تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 572 از 752 اولاول ... 72472522562568569570571572573574575576582622672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از دوستان klipsch s10i رو داشته و یا تست کرده.تو هر سایتی میخونم ایرادی که ازش گرفتن قیمت بالاش و سیم نازکشه.مورد دوم به نظرم چندان مشکلی نیست ،s4i که الان دارم دقیقا سیم نازکی داره،بر عکس هدفون های نا امیدکننده akg 390 و 370 که قبلا داشتم که سیمش مثله طناب بود و صدای جالبی نداشت.اهم بالاش رو آیپاد چی جوری جواب می ده؟
    کسی SHURE 530 یا 535 یا WESTON 3 رو تست کزده؟خیلی دوس دارم بدونم تو فرکانس پاسخ و تفکیک و هارمونیک دیستورشن چه تفاوت عمده ای با X10 i دارن.با سپاس.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با قیمت پایین فول سایزی میشه خرید برای dark ambient؟ مهم نیست تخصصی باشه فقط میخوام این سبکو جواب بده
    منظورم از قیمت پایین 40 تا 80 تومنه
    یعنی اگر هدفون 30 ..40 تومنی واسه این سبک با 80 . 90 تومنی زیاد فرق نداره چرا پول بیشتر بدم الکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی از دوستان klipsch s10i رو داشته و یا تست کرده.تو هر سایتی میخونم ایرادی که ازش گرفتن قیمت بالاش و سیم نازکشه.مورد دوم به نظرم چندان مشکلی نیست ،s4i که الان دارم دقیقا سیم نازکی داره،بر عکس هدفون های نا امیدکننده akg 390 و 370 که قبلا داشتم که سیمش مثله طناب بود و صدای جالبی نداشت.اهم بالاش رو آیپاد چی جوری جواب می ده؟
    کسی SHURE 530 یا 535 یا WESTON 3 رو تست کزده؟خیلی دوس دارم بدونم تو فرکانس پاسخ و تفکیک و هارمونیک دیستورشن چه تفاوت عمده ای با X10 i دارن.با سپاس.
    من یه X10i دارم ولی هنوز دارم BurnInش میکنم که دیافراگماش پاره نشه. آخه خیلی گرونه. ولی سیمش تو مغازه نگاه کردم در حد همون S4iه. همچینم ضعیف نیست اگه عجله نداری وایسا تا یه ماه دیگه ریویوشو میذارم.

بعد منظورت از تحمل مقاومت چیه؟ اینا برای آیفون و آیپاد ساخته شدن.

4. این کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Klipsch x10 رو تست کردم ولی صداش خیلی شفاف و مناسب حتی برای الکترونیک هم نیست هر چند که این هدفون برای این سبک ساخته شده

هدفونهای انتخابی شما هیچکدام با x10 قابل مقایسه نیستند چون در کلاس کاملآ متفاوت و رده متفاوتی قرار دارند به طور خلاصه هر سه هدفون انتخابی بسیار بهتر و با کیفیت تر از x10 هستند ولی اگه قصد خرید 530 رو دارید بهتره اون رو با 535 جایگزین کنید و westone3 رو هم با westone 4 چون هر دو ارتقاء بسیار بهتری نسبت نه مدلهای پایین تر از خود هستند و اینکه مدل 530 دیگه تولید نخواهد شد و در حقیقت مدل جایگزین اون شده Shure Se535 که از هر نظر از اون برتر هست چه استایل چه کیفیت ساخت چه کیفیت صدا و همینطور Westone 3 هم مدل قدیمی هست که حتی زمان معرفی اون هم کمی قیمت اون به نسبت کیفیت بسیار بالا بود و حالا هم با توجه به افت چشمگیر قیمتی که داشته ترجیح میدم به جای هزینه کردن برای یک هدفون متوسط یک مدل بسیار بهتر از اون رو که اگه خیلی اسرار به انتخاب محصولات گرانقیمت (البته به نسبت کیفیت چه ساخت چه صدا) از برند Westone باشه بدون شک بهترین انتخاب Westone 4 هست

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

با قیمت پایین فول سایزی میشه خرید برای dark ambient؟ مهم نیست تخصصی باشه فقط میخوام این سبکو جواب بده
    منظورم از قیمت پایین 40 تا 80 تومنه
    یعنی اگر هدفون 30 ..40 تومنی واسه این سبک با 80 . 90 تومنی زیاد فرق نداره چرا پول بیشتر بدم الکی
    به ترتیب اولویت کاربرد شما که مهمترین اونها قیمت بود:
    1. AKG K77
    2. AKG K99

شما هم موفق باشید.

6. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من یه X10i دارم ولی هنوز دارم BurnInش میکنم که دیافراگماش پاره نشه. آخه خیلی گرونه. ولی سیمش تو مغازه نگاه کردم در حد همون S4iه. همچینم ضعیف نیست اگه عجله نداری وایسا تا یه ماه دیگه ریویوشو میذارم.

بعد منظورت از تحمل مقاومت چیه؟ اینا برای آیفون و آیپاد ساخته شدن.
    نگران پاره شدن هیچ دیافراگم هدفونی نباشید مگر اینکه به اون دیافراگم خودتون به شکلی آسیب برسونید چون دیافراگم ها هدفون اغلب با کمترین تحرک مکانیکی در مقایسه با اسپیکرها هستند و حتی اسپیکر ها هم در زیر فشار زیاد بیس دچار پاره گی نخواهند شد

در آخر حتی اگه دیافراگم آسیب ببینه اون هم به شرط محال تعویض کردن اون به این سادگی ها هم نیست که بریم بازار یک دیافراگم نو بخریم و نصب کنیم چون تنظیم و فیکس کردن دیافراگم به تجربه زیادی نیاز داره که بعید می دونم به این راحتی ها ما بتونیم توی خونه این کار رو انجام بدیم

کیفیت ساخت اغلب محصولات Klipsch در حد پایین قرار داره یعنی کیفیت ساخت خوبی ندارند و به همین خاطر ارزانتر از رقیبان قیمت گذاری می شوند به هر حال با توجه به همین نقیصه نه چندان چشمگیر البته به عنوان یک اشکال نه ایراد اساسی هدفونهای خیلی خوبی هستند که مشابه اونها در برندهای دیگه تقریبا قیمتی بیش از 1.5 برابر خواهند داشت و از همه اینها که بگذریم، اینکه اینجا تقریبآ غیر از این برند، چندان برندهای موفق دیگه ای که مشخصاتی مثل این داشته باشند موجود نیست یا اگه باشه فقط یکی دو مدل و آن هم بسیار محدود و با قیمت بسیار بالا

شما هم موفق باشید

8. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با اجازه از کاربر فعالrezaomido
    سلام بچه ها بلاخره خریدم
    creative 3NC
    فقط در یک کلمه فوق العادست

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود بر همه عزیزان این تاپیک.
    رضا جان طبق راهنماییهای شما من امروز ex1000 رو از کمان رایانه خریدم 599.
    بیشترین لذتی که داشت آنباکسش بود.عجب پکیجی و عجب مستقلاتی!!!! همون لحظه اول که بازش کردم تقرییا مطمئن بودم که 600 تومان ارزشش رو داره.عجب کابلهایی و ایرباد هایی.عجب کیف خوشگلی.
    ولی این چه صدای مزخرفیه که این داره.هارش هارش هارش و همش هارش.باورم نمیشه.کلیپس 100 برابر این شفافیت و تفکیک داره.بعد از Burn in چقدر میخواد تغییر کنه مگه؟چندین برابر هم خوبتر شه بازم به دو تا کلیپس های مامانیم نمیرسه.عجب مید رنج افتضاحی.حالا گیریم باس و لو رنجش مثل کلیپس بعدا صداش در بیاد.این مید هارشیش چی؟اصلا این همه هارش کجا میخواد بره؟
    رضا جان کمک!!!چی کار کنم؟فردا تعطیله.برم پسش بدم؟اصلا پس میگیرن؟
    من هر چی ریویو خوندم همه تعریفش رو کردن.نمیدونم از چیش تعریف کردند؟ژاپنی هم هست و اورجینال.کاشکی همون ie40 رو خریده بودم.
    یکی بیاد بگه که 10 ساعت دیگه معجزه میشه و ue18pro باید بره لنگ بندازه.
    واقعا موندم .کمک کنید.چیکارش کنم؟

11. 2 کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش بد جور به خوذمو گرفتار تعویض های مکرر هدفونهای این ایر کردم ،شاید انتظار زیاد بالایی ازشون نباید داشت چون با یه مسئله مهم مثله راحتی اسفاده روبرروییم،از اونجایی که فیزیک هر گوش با دیگری متفاوته حتی ممکنه هدفون های گرونقیمت برای کاربری به این لحاظ راضی کننده نباشه.اینی که می فرمایید تو دو تا کلاس متفاوتند حق با شماس ولی توی کامفورت بودن از x10 زیادتعریف کردن .من نظر کاربری رو داشتم می خوندم که shure 535 داشت و نوشته بود بعد از 30 دقیقه استفاده فشار زیادی به گوشش می آورد و دردناک میشد.البته قبول دارم تو همه اینطور نیست.دوم اینکه خب شور و وستون اینجا پیدا نمیشه یا حداقل من ندیدم.(اگه کسی سراغ داره بگه).امروز می خواستم برم x10 بگیرم.ولی میفرمایید حتی الکترونیک جواب نمی ده.من چند تا سبک گوش میدم.کلاسیک،راک،آلترناتیو امبینت،دارک فولک و...جزییات و وضوح و شفافیت و تفکیک صدا و بیس برام مهمه اما مهمتر راحتی استفاده به مدت طولانیه.یه گزینه دیگه که اومد تو ذهنم sony ex1000 بود.اما زیادی اندازش بزرگ به نظر می رسه .اینی که گفتم رو آیپاد بله درسته x10برا محصولات اپل طراحی شده اما اهم 50 یک کم بالا نیست برا این پلیر.یعنی راحت میتونه درایو کنه .گرچه آیپاد نباید ادعایی رو صدای خروجیش داشته باشه .حتی sony nwz 454 صدای به مراتب با کیفیت تری از آیپادم داشت.توی natural sound و آیسولیشن 535 یه محصول فوق العاده بود.حالا از دوستان کسی میتونه بگه با توجه به اینکه x10 حدود 290-280 هستش نسبت به قیمتش و این سبکها آیاانتخاب معقولی هست یا نه.اگرم کسی هدفون بهتری مثه وستون و شور سراغ داره بگه.ممنون.

13. این کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به ترتیب اولویت کاربرد شما که مهمترین اونها قیمت بود:
    1. AKG K77
    2. AKG K99

شما هم موفق باشید.
    قیمت های حدودی؟ راستی با این قیمت های بالای دلار گفتید؟
    من خیلی خجالتی هستم برای تست مسیرم ولیعصر میخوره امکان داره پاساژهای معروف اونجا هم تقلبی بفروشن؟
    اضافه و تاکید کنم که کاربردم فقط موسیقی گوش کردن از طریق پی سی هست اونم فقط AMBIENT

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان امروز با چونه ی فوق العاده ام50 رو به قیمت 170 خریدم ...چقدر خوشحالم الان.

16. 8 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •