moraba bede baba kary nadare bro to tanzemate karbar list e eshterakha va dar aval har tapeek beshoma neshan dade meshavad chand post dar on tapic dadeheed noghte sar khat
jeeegar
moraba bede baba kary nadare bro to tanzemate karbar list e eshterakha va dar aval har tapeek beshoma neshan dade meshavad chand post dar on tapic dadeheed noghte sar khat
jeeegar
من یکی که تو این چند روز دارم فقط با INVOKER بازی می کنم تا خوب باهاش یاد گیرم و بعد تو گیم نت بترکونم.
باید روی تعداد پست (جواب ) جلوی نام تاپیک کلیک کنی
نه دوست من منظورم تعداد پستای هر نفر بود
اگه میخای یاد بگیری فقط باید با آدم بازی کنی نه با BOT که مپ AI با این هیرو مشکل داره و هیروها از دستت در نمیرن یعنی وامیسن تا ته مجیکاتو میخورن!!
در ضمن باید مواظب چند تا هیرو مثل NA و AntiMage و NagaSiren هم باشی که بد جوری ضد تو هستن!
چشم . از راهنماییتون خیلی ممنونم. من که تو گیم نت بازی میکنم . البته با چند تا ادم پر ادعا که هیچی بلد نیستند.![]()
با سلام خدمت دوستان
من یک مشکلی برام پیش اومده خواهشا سریعا بهش جواب بدین
"من یک سی دی warcraft گرفتم که روش نوشته با پچ 1.21 و با 1500 مپ اضافه و دارای 2 سی دی هستش وقتی سی دی
اول رو میزارم وسط install می گه سی دی دوم ، وقتی سی دی 2 رو میزارم آخرای install می گه سی دی 3 !!!!!!!!!
نمی دونم چکار کنم !؟!؟! خواهش میکنم کمکم کنید "
خیلی ممنون
مگه نمیخوای ببینی تو این تاپیک چند تا پست دادی؟!!!
نشون میده هر نفر چند تا پست داده!
مثلا تو این تاپیک تو تا الان 401 پست دادی و اول هستی!
بعد از تو هم T-AVA_STATIC هست و الی آخر...
منم زمانی که بازی "نوور وینتر نایتس 2" رو داشتم نصب میکردم به همچین مسئله ای برخوردم, شما باید در انتها, دوباره دیسک اول رو بزارید (قاعدتآ چون دیسک سومی وجود نداره, باید مشکلتون به این طریق, حل شه)
ممنون دیدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)