهاش ور برو ياد ميگيريمن عضو جدیدم و تمام تاپیک را خوانده ام و تمام برنامه ها را دارم.می خواستم بدانم اگر کسی راهنمای کاملZModeler2 را دارد برای من بگزارد.
جناب dr.stiv فارسي تايپ كنيد . اينطوري كسي متن شما رو نميخونه![]()
محمد رضا جون دیگه ما رو تحویل نمیگیری . چه خبر خوبی. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين همون برجه كه ميگفتم. شما ببينين چطوريه . من موقع نصب gta.dat رو هم كنترل كردم. ديگه نميدونم چكار كنم.
شما هم ببينيد شايد سر در آورديد.
دانلود با حجم 258.7 kb
_________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا حامد به نظر من شما از روي پرايد هاچ بك ساخته شده ميتوني پرايد معمولي رو بسازي.
قبل از رفتن گذاشتن كار هات مثل ماشين مستر بين و امداد خودرو ايران خودرو و ... يادت نره.
Last edited by behzad1374; 09-08-2008 at 19:01.
سلام
اينم به مناسبت خبري كه احتمالاً همتون شنيديد "خبر انتشار بازي GTA4 براي كامپيوتر"
تبليغ بازي GTA IV در GTA 5
فقط اگه ميشه يه سايت آپلود به همراه يه راهنمايي كوچيك در موردش بزاريد تا بزارمش .
من وقتی میخوام سوار ماشین پلیس صحرایی بشم نمی تونم داخل ماشین بشم اگه میشه راهنمایی کنید
اقا کسی جواب مارو نمیده خواهش میکنم راهنمایی کنید
اینطوری دیگه بازی تو اون مرحله گیر میکنه.خب نمیشه dff سالم رو export کنی بعد اسم او یکی dff رو بدی و با همون dff که سوراخه replace کنی؟
من قبلا گذاشتم. با نام کاربری من کلمه ی آژیر رو سرچ کن تو همین تاپیک.کسی میتونه صدای پلیس ایران و طریقه جایگزینیشو بزاره؟
من هزار بار نوشتم. هم با Saat و هم با GUI Saat. سرچ کن تو تاپیکیک نفر طریقه جایگزینی صدا رو بنویسه
بله هست. چرا نمیرید ببینید هست یا نه و بعد پست بدین؟لینک نرم افزار GFS Tool اونجا هست؟
چون سه تاشون از همین صداها استفاده میکنند و راه دیگه ای هم نداره.من این صدای پلیس ایران رو وارد بازی کردم اما علاوه بر پلیس , صدای آمبولانس و آتش نشانی هم تغییر کرد چرا؟
یکی از تابلوها تغییر میکنه. از خونه ی اصلی CJ بیا بیرون و زیر پل برو به سمت راست. بالای اتوبان رو به روت یک تابلو تبلیغاتی هست. با RPG بهش بزن. یک سوراخ وسطش درست میشه.خوب ولی تابلو ها که تعققیر نمیکنه؟
اونا که میگی مربوط به مراحل هست و وقتی رد کنیشون اونجوری میشه
ولی رو تابلو فکر نکنم اثر داشته باشه
دیگه ببخشید من این چیزا رو نمیدنستم چون اصلا مراحل رو نرفتم
این بازی اومده و در ایران هم هست و ملت بازی هم میکنند. اما فقط برای PS3 و Xbox اومده. برای PC ندادن نامردا. بازیها هم معمولا در عرض یک هفته به ایران میرسن. اینجا افغانستان نیست که.بازی GTA IV هم 18 آگوست در آمریکا و اروپا واذد بازار میشه انشاا.... به ایران هم 2 ماه بعدش میاد
آموزش اینها تو تاپیک هست. لطفا سرچ کنید.من چه جوری Genrl باز کنم؟
احتمالا دستکاری تو هندلینگ انجام دادین و گزینه ی No Doors رو انتخاب کردید. شاید هم ماشین رو به جای وسیله ای اشتباهی Replace کردید. در کل خیلی عجیبهman mashine police sahraie ro varede bazi mikonam nemitoonam varede mashin besham
chi kar konam
جدی داره واسه PC میاد؟؟؟؟؟؟اينم به مناسبت خبري كه احتمالاً همتون شنيديد "خبر انتشار بازي GTA4 براي كامپيوتر"
تبليغ بازي GTA IV در GTA 5
وای بد بخت شدیم رفت.
میدونید اگر بیاد دیگه این تاپیک تعطیله؟؟
خدا نکنه به این زودیها بیاد که تمام کارهام به باد میره.
سلام
کسی نمیخواهد سمند پلیس بسازه؟
آقا هاشاک کارهای شما چی شد؟
چطوری میتونم کاری کنم تا ماشین سر پیچها با لاستیکهاش خط نندازه و دود نکنه؟
دو تا سوال داشتم
1=اين اهنك هاي gta تو كدوم بانكه؟
2=كسي مي تونه طريقهي وارد كردن ring ها رو به من بكه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)