تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 572 از 1421 اولاول ... 724725225625685695705715725735745755765826226721072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم ولی دیروز دیگه به اینترنت وصل نشد و همش یه ارور می ده با این جمله: یعنی اشکالی که توی اتصال هست اینه.:

dns server is not responding
    زنگ زدم به پشتیبانی چند بار. اما طرف های پاسخگو خیلی شوت تر از این حرفا بودن که این مشکلات رو حل کنن.
    کی این ارور میده؟
    با bridge کانکت میشی؟

2. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی:
    برای چی مخابرات مازندران الان بیشتر از یکساله که سرعت سرویس هاشو کم که نکرده بلکه افزایش داده.ویا تغییری نداد؟
    برای کنترل هست؟
    یا میخواد با این کار شرکت های خصوصی رو ورشکسته کنه الان تو ثبتنام آنلاین که میری اسم 3 تا استان رو نوشته پس از مازندران در رفته و مازندران فقط کار فروشش رو بر عهده داره و رفته روی مخابرات ایران.
    الان که گوش شیطون کر این یکسال و خرده ای که مخابرات کارش رو شروع کرده هیچ افت سرعت برای سرویس نداشته به نظر شما این سرعت برای حداقل مازندران بای میمونه؟

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم ولی دیروز دیگه به اینترنت وصل نشد و همش یه ارور می ده با این جمله: یعنی اشکالی که توی اتصال هست اینه.:

dns server is not responding
    زنگ زدم به پشتیبانی چند بار. اما طرف های پاسخگو خیلی شوت تر از این حرفا بودن که این مشکلات رو حل کنن.
    خودت dns ست کردی اگه اینکارو کردی برش دار

5. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کی این ارور میده؟
    با bridge کانکت میشی؟
    نه با pppoe کانکت می شم.

خودت dns ست کردی اگه اینکارو کردی برش دار
    نه با dns کاری نداشتم.

یه بار تنظیمات مودم رو ریست کردم دوباره یوز و پس و اینا رو وارد کردم. نمی دونم اصلا چرا اینجوری شده. البته از چیز شکن و اینا استفاده می کنم اول ارور می داد که آی پی اشتباه هست اونو درست کردم حالا این ارور رو می ده.

اصلا این تنظیم کردن dns یعنی چی؟ برای مخابرات باید چه عددهایی باشه؟ راهنمایی می کنید.

داره خودمونی میشه ali1933's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

یکی به من بگه این یعنی چی؟
    از سایت آرشیو صدا وسیما داشتم دانلود میکردم
    سرعتم این بود!

8. 2 کاربر از ali1933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سرعتم این بود!
    این یعنی همه چی آرومه.من چقد خوشبختم!!!

10. 2 کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سرعتم این بود!
    داداش اگه امکانش هست ادرس سایت آرشیو صد و سیمار که دانلود کردی بده

12. 2 کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خیالمون راحت شد اینترنت دیگه تو انتخابات قطع نمیشه...
    ولی یه کندی سرعت بهش میدن تا هیچ صفحه ای باز نشه
    ببینین معاون وزیر ارتباطات چی گفته:
    رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در پاسخ به برخی شبهاتی که اختلالات اخیر اینترنت را به نزدیک شدن به زمان انتخابات ربط می‌دهند، تاکید کرد: پارامترهای متعددی در سرعت اینترنت دخیل است و نزدیک شدن زمان انتخابات هیچ نقشی در کاهش سرعت نخواهد داشت.
    علی حکیم جوادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.
    در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.
    علی حکیم جوادی - معاون وزیر ارتباطات
    معاون وزیر ICT همچنین با بیان این مطلب که در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در کشور به سرعت در حال رشد است تصریح کرد: آمارهای جهانی هم رشد ایران در این زمینه را مورد تایید قرار می‌دهد. اکنون تعداد سایت‌های .ir که در دنیا ثبت می‌شوند، نسبت به سایر کشورها به مراتب بالاتر است و این موضوع گویای آن است که تعداد کاربران ما با رشد مواجه است.

حکیم جوادی همچنین عنوان کرد: اکنون سایت‌های .ir از مرز 360 هزار سایت گذشته است و این موضوع گویای این است که تعداد متقاضیان اینترنت درحال افزایش است.
    وی ادامه داد: اکنون خدمات فنی هم به نسبت بیشتر شده و اگر قرار باشد این موضوع مورد توجه قرار نگیرد، قطعا بر روی سرویسی که به مردم داده می‌شود اثر خواهد گذاشت.
    رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به حقوق کاربران یادآور شد: در ماده 46 نیز به تضمین سطح خدمات اشاره شده که باید حتما هرچه سریع‌تر این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا بدین ترتیب فردی که سرویسی می‌گیرد از تضمین ثبت خدمات برخوردار شود.
    وی با اشاره به این‌که در حال حاضر بخشی در مرکز متما به سنجش کیفیت خدمات شرکت‌های اینترنتی اختصاص داده شده است اظهار کرد: لازم است که این موارد مورد توجه بیشتری قرار گیرند چرا که اکنون به لحاظ زیرساختی آنچه به وزارت ارتباطات برمی‌گردد مشکلی ندارد و چه از نظر اینترنت و چه از نظر اینترانت، سرویس‌ها مرتب در حال بهبود است و به نوعی پهنای باند در حال گسترش محسوب می‌شود.

حکیم جوادی در پایان با تاکید مجدد بر این که لازم است به سطح خدماتی که ارائه می‌شوند توجه بیشتری صورت بگیرد، یادآور شد: در حال حاضر با توجه به تسلطی که در وزارت ارتباطات وجود دارد به خصوص زیرساخت‌ها، از نظر علمی و فنی از وضعیت خوبی برخوردار است.
    Last edited by hossein019940; 06-05-2013 at 11:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خیالمون راحت شد اینترنت دیگه تو انتخابات قطع نمیشه...
    ولی یه کندی سرعت بهش میدن تا هیچ صفحه ای باز نشه
    ببینین معاون وزیر ارتباطات چی گفته:
    رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در پاسخ به برخی شبهاتی که اختلالات اخیر اینترنت را به نزدیک شدن به زمان انتخابات ربط می‌دهند، تاکید کرد: پارامترهای متعددی در سرعت اینترنت دخیل است و نزدیک شدن زمان انتخابات هیچ نقشی در کاهش سرعت نخواهد داشت.
    علی حکیم جوادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.
    در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.
    علی حکیم جوادی - معاون وزیر ارتباطات
    معاون وزیر ICT همچنین با بیان این مطلب که در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در کشور به سرعت در حال رشد است تصریح کرد: آمارهای جهانی هم رشد ایران در این زمینه را مورد تایید قرار می‌دهد. اکنون تعداد سایت‌های .ir که در دنیا ثبت می‌شوند، نسبت به سایر کشورها به مراتب بالاتر است و این موضوع گویای آن است که تعداد کاربران ما با رشد مواجه است.

حکیم جوادی همچنین عنوان کرد: اکنون سایت‌های .ir از مرز 360 هزار سایت گذشته است و این موضوع گویای این است که تعداد متقاضیان اینترنت درحال افزایش است.
    وی ادامه داد: اکنون خدمات فنی هم به نسبت بیشتر شده و اگر قرار باشد این موضوع مورد توجه قرار نگیرد، قطعا بر روی سرویسی که به مردم داده می‌شود اثر خواهد گذاشت.
    رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به حقوق کاربران یادآور شد: در ماده 46 نیز به تضمین سطح خدمات اشاره شده که باید حتما هرچه سریع‌تر این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا بدین ترتیب فردی که سرویسی می‌گیرد از تضمین ثبت خدمات برخوردار شود.
    وی با اشاره به این‌که در حال حاضر بخشی در مرکز متما به سنجش کیفیت خدمات شرکت‌های اینترنتی اختصاص داده شده است اظهار کرد: لازم است که این موارد مورد توجه بیشتری قرار گیرند چرا که اکنون به لحاظ زیرساختی آنچه به وزارت ارتباطات برمی‌گردد مشکلی ندارد و چه از نظر اینترنت و چه از نظر اینترانت، سرویس‌ها مرتب در حال بهبود است و به نوعی پهنای باند در حال گسترش محسوب می‌شود.

حکیم جوادی در پایان با تاکید مجدد بر این که لازم است به سطح خدماتی که ارائه می‌شوند توجه بیشتری صورت بگیرد، یادآور شد: در حال حاضر با توجه به تسلطی که در وزارت ارتباطات وجود دارد به خصوص زیرساخت‌ها، از نظر علمی و فنی از وضعیت خوبی برخوردار است.
    یه بنده خدایی می گفت میخوان کلا تعطیلش کنن. فقط سرورای داخل میشه دسترسی داشت. اینجوری بشه که اصلا فایده نداره.!! ولی در مجموع همه چی آرومه من چقد خوشبختم!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان یه خبر خوش.....
    به همتون تبریک میگم
    اینترنت به اینترانت تبدیل شد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •