تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 572 از 754 اولاول ... 72472522562568569570571572573574575576582622672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب خطی که سه کیلومتر تا مرکز فاصله داره نهایت کشش خط باید روی 8 مگ باشه
    ااااااااایییییییییی کابلت قدیمیه ، شبکه مخابراتی ایران بر پایه انالوگ پیاده سازی شده و بعد از دیجیتال کردن مراکز مخابراتی از اونجا که کابل ها با تجهیزات به روز رسانی شده هم خوانی ندارند و مقاومت لازم را ندارند ، وقتی کابلی نویی را وصل میکنید به مرور جنس این کابل ها از بین میره و دیگه مثل قبل پاسخ گو نیست شما باید کابل ها را نو کنید
    چیپ مودمت از نوع Broadcom هست که برای خط های که نویز دارند مناسبه ولی قدیمیه
    پریزت رو چک کن ببین محل قرار گیری سوکت تلفن سولفاته نشده در ضمن جریان برق حتی کمی هم از تلفن فاصله داشته باشه بازم نویز میندازه فاصله مناسب بین 70 سانت الی 1 متره
    نحوه چک کردن اسپلینتر سادس مودم رو مستقیم به خط تلفن بزن ببین وضعیتت اگر بهتر شد پس اسپلینتر خرابه در ضمن کابل تلفن همون سفیده یا مشکی هم ممکنه مشکل داشته باشه
    از صفحه ای که مال SNR هست یه عکس بزار
    سلام داداش تنظیمی برای مودم linksys x1000 داری من گذاشتم روی d gmt روی adsl + سرعت 8 مگ اینه

کلا روی همشون تست کردم

d gmt
    d elite
    adsl2 +
    adsl2
    adsl2+ m

همشون فرقی نکردن همین چیزی که میبینید فقط روی Adsl2 + دانلود روی 9مگ هم میره نویز هم رئی 8 تا 8.4 هستش ولی روی d gmt تست کردم پینگم بین 120 تا 140 بودش روی 8.8.8.8 و تایم اوت تا 5 دقیقه که تست گرفتم نداشت البته روی بقیه اش تست نکردم حوصله اشو نداشتم

-------- DSL Information --------
    DSL Driver Version: A2pD035m.d24c
    DSL VPI/VCI: 0/35
    DSL Status: Up
    DSL Mode: ADSL_G.dmt
    DSL UpStream Rate: 1056Kbps
    DSL DownStream Rate: 8096Kbps

Down Up
    DSL Noise Margin: 8.3 8.0
    DSL Attenuation: 44.5 26.5
    DSL Transmit Power: 19.8 12.2

کلا خیلی فرقی نمیکنه روش خاصی سراغ نداری بهتر بشه این تنظیمات قابل قبوله ؟؟

اساس میکنم همچین مودم خوبی نیستبا اینکه اینقدر تعریفش میکنن
    Last edited by QSEVEN; 27-01-2018 at 13:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

خوب خطی که سه کیلومتر تا مرکز فاصله داره نهایت کشش خط باید روی 8 مگ باشه
    ااااااااایییییییییی کابلت قدیمیه ، شبکه مخابراتی ایران بر پایه انالوگ پیاده سازی شده و بعد از دیجیتال کردن مراکز مخابراتی از اونجا که کابل ها با تجهیزات به روز رسانی شده هم خوانی ندارند و مقاومت لازم را ندارند ، وقتی کابلی نویی را وصل میکنید به مرور جنس این کابل ها از بین میره و دیگه مثل قبل پاسخ گو نیست شما باید کابل ها را نو کنید
    چیپ مودمت از نوع Broadcom هست که برای خط های که نویز دارند مناسبه ولی قدیمیه
    پریزت رو چک کن ببین محل قرار گیری سوکت تلفن سولفاته نشده در ضمن جریان برق حتی کمی هم از تلفن فاصله داشته باشه بازم نویز میندازه فاصله مناسب بین 70 سانت الی 1 متره
    نحوه چک کردن اسپلینتر سادس مودم رو مستقیم به خط تلفن بزن ببین وضعیتت اگر بهتر شد پس اسپلینتر خرابه در ضمن کابل تلفن همون سفیده یا مشکی هم ممکنه مشکل داشته باشه
    از صفحه ای که مال SNR هست یه عکس بزار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مودم و عوض کردم ولی فرقی نکرد آپلودم کمتر شد تازه اصلا یهو این اتفاق افتاده اصلا قفل شده تکون نمیخوره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مودم و عوض کردم ولی فرقی نکرد آپلودم کمتر شد تازه اصلا یهو این اتفاق افتاده اصلا قفل شده تکون نمیخوره
    مزخرف ترین مودمی‌که دیدم Dlink هستش
    شما مصرفتون اگر بالا نیست پیشنهاد میکنم مودم 4g بگیرید یک ساله همراه اول یا ایرانسل با ۱۲۰ گیگ میشه ۲۰۰ تومن

بهترین‌مودمی‌که تا حالا داشتم ایسوس بوده خیلی توی تنظیمات کمک میکنه به‌پایداری خط

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

اتفاقا مصرفم بالاس قراره فردا از شرکت بیان ببینن مشکل چیه از چند روز پیش یکی از همسایه هامون خونه شو داره نوسازی میکنه کلا دیوار و همه چی و داره خراب میکنه از دیروز که ستونو خراب کردن من خطم اینطوری شد حالا نمیدونم به اون ربط داره نداره آره مودم دی لینک منم خوشم نمیاد ازش ولی قیمت مودم‌های ایسوس بالاس منم از ایسوس خاطره خوبی ندارم همین چند وقت پیش مادر بوردم که تازه خریده بودم همراه cpu سوخت ولی من یه مودم باید بگیرم که نویز و کم کنه شاید همچین چیزی نباشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نویزت چقدر بالاست باید نویز گیری کنی راستی چه سرویسی خریدی
    مدولاسیون مودم رو بزار روی adsl2 نه adsl2+ نویزت بهتر میشه
    تو پستی نوشتی که همسایتون داره خونشو نو سازی میکنه ممکنه با کابل اسیب زده باشه اما شما باید کابلتون رو تعویض کنی مطمئن باش کابلت فرسوده شده بعدشم از نماینده شرکت بخواه که از سرخط تست کنه اگرم بتونه از باکس جعبه تقسیم مخابرات تست کنه عالی میشه متوجه میشی دیگه اوضاع چطوریه
    وقتی کابلت رو عوض کردی از پریز برق دورش کن جای بزار که دور باشه و به جای پریز هم از این استفاده کن البته اگر نیازت شد به سیم های قرمز و سبز وصل کن...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام داداش تنظیمی برای مودم linksys x1000 داری من گذاشتم روی d gmt روی adsl + سرعت 8 مگ اینه

کلا روی همشون تست کردم

d gmt
    d elite
    adsl2 +
    adsl2
    adsl2+ m

همشون فرقی نکردن همین چیزی که میبینید فقط روی Adsl2 + دانلود روی 9مگ هم میره نویز هم رئی 8 تا 8.4 هستش ولی روی d gmt تست کردم پینگم بین 120 تا 140 بودش روی 8.8.8.8 و تایم اوت تا 5 دقیقه که تست گرفتم نداشت البته روی بقیه اش تست نکردم حوصله اشو نداشتم

-------- DSL Information --------
    DSL Driver Version: A2pD035m.d24c
    DSL VPI/VCI: 0/35
    DSL Status: Up
    DSL Mode: ADSL_G.dmt
    DSL UpStream Rate: 1056Kbps
    DSL DownStream Rate: 8096Kbps

Down Up
    DSL Noise Margin: 8.3 8.0
    DSL Attenuation: 44.5 26.5
    DSL Transmit Power: 19.8 12.2

کلا خیلی فرقی نمیکنه روش خاصی سراغ نداری بهتر بشه این تنظیمات قابل قبوله ؟؟

اساس میکنم همچین مودم خوبی نیستبا اینکه اینقدر تعریفش میکنن
    درود بر تو دوست عزیز
    دوست عزیز g.dmt فقط تا 8 مگ کشش داره با توجه به وضعیت خط بهتره بزاری روی adsl2 تا نویزت بهتر بشه روی adsl2+ نزار نویزت بالا میره (بخاطر وضعیت افتضاح سیم مخابراتی کشوره)
    مودم خوبیه اما نه برای سیستم مخابراتی ایران
    اگر فاصلت با مرکز مخابراتی کمتر از 2 کیلومتره نویز داری اگر بین 3 تا 3.5 کیومتره که عادیه
    با این حالا
    روی g.dmt اینترنت قابل ارائه 8 مگ هست ، روی adsl2 اینترنت قابل ارائه 12 مگ هست و روی adsl2+ هم تا 24 مگ
    علت اینکه میگم بزارید روی adsl2 بخاطر اینکه تا 12 مگ قابل ارائه هست و چون وضعیت خططتون طوریه که حتی به 13 مگ هم نمیرسه پیشنهاد میکنم بزارید روی adsl2 دلیل بعدی اینکه این مدولاسیون با سیستم مخابراتی ایران هماهنگی بیشتری داره و نویزتون رو مقداری کاهش میده و باعث میشه ریتتون کمی بالاتر بره ... سوالی بود در خدمتتم موفق باشی

7. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

البته یه نکته مهم بگم : اول اینکه سعی کنید از سیمهای تلفن که داخل ساختمانه و از توی دیوار یا تقسیم عبور کرده استفاده نکنید و یه سیم جدا از باکس بیرون بکشید تا مودم و
    دوم اینکه یکسره بودن سیم تاثیر زیادی توی snr داره .به هم وصل کردن سیم ها استفاده از پریز ها و ... باعث میشه snr کم بشه .شما یه سیم مستقیم رو از وسط قیچی کن و بعد دوباره وصلش کن ببین snr چقدر میاد پایین پس این دو مورد رو رعایت کنید.

9. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

چه جوری میشه فهمید فاصله دقیق تا مرکز مخابراتی چقدره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چه جوری میشه فهمید فاصله دقیق تا مرکز مخابراتی چقدره ؟
    تخمینی از طریق گوگل مپ...

12. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

avava عزیز خیلی از لطفت ممنونم
    پیشگامان سقف سرویس رو تا 24 مگ باز میزاره من با پشتیبانی تماس گرفتم گفت اگر خطت کشش داشته باشه میتونی ازتمام پهنای باند استفاده کنی میخاستم عکس از مودم بزارم که فعلا محدودیت دارم ولی وقتی stabillity adjusment رو disble هست خطم تا 21مگ رو جواب میده و snr 11تا 12 متغیره snr رو 6db بالا بردم snr فرقی تکرده خطم رو 23 مگ ثابته ماکزیمم ریت هم رو 25 مگ هست طی 2 روز 1 ساعت مقدار crc 3560 هست تقریبا روزی 1700 ارور میده میخام بدونم چقدر از حجم ترافیک رو مصرف میکنه و چه تاثیری رو پینگ و سرعت داتلود داره وکلا تا چه مقدار باشه مشکل نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •