پرینتر رنگی A3 ، جهت استفاده خانگی ولی با کیفیت
جهت چاپ عکس و پوستر (تنوع در منزل)
چی خوبه؟
پرینتر رنگی A3 ، جهت استفاده خانگی ولی با کیفیت
جهت چاپ عکس و پوستر (تنوع در منزل)
چی خوبه؟
سلام. نمیدونم مشکلم جزئی حسابه یا نه و باید همینجا مطرح کنم؟ من یه پرینتر HP LaserJet P1006 دارم (سیاه و سفید) و ویندوز 8 - 64 بیتی نصب کردم. توی سایت اچ پی نوشته بود درایور برای این ویندوز نداره و منم یه درایور دیگه که داشتم (فکر کتم اچ پی 1000 یا 1522 بود ) نصب کردم و در کمال تعجب دیدم که به خوبی پرینتر رو شناخت و شروع به کار کرد. حالا به یه مشکل برخوردم و اینه که مثلاً هر بار سیستم روشن و خاموش بشه پرینتر رو میشناسه و میگه آماده استفاده هست ولی وقتی از چیزی پرینت میگیرم فرمان به پرینتر صادر نمیشه و فقط توی پوشه در حال انتظار مینویسه پرینتینگ. اوایل نصب درایور اینجوری نبود و الان چند روزه اینجوری شده. قابل ذکره که هر بار چند بار که از تسک منیجر برنامه اسپولر که برای پرینتر هستش رو میبندم و باز ران میکنم نمیدونم چی میشه یا چه کارایی رو میکنم که یکدفعه پرینتر درست میشه و تا وقتی سیستم رو خاموش نکنم حتی اگر پرینتر رو خاموش و روشن بکنم دیگه مشکل نداره و پرینت میگیره. ممنون میشم اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه کلی کارای مهم دانشگاه برای پرینت دارم همش مونده رو زمین.
سلام دوست عزیز
چقدر می خواهید هزینه کنید؟
ممنونم
سلام من یه پرینتر 6000 کانون دارم و تا حالا هم شارژش نکردم . می خوام بدونم هزینه شارژش چقدره و قیمت کاتریج نوش چه قدره .
سلام دوستان...من یه پرینتر mf 4010 canon دارم..می خوام بدونم تا الان کانتر دستگاه چقدر نشون میده برگ زده چطوری بفهمم ؟
سلام
شنيدم پرينتر p50 هر رنگ ٩٠ نازل داره آيا درسته؟
اگر درسته چطور ميشه فهميد همه نازل هاي هر رنگ بازه و گرفته نيستند ؟. يعني هنون نازل چك كامل باشه همه نازل هاي هر رنگ كامل هستند؟
سلام دوست عزیز
بله درست هست.
اگر از طریق تنظیمات دستگاه در کنترل پنل نازل چک چاپ کنید، طرحی چاپ خواهد شد که وجود تمام خطوط در اون به معنی باز بودن تمام نازل ها هست.
اگر نازلی گرفته باشه، یا هواگرفته باشه، خط مربوط به اون نازل چاپ نمیشه یا ضعیف چاپ میشه که از روی نقصان طرح کلی میشه به این موضوع پی برد.
موفق باشید
یه لکسمارک e120 دارم توی 7 وقتی میخوام پرینت بگیرم صفحه رو میکشه داخل و یه سطر شکلکهای عجیب غریب چاپ میکنه و تحویل میده بعد همون چیزایی که چاب کرده رو باز میخواد چاپ کنه . تا خاموش نکنم بی خیال نمیشهمشکلش چیه به نظرتون ؟؟
سلام دوست عزیز
درایور مناسب رو محددا نصب کنید.
روی سیستم دیگری تست کنید.
ویندوز رو عوض کنید.
کلا به احتمال قوی مشکل نرم افزاری هست.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)